Starity

David Tennant 2

101 oldal 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. március 21. 13:18 #1241
- törölt felhasználó -    
LaDiabla minden sorával egyetértek thumbsup.gif Örülök, hogy te is itt vagy köztünk, megint smileeee.gif

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.03.21. 12:05)
Ezt már olvastátok? omg.gif


Tipikus fangörl. És az a baj, hogy ilyenből van sok. Nem kell szeretni mindent, amit a kedvenced csinál, de ebből a leírásból nekem úgy tűnik, hogy csak simán bejön neki David és hidegen hagyja a történet. Megjegyzés. Szerintem David a Single Fatherben aranyos volt, de nem kimondottan jóképű unsure.gif 'Egy országban lakok vele'. Ez az a mondat, amitől a külföldi fórumokon is ki tudnék akadni. Mintha olyan sokat számítana. Az élete megváltozott, jobb tőle? rolleyes.gif

P.S.: Szeretem Aaliyaht, jó hangja van és a számai is fantasztikusak wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. március 21. 13:36 #1242
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.03.21. 10:09)
És mire jutottál benne?


Arra, hogy 3 féle elképzelés van, amiben a tudósok többé kevésbé egyetértenek. Az első az apakomplexus, igen, sablon duma, de ilyen tényleg van, ilyenkor a lány a 'saját apját' keresi a pasiban.

A 2-ik, miszerint egy idősebb pasinak - ha megismerkedik egy fiatalabb lánnyal- megváltozik a hormonháztartása is, a testosteron mellett erősödik az ösztrogén jelenléte, amely viszont elősegíti a kapcsolati hormon, az oxytocin termelését. Különösen ez teszi vonzóvá a nők számára az idősebb férfiakat. Ezt nem a Tudás fájából szedtem, hanem netről, de a könyvtári könyvekben is utánanéztem, azokban is azt állítják, létezik ilyen.

És van a harmadik állítás, miszerint az egész 'betegség' az értékrend kialakulásának hibája. Vannak tudósok, akik a brazil szappanoperákat és a médiát okolják ezért, míg mások a 'férfiak később érnek' mondatra alapoznak, mondván a nők kapcsolatra vágynak, de fiatalokra inkább rá sem néznek, mert fiatalok. Ennyi amit én találtam, nem mondom, hogy egyet értek minden résszel, mert az én pasim is 22, mint én, még is éretten gondolkodik (tisztelet persze minden más ilyen férfinak is). Az utolsó ponttal sem értek teljesen egyet, bár amióta mindenki szabadon nyilatkozhat arról, hogy mit akarna csinálni X és Y személlyel (akár idősebb a pasi, akár nem) azóta nem meglepő a dolog. Én azt mondanám, hogy az értékrend csökkenése itt is, másképpen nem igazán lehet megmagyarázni, hogy 15 éves Eugénia miért nem tud normálisan viselkedni, vonaglik mindenféle pasi előtt, és rámászik egy idős, gazdag pasira, vagy annyit iszik, hogy rámászik egy idősebb pasira, mert ránéz a bejön neki, helyes és hasonló dumákkal. (Tisztelet a kivételnek, a fent leírtak csak példának hoztam fel)
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, LaDiabla, Sally Sparrow
2011. március 21. 13:48 #1243
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*
 
StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 10.08.18.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Offline offline
Köszönjük az érdekes OFF-ot, Kate! Engem tényleg érdekel ez a téma, mert én is világéletemben az idősebb pasikra buktam. Viszont mégis korban hozzám illő párom van. A szerelem, az szerelem, sose gondoltam volna, hogy egy korombeli sráccal fogok boldogan élni. rohog.gif
Amúgy ez a fangörlös dolog számomra azért volt durva, mert nem egy 14-15 éves kislány írta, hanem egy 20 éves. Ilyen korban már nem így kellene hozzáállni a sztárokhoz. Minden bizonnyal nem Davidhez fog feleségül menni és ezt tudhatná már, ennyi idős fejjel. dry.gif
2011. március 21. 14:26 #1244
- törölt felhasználó -    
Nekem a pszichológiai kutatásokkal ott a problémám, hogy minden létező irányból képesek megvizsgálni egy adott jelenséget, azonban talán a legfontosabb részt kifelejtik, mégpedig az egyént. Rendben, aláírom, nem lehet az alapján tanulmányt lefektetni, hiszen ahányan vagyunk annyi félék is, de hibás dolog még csak meg sem említeni. Nekem a volt barátaim különböző korúak voltak. Jártam velem egyidőssel és idősebbel is. Például 20 voltam amikor összejöttem azzal a pasival, akivel végülis két évig jártam. Ő 15 évvel volt idősebb nálam, mégis én sokkal érettebben gondolkodtam, az ő életfelfogása a "carpe diem" volt, ami eleinte tetszett is, hogy nem csinál mindenből problémát, hagyta, hogy sodorja az élet, de egy idő után már kezdett terhessé válni, hogy a komolyabb dolgok rám maradtak, mert ő masszívan hitt a sült galamb eljövetelében. Esküszöm, 18 évesen a szintén 18 éves pasim felnőttebben állt hozzá az élethez.

