Megjelent Fluor új klipje!
2011. január 05. 20:54
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Katasztrófa. Nem tudtam végighallgatni. Eddig egyedül a Csicskalángosnak sikerült a végére jutnom, de csak Eckü miatt. Az is értékelhetetlen borzalom. Eckü se sokat javít rajta. Szánalmas, hogy egy ilyen tehetséges ember ennyire mélyre süllyedt. Jó persze értem én, hogy kell a pénz, ezért csinál populáris tömegszemetet, de azért mégis... Ennyire mélyre süllyedni... Azt sem tudom felfogni, hogy az embereknek ez komolyan tetszik. Addig pedig sehova nem jutott ameddig még értékelhető zenét csinált. Ez szomorú. Pedig a régi Fluorid tényleg jó volt. Szerettem a zenéit, de már azokat sem tudom hallgatni, mert nem vagyok képes elvonatoztatni ettől a tömegszeméttől, amit mostanában gyárt.
2 felhasználónak tetszik:
AdamLambertrulz,
WinterGirl
2011. január 06. 13:44
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline |
De am nagyon SP-s... Mivel ő rendezte..
2011. január 06. 14:42
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline |
hát ez minden csak nem zene.. bocsi, de így gondolom! Nagyon szeretem Fluort, mint embert. De a számai..
2011. január 06. 17:38
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline |
A szövegen nem tudom mennyit gondolkodhatott, de hogy nem volt több, mint 10 perc az is biztos...sajnálom, hogy ez lett belőle, és SP-ből is. SP és Flour mindketten nagyon jó zenét csináltak régen, de amióta beálltak a Viva TV-hez csinálják a szarabbnál szarabb számokat, a kislányok meg sikítoznak értük....
1 felhasználónak tetszik:
WinterGirl
2011. január 06. 17:44
Eszterkeeezeeko™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 684 Csatolások: 7 Azonosító: 134619 offline |
Idézet (krisz @ 2011.01.05. 20:55)
szerintem elmegy de az egy kicsit gagyi bene hogy áljuk össze mint két kicsi lego !az nekem nem tetszik bene amugy meg ki lesz ada helyet?
Nem tudom ki lesz Ada helyett
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!