Vastag Csaba nyerte az X-Faktort
2010. december 20. 19:19
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline |
Dejóvanaz*-* Ő wolt a legjobb!!!!
2010. december 20. 19:22
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline |
Amymy15:
Igazad van Nicolas ha olyan igazi szlovák lenne el nem ment volna a magyar x-faktorba...
Nicolas sokkal jobb volt...Csaba szombaton hamis volt és ezt meg is mondták neki... :@ ....nem annak a h*lye Csabánk ...már bocsi...
Igazad van Nicolas ha olyan igazi szlovák lenne el nem ment volna a magyar x-faktorba...
Nicolas sokkal jobb volt...Csaba szombaton hamis volt és ezt meg is mondták neki... :@ ....nem annak a h*lye Csabánk ...már bocsi...
2010. december 20. 19:36
esztie35city of glass☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 1369 Csatolások: 0 Azonosító: 129890 offline |
én nem tudtam dönteni közülük! Mindketten nagyon jók voltak tegnap és mindig:) Szerintem Csaba megérdemelte hogy nyert! Nicolas is megérdemelte volna de lássuk be ő már nem most kezdte, hanem előbb mint Csaba.
Hajrá Nicolas és Csaba
Hajrá Nicolas és Csaba
2010. december 20. 19:48
teljesen megérdemelte a zsűri őt szivatta a legjobban hogy mért ezt és mért azt csinálja.
hangilag még mindig van mit fejlödnie de ezen lehet segiteni. én csak gratulálni tudok neki
jah és ő csak fel kisérte a tesóját a válogatásra azt vegyük figyelembe
hangilag még mindig van mit fejlödnie de ezen lehet segiteni. én csak gratulálni tudok neki
1 felhasználónak tetszik:
twilightgirl0910
2010. december 20. 19:51
Nagyon örülök hogy Csabi nyert!!! Neki drukkoltam az egész verseny alatt és még szavaztam is rá! Nincs semmi bajom Nikolassal ( és mondanám már legalább ezredszerre hogy Nikolas nem szlovák, hanem határontúli MAGYAR)de én sokkal jobbank találtam Csabit!!! Gratulálok Csabi!!!
2010. december 20. 19:57
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
Idézet (Clélia @ 2010.12.20. 19:48)
teljesen megérdemelte a zsűri őt szivatta a legjobban hogy mért ezt és mért azt csinálja.
Igen, Ő csak felkísérte Tomit az X-faktorba, mert Tominak nem volt jogsija. És azt mondta, akkor Ő is elénekel egy dalt. Erre megnyeri az egészet! Nagyon örültem, hogy megnyerte, elejétől kezdve Csaba drukker vagyok.
2010. december 20. 20:00
tdori9506új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 126727 offline |
Bírom, hogy most egy csomóan szidják a Csabit, hogy így meg úgy, meg hogy nincs hangja meg tehetségtelen...hát azért ez nem igaz, én mind2-őt szerettem, de szerintem jó hogy a Csaba nyerte meg, talán nikolas túl biztos volt a győzelmében, és pont így volt jó, hogy CSaba nem is számított rá.Szóval szerintem ne szidjátok őt, mert aki a döntőben van, az nem lehet tehetségtelen ember!!!És szerintem a 2. hely is jó hely, és ugyanúgy befuthat ő is mint a győztes!!!Sok sikert nekik!!!
2010. december 20. 20:03
gillanyi13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 27 Azonosító: 64594 offline |
Idézet (Encsy19 @ 2010.12.20. 19:04)
Tudod, Nikolas már próbálkozott a zenei karrierrel, de valamilyen oknál fogva nem voltak rá vevők az emberek. Ha annyira tetszene a közönségnek, nem csak egy tehetségkutató után tudna elérni sikereket.
Csaba nem egy szépfiú? Lehet, de ez nem szépségverseny volt. Sok embertől hallottam már, hogy Csabi azért nyert, mert jól néz ki, de szerintem ez a 'vád' fennállna Nikolas győzelme esetében is.
Csaba nem egy szépfiú? Lehet, de ez nem szépségverseny volt. Sok embertől hallottam már, hogy Csabi azért nyert, mert jól néz ki, de szerintem ez a 'vád' fennállna Nikolas győzelme esetében is.