A fangörlhöz: látjátok, itt sem számít a kor. Először azt hittem poénkodik -ha beillesztett volna pár smileyt akkor teljesen úgy jött volna le -, de meg sem lepődöm, mikor Forma 1 idején harmincas csajok is csüngenek a Kempinsky előtt kikenve-kifenve, abban a reményben, hogy pl. Jarno Trulli meglátja őket, beléjük szeret, elválik, ők pedig F1 WAG-ként élik tovább az életüket. Tapasztalat, ismerek ilyen álmodozót személyesen is. Haragszom is rájuk, hisz miattuk nem lehet egy átkozott közös képet sem készíteni egy sportolóval sem, mert azt hiszik az ember lánya egyből már hajtincset is akar tőlük vagy mobilszámot dugdosni a zsebükbe. Azonban tenni ellenük nem lehet, amíg lesznek hírességek addig ők is lesznek. "Szaporodásukért" az internetet teszem felelőssé. Úgy 10 éve érdekes módon még nem voltak ilyen perszónák, azonban jöttek a blogok, közösségi site-ok stb. és divat lett hülyét csinálni magukból, mert sajna van hozzá hasonszőrű közönség is, akik még biztatják is egymást.
Az olyan kis ego negatív díszpintyek pedig, mint pl. David fülét-farkát behúzva menekül mindenki elől, mert már a kátyúban is kuporgó fangörlt vél felfedezni, akiknek ha a kisujját nyújtja egy pillanat alatt megragadják az egész embert, s ha nem az ő elvárásuk cselekszik (feleségül veszi az összeset, szegény David ehhez már a muzulmán többnejűség is kevés lenne unsure.gif _nevet.gif ) akkor ott kezdik el bántani -ők, akik "életüket is adnák" elviekben érte - ahol a legjobban fáj neki.

Sikerült megint A4-est firkantanom, pedig elég lett volna annyi is, hogy: változatlanul utálom a tébolyult fanpitchákat.
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kateblock
2011. március 21. 14:33 #1245
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*
 
StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 10.08.18.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Offline offline
Idézet (LaDiabla @ 2011.03.21. 14:26)

Sikerült megint A4-est firkantanom, pedig elég lett volna annyi is, hogy: változatlanul utálom a tébolyult fanpitchákat.


Ebben olyan nagyon egyetértünk! Mármint nem abban, hogy baj, hogy episztolát írtál, hanem abban, hogy én se állhatom ezeket a tébolyultakat. Tényleg ezek miatt nem lehet a közelükbe férkőzni a sztároknak. David valóban félénk, kezd az a benyomásom lenni, hogy fél a rajongóitól, hacsak nem 10 éves kisfiúk, akik Dokik akarnak lenni. Jogos a félelem. Meg akarják neki mondani mit tegyen és hogyan. Gyűlölik a leendő kis családját, mi több, el akarják pusztítani. Hát ezek normális emberek??? reklamalo.gif És akkor egy józan gondolkodású rajongó már oda se mer menni hozzá, mert attól fél, hogy David őt is egy kalap alá veszi az őrült nagy fehér madarakkal (értsd: libák). Ezek ártanak is, meg nem is használnak, se Davidnek, se nekünk, normális fanoknak. sad.gif
3 felhasználónak tetszik: LaDiabla, Sally Sparrow, kateblock
2011. március 21. 14:44 #1246
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.21. 14:33)
Ebben olyan nagyon egyetértünk! Mármint nem abban, hogy baj, hogy episztolát írtál, hanem abban, hogy én se állhatom ezeket a tébolyultakat. Tényleg ezek miatt nem lehet a közelükbe férkőzni a sztároknak. David valóban félénk, kezd az a benyomásom lenni, hogy fél a rajongóitól, hacsak nem 10 éves kisfiúk, akik Dokik akarnak lenni. Jogos a félelem. Meg akarják neki mondani mit tegyen és hogyan. Gyűlölik a leendő kis családját, mi több, el akarják pusztítani. Hát ezek normális emberek???  reklamalo.gif És akkor egy józan gondolkodású rajongó már oda se mer menni hozzá, mert attól fél, hogy David őt is egy kalap alá veszi az őrült nagy fehér madarakkal (értsd: libák). Ezek ártanak is, meg nem is használnak, se Davidnek, se nekünk, normális fanoknak.  sad.gif


