Vastag Csaba nyerte az X-Faktort
2010. december 20. 08:40
szombaton kinntvoltam Bécsbe nemtudtam nézni az X-factort, de minden osztálytársam vagyis a legtöbb kapott egy sms.t, hogy Csaba-Nikolas párbaj vasárnap, meg megnézték facebookon
és én már aztmondtem,hogy nekem tökmindegy kinyeri meg, mert mind a kettő megfogja érdemelni. És Nikolas már győztes, hogy a 2. helyen van :-) sőt az a 12 is győztes akik már benne voltak az élő műsorba :-) remélem azért ezt a 18 embert (ha jólszámoltam ) látni fogjuk még, klippekben, új dalban sötöbö :-)
elsem olvastam a cikket csak írtam a komit x)
és én már aztmondtem,hogy nekem tökmindegy kinyeri meg, mert mind a kettő megfogja érdemelni. És Nikolas már győztes, hogy a 2. helyen van :-) sőt az a 12 is győztes akik már benne voltak az élő műsorba :-) remélem azért ezt a 18 embert (ha jólszámoltam ) látni fogjuk még, klippekben, új dalban sötöbö :-)
elsem olvastam a cikket csak írtam a komit x)
2010. december 20. 08:57
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
@Lilgirl:kicsit moderálhatnád magad...
@vikesz22 miért te talán tudsz énekelni hogy ennyire elvagy magaddal?
@szuzika41 egyetértek vled Non Stop volt a favorit,de örülök hogy Csaba nyert
@vikesz22 miért te talán tudsz énekelni hogy ennyire elvagy magaddal?
@szuzika41 egyetértek vled Non Stop volt a favorit,de örülök hogy Csaba nyert
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. december 20. 09:01
MissDisneyLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 135652 offline |
Nagyon örültem, hogy Csabi nyert!! (L) Ez az Csabi! Hajrááá!! (L)
2010. december 20. 09:04
Nagyon örülök, hogy Csaba nyert, sokkal jobb volt, mint Nikolas. Szeretem Nikolast is, hiszen fantasztikus énekes, de mint előadó, nem a legjobb. Csaba előadásai számomra mindig élvezhetőbbek voltak, mert mindig látszott rajta, hogy élvezi is, amit csinál. Csabát már az első "megjelenése" óta szeretem és nagyon örültem, mikor Balázs az Ő nevét mondta ki. És azért is örültem annyira, mert végre olyan ember nyert meg hazánkban egy tehetségkutatót, aki tényleg megérdemli és valóban tehetséges.
Kedves Lilgirl: Lehet, hogy neked Nikolas volt a kedvenced, de azért nem kéne ilyeneket mondanod egy olyan emberre, akit nem ismersz. A közönség döntött így, tehát a nézőknek sokkal jobban tetszett Csaba. És erről úgy gondolom, nem Ő tehet.
Kedves Lilgirl: Lehet, hogy neked Nikolas volt a kedvenced, de azért nem kéne ilyeneket mondanod egy olyan emberre, akit nem ismersz. A közönség döntött így, tehát a nézőknek sokkal jobban tetszett Csaba. És erről úgy gondolom, nem Ő tehet.
2010. december 20. 09:17
Stella babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 306 Csatolások: 0 Azonosító: 133582 offline |
Igen, örülök hogy csaba nyert ő sokkal jobb és szimpatikusabb mint nikolas.
2010. december 20. 09:18
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline |
ÁÁÁÁÁÁ DE JÓ!
Grautálok neki nagyon,
Néztem szerintem még jobban örültem neki mint ő maga!!! xD
Grautálok neki nagyon,
Néztem szerintem még jobban örültem neki mint ő maga!!! xD
2010. december 20. 09:18
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline |
*Gratulálok
2010. december 20. 09:19
Igazából mindketten tehetségesek,és ha most Nikolas nem nyert,semmi baj,benne volt az első 2be és fog kapni felkérést,nem beszélve arról,hogy neki már van klipje is.Azért megnéztem volna,hogy hogy nézki kalap nélkül. Én Nikolasnak szurkoltam,küldtem is neki pár szavazatot,és nagyot csalódtam mikor Csaba nevét mondták.Ettől függetlenül nem kezdek el mocskolódni,mert Csabával sincs semmi bajom,mert ő is tehetséges.A közönség így döntött nincs mit tenni.De elérte amit akart,eljutott a fináléba,és mostmár több millióan felismerik azt a nevet,hogy: Takács Nikolas.^^Én annak is örültem volna,ha Norbi helyett Veca lett volna benne az első 3ba de mindegy,a nézők ezt akarták.Gratulálok Csabának,megérdemelte! De Nikolasnak is befog jönni,hogy jelentkezett és idáig eljutott. üdv.
