A Mokka és a Megasztár, továbbá más TV2-s produkciók műsorvezetője botrányt csapott az egyik szegedi szállodában, amiért a vezetőség nem teljesítette extra kérését – számolt be róla a Blikk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Liptai Claudia hisztit csapott egy üdülőben
2010. december 23. 15:59
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
2010. december 23. 16:23
Jajj,istenem...
Hogy egyedül fürdőzhessen? Miért,mekkora sztár ő?Más is vezet ám műsorokat és színészkedik a tévében,mégsem kap hisztirohamot mindentől.Azt ne higgye,hogy ő akkora sztár,hogy őmiatta kiürítik az egész fürdőt...Ő is csak egy ember,aki szerepel.
Hogy egyedül fürdőzhessen? Miért,mekkora sztár ő?Más is vezet ám műsorokat és színészkedik a tévében,mégsem kap hisztirohamot mindentől.Azt ne higgye,hogy ő akkora sztár,hogy őmiatta kiürítik az egész fürdőt...Ő is csak egy ember,aki szerepel.
2010. december 23. 16:25
Hát nekem ez a nő eleve nem szimpatikus, és mindig rátesz egy lapáttal...
2010. december 23. 16:30
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline |
....
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline |
hulyeség..
gabicyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.21. Hozzászólás: 251 Csatolások: 22 Azonosító: 61509 offline |
A feltűnési viszketegség elengedhetetlen lételem az olyan lények számára, mint a tehetségtelen magyar celebek.
2 felhasználónak tetszik:
El Mexicano,
kateblock
2010. december 23. 16:34
Hát nem csalodtam ezuttal se Claudiában.
bebizonyittotta mekkora hülye
bebizonyittotta mekkora hülye
2010. december 23. 16:37
Kösz, hogy megint pofára töröltétek az üzeneteimet.. gratulálok.
2010. december 23. 16:40
Idézet (El Mexicano @ 2010.12.23. 16:37)
Enyémet is törölték pedig semmi sértőt nem írtam.
2010. december 23. 16:42
@LaDiabla
El Mexicano írta:
Enyémet is törölték pedig semmi sértőt nem írtam
Az enyémet is törölték......
El Mexicano írta:
Enyémet is törölték pedig semmi sértőt nem írtam
Az enyémet is törölték......
2010. december 23. 16:58
Most mi van? Elmegyek egy Welness hotelbe.Szeretnék fürdeni egyedül...az egyik részlegben.Miért is? tán aranyat sz***k? Vagy mert ő Liptai Klaudia? vagy miért is? Hogy mi van? SZTÁR? Miért is? Mert műsor vezető a Retek klubnál? Vagy mert levetkőzött, és az agyon retusált képeivel akar rajolni? Egyáltalán mitől sztár ő? Sok TV-s személyiség van,akiket naponta látunk.Lehet,hogy ők nem vetkőztek le,meg nem róluk szól a bulvár sajtó....miért is? Mert normális emberekként élik minden napjaikat, és nem akarnak "celebként" viselkedni,meg mindenféle fake allűrökkel élni, és a figyelem központjába kerülni.Ha élné csendes kis életét, és normális hétköznapi emberként élne,(annak ellenére,hogy közismert) mint megannyi ismert személyiség ebben az országban...akkor nem lenne ez a hajcihő körülötte sem.Ki tehet arról hogy sz***i ment a házassága? Én,te ő? Mi,ti ők? nem.Sajnálom az édesanyját én is veszítettem el hozzátartozóm, tudom milyen érzés.De ettől még a mindennapi normák, és erkölcsi határokon belül élem életem.Attól mert ő híres,nem azt jelenti hogy a középpontban kellene lennie.Ha kevesebbet írnának róla a lapok, mert, akkor lenyugodnának a kedélyek.És ha nem adna arra okot, hogy állandóan a bulvársajtó címlapjain szerepeljen akkor, talán vissza édesgetné magát az emberek szívébe.Szerettük mert nyers,és szókimondó volt és humoros.De most csak a balhék.Klaudia! Csíptelek, de ezzel a viselkedéssel bennem is csak az ellenszenv erősödött meg irántad.Kérlek változtass a viselkedéseden, és dobd el ezeket a "celeb aure" őket,és légy megint a mi Klaudiánk.A mosolygós, kellemes, jó hangú nevetős beszólogatós TV-s arcunk.Ennél nem kell több.Légy az aki eddig voltál.Kérlek. ÉS boldog karácsont neked is ! ;-)
2010. december 23. 17:00
Idézet (El Mexicano @ 2010.12.23. 16:37)
Nyugi tesó! engem lehet hogy ki is rúgnak a hozzászólásom miatt!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.