Szerintem erre nincs jó megoldás, egyszerűen nem létezik olyan kompromisszum amely mindkét félnek (magának a hírességnek és a rajongóknak) egyaránt jó. Most csak nézzük szerencsétlen (nem tudok már rá mást mondani, mert tényleg az, szívből sajnálom) David esetét. Tündéri, sztárallűröktől mentes, afféle szomszédsrác típus, nem szállt el, nem nézte le soha a rajongóit, sőt hálás nekik amiért egyáltalán kíváncsiak rá. Erre tessék, a hardcore DT fanok válaszreakcióját mind ismerjük. Máig nem értem (de biztos én vagyok a hülye), hogy hogy a csillagos jó égbe kívánhatják valakinek, akit szeretnek azt, hogy haljon meg a gyereke. Névtelenül, arctalanul persze mindenki nagy nethuszár tud lenni. David pedig jogosan nézhet úgy mindenkire, hogy na, vajon ő rejlike- az XY nick mögött. Azt mondja, nem olvassa a fórumokat, dehogynem, tuti olvassa, ahogy mindenki, mert az eredendő emberi kíváncsiság mindig győzedelmeskedik.
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kateblock
2011. március 21. 18:39 #1247
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista
 
StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 10.05.26.
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Offline offline
Értem. Érdekes... Hát kutatások ide, kutatások oda, én már 3,5 éve vagyok együtt a párommal, aki 14 évvel (szinte napra pontosan) idősebb nálam. Persze vannak problémák, mint minden kapcsolatban, de köztünk a korkülönbség miatt tulajdonképpen nem igazán van konfliktus. Én a korosztályomhoz képest komolyabb vagyok, Ő meg kicsit lazább. Majd utolérjük egymást egyszer. smileeee.gif Bár én is vagyok olyan lökött infantilis, mint ő, úgyhogy szerintem zsák a foltját jelenség van. laugh.gif

A rajongók. Nos igen. Osztom a véleményeteket, akár én is írhattam volna hasonlót. Ezek miatt a lökött libák miatt már én érzem kínosan magam... Mondjuk sosem voltam autogramvadász (maximum levélben), meg félős is volnék. Emlékszem, anno például egy barátnőm cibált el a kedvenc színészemhez előadás után a művészbejáróhoz, mert egyedül nem mertem odamenni. Tény, hogy előtte már levelezgettünk az illetővel, szóval ismert már "papírból". biggrin.gif Az volt a taktikánk, hogy a barátnőm kér tőle egy aláírást, én meg majd jól bemutatkozom. biggrin.gif Így csináltuk. Az "áldozatom" először furán nézett rám, nem értette, miért állok előtte. Aztán megszólaltam, kezet nyújtottam, mire ez volt részéről a reakció egy hatalmas vigyor kíséretében: "Na végreee!" rohog.gif Már nagyon szeretett volna megismerni, csak ugye... rolleyes.gif Emlékszem, beszélgettünk picit és amikor elbúcsúztunk, akkor így utánam szólt, hogy "Végre tudom már, hogy ki vagy!" smileeee.gif Szóval valahol ez lenne a normális, hogy megtiszteljük a másikat, nem bántjuk, és akkor ilyen kellemes reakció fogad minket. Örülnek nekünk, stb. Azóta pedig az említett illetőnél én már több vagyok, mint egyszerű "rajongója", elkönyvelt amolyan "kedves ismerősnek" (?!), azt hiszem. smileeee.gif Egy időben gyakran össze szoktunk futni, igaz, csak pár percre... Olyan is volt, hogy két barátnőmmel beültünk a büfébe, ő is megjelent, észrevett, magától odajött, köszönt, puszit adott, érdeklődött felőlem. Vagy például egyszer előadás kellős közepén meglepett egy csokival... laugh.gif

Bocsánat az offért, de most erről eszembe jutott ez a sztori és nosztalgiáztam... rolleyes.gif

David szegénykém... Őt meg ott bántják, ahol érik, szét akarják szedni, a gyereke és a párja halálát kívánják... Ez annyira borzasztó... Tényleg abban reménykedek, hogy egészséges lesz a pici és hogy GM-mel sikerül rendezni a nézeteltéréseket - ha vannak. És legfőképpen, hogy sikerül megvédeniük a magánéletüket. Bár a paparazzó nevű élősködők csoportja tuti zaklatni fogja őket, főleg most, hogy új taggal bővül a család, nem is szólva a közelgő mennyegzőről...

