Vastag Csaba nyerte az X-Faktort
2010. december 20. 09:33
amira17házisárkány^^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.06. Hozzászólás: 4454 Csatolások: 28372 Azonosító: 51785 offline |
Személy szerint én is nagyon örülök annak, hogy Csaba nyerte a műsort, habár az, hogy ezután mennyire lesznek majd sikeresek, nem ettől az egésztől fog függni.
2010. december 20. 09:34
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline |
grat.
2010. december 20. 09:41
SzaszaVokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 178 Csatolások: 424 Azonosító: 132007 offline |
Én nem igazán örültem neki!Nem azt mondom,hogy utálom meg semmi,csak Nikolas jóval tehetségesebb volt.Meg nem értem mindig jobb eredményekkel teljesedett Nikolas,bár már mindegy volt ki nyer mert mind ketten jók voltak!
2010. december 20. 09:44
úristen..annyira örültem neki.
nagyon megérdemelte:D(L)
nagyon megérdemelte:D(L)
2010. december 20. 09:45
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline |
Csabi Csabi Csabi Csabi!! Annyira örültem!! Nikolasnál is ezt mondanám!! Amikor Csabi énekelt akkor azt mondtam hogy neki kell megnyernie, amikor meg a Nikolas énekelt akkor azt mondtam hogy neki kell nyernie. Szal én mindkettőnek szurkoltam!!
2010. december 20. 09:49
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline |
Én speciel nagyon örülök neki, hogy Csabi nyert, megérdemelte. Nikolast is szeretem, de az előadásmódja számomra kicsit unalmas. Ami meg a hangjukat illeti, szerintem mindkettejüké ugyanolyan jó, csak másképpen.
1 felhasználónak tetszik:
Rap4ever8
2010. december 20. 09:51
Idézet (SzaszaVok @ 2010.12.20. 09:41)
Én nem igazán örültem neki!Nem azt mondom,hogy utálom meg semmi,csak Nikolas jóval tehetségesebb volt.Meg nem értem mindig jobb eredményekkel teljesedett Nikolas,bár már mindegy volt ki nyer mert mind ketten jók voltak!
tökéletesen egyetértek
2010. december 20. 10:00
megérdemelte, dorka mellett ő volt a másik kedvencem még szavaztam is tegnap
2010. december 20. 10:02
Szívből gratulálok Csabinak, megérdemelte! Még egy dolog azoknak, akik Nikolast várták befutónak: Ott volt a lehetőség, miért nem szavaztatok? Ne most fújold Csabit, és ne mondj rá csúnyákat, én sem teszem Nikolasról. Én nem szerettem az előadását, de amikor jó volt az elismerem, hát ez most nem jött össze neki, de örüljön mert mindenki őt vigasztalta és a nyertesről szinte el is felejtkeztek. Engem ez már nem is érdekel, és nem fogok pocskondiázni senkit, de Csabi akkor is megérdemelte. Sok sikert neki!
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Ilyen sérüléseket szenvedett.
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Sokak szerint átléptek egy határt.
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Mindenkit megrendített az énekes halálhíre.
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Nyilvánosságra került az ügyészi jelentés.
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Tört-zúzott az énekes. Vajon mi oka volt erre?
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
Önpusztító életet élt.
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Az énekes exét, Cheryl Cole-t sokkolták a történtek.