@Ma, 17:00Sherpa
El Mexicano írta:
Kösz, hogy megint pofára töröltétek az üzeneteimet.. gratulálok.
Nyugi tesó! engem lehet hogy ki is rúgnak a hozzászólásom miatt!
Hova süllyed ez a mai világ ?? Komolyan mondom, azért törlik a hozzászólásomat, mert leírom az igazat.Kész röhej !!!
Liptai Claudia hisztit csapott egy üdülőben
2010. december 23. 17:06
2010. december 23. 17:10
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Nem értem mire ilyen beképzelt. Műsorvezetőnek nem rossz, de azon kívül semmi extrát nem tett le az asztalra. Rajta kívül mindenki tud az "átlag emberekkel" együtt fürdőzni. Nem értem ő miért nem képes erre. Egyáltalán nem felsőbbrendű. Eddig sem volt szimpatikus nő, de most még kevésbé kedvelem. Azt hiszem soha nem fogja belopni magát a szívembe. Főleg ha így viselkedik...
2010. december 23. 17:10
Énszerintem jó amit csinál,de ez egykicsit sok!!
2010. december 23. 17:12
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Idézet (Rap4ever8 @ 2010.12.23. 17:10)
Nem értem mire ilyen beképzelt. Műsorvezetőnek nem rossz, de azon kívül semmi extrát nem tett le az asztalra. Rajta kívül mindenki tud az "átlag emberekkel" együtt fürdőzni. Nem értem ő miért nem képes erre. Egyáltalán nem felsőbbrendű. Eddig sem volt szimpatikus nő, de most még kevésbé kedvelem. Azt hiszem soha nem fogja belopni magát a szívembe. Főleg ha így viselkedik...
Én soha nem kedveltem, ezek után meg pláne nem fogom. Nem értem mire veri a nyálát.. az egész élete egy vicc, amit csak címlapokon képes élni, és ha nem úgy fütyülnek az emberek, ahogy ő akarja, még ő van felháborodva?? Fura bige..
2010. december 23. 17:27
Idézet (TheSheryke2008 @ 2010.12.23. 17:06)
Hova süllyed ez a mai világ ?? Komolyan mondom, azért törlik a hozzászólásomat, mert leírom az igazat.Kész röhej !!!
Hát igen... általában mindenhol azért törlik, mert az ember leírja az igazat, ami mint tudjuk, fájdalmas...
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2010. december 23. 18:06
nagyon nem bírom..folyton színészkedik és teszi-veszi magát, ráadásul úgy csinál mintha ő különb lenne bárkinél!! :@ na persze -.-"
2010. december 23. 18:09
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline |
Jézusom!! mi ő valami .... Nem tudom de olyan mint egy díva.. :S
2010. december 23. 18:16
dead.rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 129369 offline |
kinek képzeli magát?
2010. december 23. 18:19
Idézet (TheSheryke2008 @ 2010.12.23. 17:06)
El Mexicano írta:
Hova süllyed ez a mai világ ?? Komolyan mondom, azért törlik
El Mexicano írta:
Idézet
a hozzászólásomat, mert leírom az igazat.Kész röhej !!!
Értem én,hogy az igazat írod le,de nem mindegy,milyen stílusban.Olvasd el ez alatt a rész alatt leírtakat!
2010. december 23. 18:28
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline |
jó h kibírta. mégis mit képzel magáról? ki ő?
2010. december 23. 18:28
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.12.23. 17:12)
Én soha nem kedveltem, ezek után meg pláne nem fogom. Nem értem mire veri a nyálát.. az egész élete egy vicc, amit csak címlapokon képes élni, és ha nem úgy fütyülnek az emberek, ahogy ő akarja, még ő van felháborodva?? Fura bige..
Ott a pont. Én kollektíve nem értem ezeket a "celebeket", mi jogon követelnek másfajta bánásmódot? Ők azzal, hogy olyan szakmát választottak, amivel közfigyelem irányul rájuk tisztában voltak, ettől még nem többek senkinél. Liptai színész- műsorvezető, én tolmács vagyok Kovács János pedig teszemazt villamosmérnök, semmiben sem lehet mérni a különbséget, maximum anyagiakban.
2010. december 23. 18:32
@Ditty
TheSheryke2008 írta:
El Mexicano írta:
Idézet
Értem én,hogy az igazat írod le,de nem mindegy,milyen stílusban.Olvasd el ez alatt a rész alatt leírtakat!
Nem akarok vitát, de biztosan nem láttad, hogy mit írtam a hozzászólásomba. Nyilván, a többiek azért nem vágják ezt hozzám, mert ők olvasták a hozzászólásomat. Másoké is törölve lett (LaDiabla, El Mexicano ), és ők sem írtak semmi sértőt (csak az igazat).
TheSheryke2008 írta:
El Mexicano írta:
Idézet
Nem akarok vitát, de biztosan nem láttad, hogy mit írtam a hozzászólásomba. Nyilván, a többiek azért nem vágják ezt hozzám, mert ők olvasták a hozzászólásomat. Másoké is törölve lett (LaDiabla, El Mexicano ), és ők sem írtak semmi sértőt (csak az igazat).
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.