Pedig sokkal szívesebben látnék David munkásságával kapcsolatos híreket, meg olyan képeket, amiket profi fotós, stúdióban készít róla, belövik előtte frankón a sérót és OMG... Én erre vágyom... biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. március 21. 19:19 #1248
brigibaba1999
brigibaba1999
visszatérő vendég
 
StátuszÖrülök mert jön a nyár és szép barna leszek és tudok úszni!!
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 10.12.30.
Hozzászólás: 162
Csatolások: 289
Azonosító: 142048
Offline offline
Nem is tudtam hogy zárolni kellet! unsure.gif unsure.gif
2011. március 21. 19:59 #1249
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista
 
StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 10.05.26.
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Offline offline
Most elköszönök mára, igaz, hogy késő van, de megéheztem, benézek a hűtőbe, hátha van ott valami finomság... rohog.gif

http://i48.tinypic.com/330xv6x.gif

Szép estét nektek, álmodjatok szépeket, Daviddel (is)! wink.gif

http://www.heatworld.com/upload/99599/images/10025377.jpg
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. március 21. 21:06 #1250
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2011.03.21. 14:26)
Nekem a pszichológiai kutatásokkal ott a problémám, hogy minden létező irányból képesek megvizsgálni egy adott jelenséget, azonban talán a legfontosabb részt kifelejtik, mégpedig az egyént. Rendben, aláírom, nem lehet az alapján tanulmányt lefektetni, hiszen ahányan vagyunk annyi félék is, de hibás dolog még csak meg sem említeni. Nekem a volt barátaim különböző korúak voltak. Jártam velem egyidőssel és idősebbel is. Például 20 voltam amikor összejöttem azzal a pasival, akivel végülis két évig jártam. Ő 15 évvel volt idősebb nálam, mégis én sokkal érettebben gondolkodtam, az ő életfelfogása a "carpe diem" volt, ami eleinte tetszett is, hogy nem csinál mindenből problémát, hagyta, hogy sodorja az élet, de egy idő után már kezdett terhessé válni, hogy a komolyabb dolgok rám maradtak, mert ő masszívan hitt a sült galamb eljövetelében. Esküszöm, 18 évesen a szintén 18 éves pasim felnőttebben állt hozzá az élethez.


Érthető. Én erről írtam, de jómagam sem hiszek ezeknek a dolgoknak.

Úgy tűnik, hogy David kibérelte magának és kis családjának azt a kéglit, amit tavaly vagy tavalyelőtt eladott. Vissza a gyökerekhez, igaz, David? smileeee.gif rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. március 22. 13:11 #1251
- törölt felhasználó -    
Szép napot kívánok mindenkinek biggrin.gif
Tegnap elkezdődött a Hobbit forgatás és egyből stop lett. James Nesbitt balesetet szenvedett, az egyik színész pedig nem volt hajlandó kijönni a lakókocsijából forgatni, eddig ismeretlen okok miatt. Az szép. mellow.gif
2011. március 22. 13:12 #1252
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*
 
StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 10.08.18.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Offline offline
Idézet (kateblock @ 2011.03.22. 13:11)
Szép napot kívánok mindenkinek  biggrin.gif 
Tegnap elkezdődött a Hobbit forgatás és egyből stop lett. James Nesbitt balesetet szenvedett, az egyik színész pedig nem volt hajlandó kijönni a lakókocsijából forgatni, eddig ismeretlen okok miatt. Az szép.  mellow.gif


Szióka!
Na, jól kezdődik a dolog... blink.gif Egyébként most akkor David benne van, vagy nincsen benne? És van már gyerek, vagy nincs még gyerek? Elvileg lassan neki is elő kellene bújnia a nagyvilágba, nemde?
2011. március 22. 13:22 #1253
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.22. 13:12)
Szióka!
Na, jól kezdődik a dolog...  blink.gif Egyébként most akkor David benne van, vagy nincsen benne? És van már gyerek, vagy nincs még gyerek? Elvileg lassan neki is elő kellene bújnia a nagyvilágba, nemde?