Na figyelj,ha annyira szeretnéd Csabit,tudnád,hogy már mindent megpróbált,hogy híres legyen! Erről ennyit! Ezt ő nyilatkozta!
2010. december 20. 20:07
Szerintem Veca a nyerő neki kellett volna ott állni Nicolassal! Csaba jó jó de nem elég jó!
2010. december 20. 20:09
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Idézet (gillanyi13 @ 2010.12.20. 20:03)
Na figyelj,ha annyira szeretnéd Csabit,tudnád,hogy már mindent megpróbált,hogy híres legyen! Erről ennyit! Ezt ő nyilatkozta!
Mert a Nicolas nem ?
Ő már videoklippel is próbálkozott , de nem sok sikerrel
) Nekem semmi bajom a Nicolas-sal , csak mondom )
2010. december 20. 20:10
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline |
igazságtalan.....
NIKOLASNAK KELLETT VOLNA MEGNYERNIE!!!!
utálom ezt a másnapos kinézetű barmot, ezt a csabát! böe! nikolas végtelenszer tehetségesebb!!!!
NIKOLASNAK KELLETT VOLNA MEGNYERNIE!!!!
utálom ezt a másnapos kinézetű barmot, ezt a csabát! böe! nikolas végtelenszer tehetségesebb!!!!
gillanyi13
2010. december 20. 20:11
Idézet (gillanyi13 @ 2010.12.20. 20:03)
Tudom, hogy több mindennel próbálkozott. Nem Csabin volt a hsz-emben a hangsúly, hanem Nikolas tiszavirág életű "zenei karrierjén." (de nem fogok veszekedni és magyarázkodni, mert nem szokásom )
FeketeCseresznye
2010. december 20. 20:13
Ja és örülnék hogyha nem piszkálnátok Csabit, pláne nem írnátok rá ocsmány kifejezéseket, mert teljesen megérdemelten nyert és én se ocsárolom Nikolast! Ezzel csak magatokat minősítitek! Nem tudom hogy mit szólnátok hozzá hogyha ti nyertetek volna és titeket ócsárolna egy idegen ember, aki nem ismer titeket! Más oldalak is tele vannak ilyen kommentekkel pl. a facebook. SZÁNALMAS! De mind1 Csaba nyert és hála az égnek ezen nem lehet változtatni! Ő most nagyon boldog és még az antirajongók sem tudják elrontani a kedvét! Mégegyszer gratulálok Csabi!
2010. december 20. 20:23
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline |
csaba mindennel megpróbálkozott már igaz? hát ha igazi tehetség lenne már rég felfedezték volna!!!!
amúgy meg nikolas sokkal jobban megérdemelte volna hogy megnyerje!!!!! csabának semmi hangja, ja bocs van hangja de az igen csak hamis!!!!!
amúgy meg nikolas sokkal jobban megérdemelte volna hogy megnyerje!!!!! csabának semmi hangja, ja bocs van hangja de az igen csak hamis!!!!!
gillanyi13
2010. december 20. 20:24
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline |
már réges régen ki kellett volna esnie!!!!
2010. december 20. 20:31
forever JBiebs
csaba mindennel megpróbálkozott már igaz? hát ha igazi tehetség lenne már rég felfedezték volna!!!!
Na pont erről beszélek! Ha nem kedveled Csabit, oké, elfogadom a véleményedet még ha nem is értek vele egyet, de miért írod hogy nincs hangja és nem érdemelte meg a győzelemet??!!! Törődj bele, nyert!!! És ez így tök jó!
Na pont erről beszélek! Ha nem kedveled Csabit, oké, elfogadom a véleményedet még ha nem is értek vele egyet, de miért írod hogy nincs hangja és nem érdemelte meg a győzelemet??!!! Törődj bele, nyert!!! És ez így tök jó!
Encsy19
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Ilyen sérüléseket szenvedett.
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Sokak szerint átléptek egy határt.
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Mindenkit megrendített az énekes halálhíre.
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Nyilvánosságra került az ügyészi jelentés.
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Tört-zúzott az énekes. Vajon mi oka volt erre?
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
Önpusztító életet élt.
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Az énekes exét, Cheryl Cole-t sokkolták a történtek.