2010. december 20. 09:21
Barbykaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.01. Hozzászólás: 516 Csatolások: 0 Azonosító: 132362 offline |
tegnap Nikolas sokkal de sokkal jobban adta el a számokat mint a Csaba és nem számít mit mondana nekünk Nikolas lesz a nyertes. Jah és egyébbként is az ilyen tehetség-kutató versenyben az első és a második azok biztos hogy kapnak lemezszerződést!!!! ♥♥NIKOLAS♥♥
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2010. december 20. 09:22
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline |
Na, most hogy kommentelek is, én is elmondom a véleményem: nem örülök felhőtlenül, hogy Csaba nyert. Ha már Nikolasszal volta döntőben, akkor nyert volna Ő, de ebben persze benne volt az is, hogy ugye Nikolas szlovák... legalábbis a magyarok nagy része így vélekedett. Végig azt hittem, hogy Nikolas fog nyerni, aztán az eredményhirdetésnél támadt egy olyan gondolat, hogy nem.
Na de visszakanyarodva Csabára, az ő győzelme igazol mindenkit, aki azt hangoztatja, hogy itt nem a tehetség a lényeg. Mert tényleg nem. Ez mondjuk már Veca kiesésénél kiderült, sőt, előbb… de ha felállítok egy sorrendet, hogy kinek kellett volna nyernie az X-et, Csaba kb. a középmezőnynél talán kicsit előbb lenne. Mert első Janicsák Veca, második Nikolas, harmadik Kati vagy Dorka, ötödik maximum Csaba. De hát ez van, mindig is tudtuk, hogy a magyar nép nem a tehetséget nézi, vagy az énekhangot, ami a verseby szempontjából elengedhetetlen – mert például Norbi Csillag Születikbe való, nem X-Faktorba. Egy ország szégyene volt az, hogy a döntőbe jutott Vecával ellentétben, és ezt nem úgy írom, mint elfogult Vecarajongó. Pedig az vagyok, de ezt igazságnak hívják, nem elfogultságnak.
Az egész döntőből amúgy Veca hiányzott, neki kellett volna nyernie ezt az egészet, és Keresztes mondata, miszerint Csaba jobb előadó, azért bízta a nézőkre a Vecáékat, hazugság. Egy ország hatódott meg a Most múlik pontosannál, egy ország kaparta fel az állát az I Have Nothing után.
Csaba győzelmének szóval nem felhőtlenül örülök, de van miért legalább: Nikolas ígysem győzhetett, pedig Keresztes annyira biztos volt a dolgában, amikor elsöpörte a konkurenciát (yes, Veca again) az útból. Így viszont Csaba győzte le. Köszi hogy végigolvastátok ezt a regényt, nyugodtan vitába szállhattok a kommentemmel,, de mégegyszer hangsúlyozom: VITÁBA, nem VESZEKEDÉSBE. Remélem mindenki érti a különbséget. Örültem, hogy egy kivétellel eddig én írhattam az X-es kiesőket, köszi a sok olvasást
Na de visszakanyarodva Csabára, az ő győzelme igazol mindenkit, aki azt hangoztatja, hogy itt nem a tehetség a lényeg. Mert tényleg nem. Ez mondjuk már Veca kiesésénél kiderült, sőt, előbb… de ha felállítok egy sorrendet, hogy kinek kellett volna nyernie az X-et, Csaba kb. a középmezőnynél talán kicsit előbb lenne. Mert első Janicsák Veca, második Nikolas, harmadik Kati vagy Dorka, ötödik maximum Csaba. De hát ez van, mindig is tudtuk, hogy a magyar nép nem a tehetséget nézi, vagy az énekhangot, ami a verseby szempontjából elengedhetetlen – mert például Norbi Csillag Születikbe való, nem X-Faktorba. Egy ország szégyene volt az, hogy a döntőbe jutott Vecával ellentétben, és ezt nem úgy írom, mint elfogult Vecarajongó. Pedig az vagyok, de ezt igazságnak hívják, nem elfogultságnak.
Az egész döntőből amúgy Veca hiányzott, neki kellett volna nyernie ezt az egészet, és Keresztes mondata, miszerint Csaba jobb előadó, azért bízta a nézőkre a Vecáékat, hazugság. Egy ország hatódott meg a Most múlik pontosannál, egy ország kaparta fel az állát az I Have Nothing után.
Csaba győzelmének szóval nem felhőtlenül örülök, de van miért legalább: Nikolas ígysem győzhetett, pedig Keresztes annyira biztos volt a dolgában, amikor elsöpörte a konkurenciát (yes, Veca again) az útból. Így viszont Csaba győzte le. Köszi hogy végigolvastátok ezt a regényt, nyugodtan vitába szállhattok a kommentemmel,, de mégegyszer hangsúlyozom: VITÁBA, nem VESZEKEDÉSBE. Remélem mindenki érti a különbséget. Örültem, hogy egy kivétellel eddig én írhattam az X-es kiesőket, köszi a sok olvasást
2010. december 20. 09:24
miley és cole 4 everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 123555 offline |
Örültem neki megérdemelte mert jó volt.
2010. december 20. 09:25
miley és cole 4 everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 123555 offline |
és így elmarad a dolgozat:)
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Ilyen sérüléseket szenvedett.
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Sokak szerint átléptek egy határt.
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Mindenkit megrendített az énekes halálhíre.
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Nyilvánosságra került az ügyészi jelentés.
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Tört-zúzott az énekes. Vajon mi oka volt erre?
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
Önpusztító életet élt.
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Az énekes exét, Cheryl Cole-t sokkolták a történtek.