Most ennyit tudunk: A Hobbit film oldalára az van kiírva, hogy igen, de sem David, sem az ügynöke, nem erősítette meg. Egy ausztráliai fiatal emberke 2 hónapja Londonban volt és azt állította, hogy Ő intézi a 'külföldi' színészek utazási papírjait és DT is benne van. Egy, a forgatáson dolgozó ember, aki kitweetelte, hogy Nesbittnek baja esett, azt mondta soha nem is hallota még ezt a nevet. (Nesbitt balesetének hírét visszafogta a média, a csóka tweetjét töröltették vele). blink.gif rolleyes.gif

Gyerek. Nem tudok semmit, de szerintem már megszületett. A creep fanok tudják, hogy milyen oldalt kell nézni, egyikük a londoni anyakönyvi hivatalban dolgozik és eléri azon weboldalt, amire felviszik a babák születési adatait. Állítása szerint 42 napjuk van a szülőknek az adatok leadására de az oldalon egyelőre még semmi nincs. Creepy blink.gif
2011. március 22. 13:26 #1254
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*
 
StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 10.08.18.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Offline offline
Idézet (kateblock @ 2011.03.22. 13:22)
Most ennyit tudunk: A Hobbit film oldalára az van kiírva, hogy igen, de sem David, sem az ügynöke, nem erősítette meg. Egy ausztráliai fiatal emberke 2 hónapja Londonban volt és azt állította, hogy Ő intézi a 'külföldi' színészek utazási papírjait és DT is benne van. Egy, a forgatáson dolgozó ember, aki kitweetelte, hogy Nesbittnek baja esett, azt mondta soha nem is hallota még ezt a nevet. (Nesbitt balesetének hírét visszafogta a média, a csóka tweetjét töröltették vele).  blink.gif  rolleyes.gif 
Gyerek. Nem tudok semmit, de szerintem már megszületett. A creep fanok tudják, hogy milyen oldalt kell nézni, egyikük a londoni anyakönyvi hivatalban dolgozik és eléri azon weboldalt, amire felviszik a babák születési adatait. Állítása szerint 42 napjuk van a szülőknek az adatok leadására de az oldalon egyelőre még semmi nincs. Creepy  blink.gif


Jujj... :freak: Azért azok a fanok tényleg elég creep-ek. Én nem csodálom, hogy ekkora csend van körülötte. Te is tudod miért. GM helyében én se akarnám, hogy tudjanak a gyerekem születéséről. dry.gif
A Hobbit dolog pedig nekem már túl bonyolult. Biztos ők az okosok, jobban tudják. Már eddig is csúszott a projekt, és nem biztos, hogy akkora nagy dobás lesz, mint annak idején a GyU volt. Ha elkészül és látom benne Davidet, majd akkor tudni fogom, hogy benne van. _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. március 22. 13:37 #1255
- törölt felhasználó -    
Maximálisan megértem, hogy titkolóznak, de azért remélem minden rendben van a babóccal és Georgiával is.
Szerintem ha rajtuk múlna a gyereket nem mutatnák meg a világnak 18 éves koráig, de ez sem túl jó ötlet, mert ha sokáig húzzák akkor az emberek kombinálni kezdenek, mint teszik azt most is a Brangelina páros ikreivel kapcsolatban. A szülők tanulván a nagyobb gyerekekkel elkövetett hibákból nem viszik mindenhová a kicsiket, erre a fél világ már kész tényként kezeli, hogy azért rejtegetik őket, mert down-kórosak. dry.gif

Egyébként remélem kislány lesz, valahogy Davidet csakis lányos apukaként tudom elképzelni, G-nek pedig már van egy nagy fia, ő is biztos örülne egy hugicának. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Grace Benning
2011. március 22. 13:52 #1256
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.22. 13:26)
Ha elkészül és látom benne Davidet, majd akkor tudni fogom, hogy benne van.  _nevet.gif


Vagy ha hallod. Azt is mondják, hogy lesz a filmben egy szereplő, akinek csak a hangját halljuk és őt magának nem látjuk. Ezért igazán nem kellene kiutazni oda, ezt Londonban is fel lehet venni. Erre Stephen Fryt, majd Bill Nighyt említették de most már egyikőjük neve sincs hivatalosan a projekthez csatolva pardon.gif Akkorát röhögnék ha kiderülne, hogy nincs benne a filmben rohog.gif biggrin.gif

Mivel ismételten semmi hír Davidről, lássuk élete második színdarabját. Shinda The Magic Ape, 1991 Decemberétől 1992 Január 4-ig. A darab tartalmáról semmit nem tudunk MÉG, de annyi biztos, hogy David barátunk eltörte az ujját a darab kellős közepén ám haladt tovább, mászott fára, ahogyan kellett. Másnap ismételten megjelent a darabban, bekötözött és bebugyolált ujjal/kézzel mászott fára és fájó kézzel szenvedte végig az összes előadást. mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: LaDiabla
2011. március 22. 13:55 #1257
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*
 
StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 10.08.18.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Offline offline
Idézet (kateblock @ 2011.03.22. 13:52)
Vagy ha hallod. Azt is mondják, hogy lesz a filmben egy szereplő, akinek csak a hangját halljuk és őt magának nem látjuk. Ezért igazán nem kellene kiutazni oda, ezt Londonban is fel lehet venni. Erre Stephen Fryt, majd Bill Nighyt említették de most már egyikőjük neve sincs hivatalosan a projekthez csatolva pardon.gif Akkorát röhögnék ha kiderülne, hogy nincs benne a filmben  rohog.gif  biggrin.gif


Most már én is röhögnék. Ennyi találgatást!!! rohog.gif

Idézet (kateblock @ 2011.03.22. 13:52)
Mivel ismételten semmi hír Davidről, lássuk élete második színdarabját. Shinda The Magic Ape, 1991 Decemberétől 1992 Január 4-ig. A darab tartalmáról semmit nem tudunk MÉG, de annyi biztos, hogy David barátunk eltörte az ujját a darab kellős közepén ám haladt tovább, mászott fára, ahogyan kellett. Másnap ismételten megjelent a darabban, bekötözött és bebugyolált ujjal/kézzel mászott fára és fájó kézzel szenvedte végig az összes előadást.  mellow.gif


David lapít, mint nyuszi a fűben. _nevet.gif
Ah, egy újabb megszállott! Mit ad Isten, én pont az ilyen megszállott, elhivatott színészeket szeretem. blush.gif Egyébként mit jelent, hogy MÉG? Esetleg tudod már, hogy a közeljövőben lesz róla valami kis infó?
2011. március 22. 14:04 #1258
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2011.03.22. 13:52)

Mivel ismételten semmi hír Davidről, lássuk élete második színdarabját. Shinda The Magic Ape, 1991 Decemberétől 1992 Január 4-ig. A darab tartalmáról semmit nem tudunk MÉG, de annyi biztos, hogy David barátunk eltörte az ujját a darab kellős közepén ám haladt tovább, mászott fára, ahogyan kellett. Másnap ismételten megjelent a darabban, bekötözött és bebugyolált ujjal/kézzel mászott fára és fájó kézzel szenvedte végig az összes előadást.  mellow.gif


Ez teljesen rá vall! Amikor kínok-kínját élte át a hátával akkor is szó nélkül cipelte Freemát, mert a DW forgatókönyve azt kívánta, s gondolkodás nélkül megcsinálta a Hamlet sírugrós jelenetét is. Ennyire elhivatott színészből nagyon kevés mászkál a földgolyón.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. március 22. 14:28 #1259
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.22. 13:55)
Most már én is röhögnék. Ennyi találgatást!!!  rohog.gif 
David lapít, mint nyuszi a fűben.  _nevet.gif 
Ah, egy újabb megszállott! Mit ad Isten, én pont az ilyen megszállott, elhivatott színészeket szeretem.  blush.gif Egyébként mit jelent, hogy MÉG? Esetleg tudod már, hogy a közeljövőben lesz róla valami kis infó?


A weboldal szerkesztője egyfolytában azon ügyködik, hogy infóval töltse fel az oldalt, de a folyamat lassú, hiszen ezek a 'színházak' kezdő művészek számára létrejött, kis színházak, még csak nem is Katona József Színház -ha érted mire gondolok-. Az infókhoz és képekhez is nehéz hozzájutni és így is teljesen non profit módon segítenek az adatok szolgáltatásában, szépen lassan, felkutatni, hogy ki volt akkor a darab rendezője, él-e még, hol lehet utólérni, miről mit lehet tudni. Jó munkához idő kell, azt mondom, ami késik nem múlik smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Grace Benning
2011. március 23. 07:58 #1260
- törölt felhasználó -    
Jó reggelt mindenkinek biggrin.gif Jó híreim vannak számotokra a mai napon biggrin.gif Ha minden igaz, nemsokára rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
101 oldal 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok