Megjelent Fluor új klipje!
2011. január 09. 12:22
Disney Channelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 315 Csatolások: 35 Azonosító: 139745 offline |
Már csengőhang (:
2011. január 09. 17:14
MrCsicsi_boyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 133648 offline |
xD
2011. január 10. 10:23
Idézet (Gici9696 @ 2011.01.05. 20:40)
Én csak belehallgattam, de elég is volt... Ennél még " Pista bácsi" a tanyán is jobb számot ír... Szánalom a köbön-.-" amúgy se birom ezt a gyereket, de ezt a számot sem. Remélem, a rádióban nem fogják adni. Bocsi azoktól, akiknek tetszik.
elhiszed hogy fogják!?
2011. január 10. 10:34
Idézet
Zene: Pixa
Szöveg: Fluor
Rendező/operatőr/vágó: Éder Krisztián
Gaffer: Halmágyi Zoltán
Animáció: Barbier Bálint
Smink: Kovalik Natasa
aszthittem lepetézek amikor megláttam.
Rendező/operatőr/vágó: Éder Krisztián
Gaffer: Halmágyi Zoltán
Animáció: Barbier Bálint
Smink: Kovalik Natasa
2011. január 12. 12:18
szerintem nagyon jópofa az ember is meg a zenéi is
Kicsi lány, ó sziahello
Kicsi lány, ó sziahello
2011. január 13. 23:55
Netta96814új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.12. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 143162 offline |
@LULUPeas: nem tudtam, hogy sp egyáltalán bármit is közreműködött, de annyira nem lepődtem meg. így visszagondolva várható is volt..
de ez a szám mitől "sláger-gyanús", könyörgöm?!! hogy lehet ilyen értelmetlen a szövege? mert ha attól sláger a sláger, hogy elviselhetőbb a dallam vagy akár a ritmus, mint a szöveg, akkor.. -.- ha valami agynyomorgatót (nem tudok rá jobb szót, de ez sem az igazi) akarok, akkor majd ezt hallgatom
de egyébként sokan mondják, hogy "ne fikázz, inkább írj jobbat!" már elnézést, de miért az én dolgom helyette megírni a dalszöveget? ő akart énekes/dalszerző/akármi lenni.
egyébként szerintem (még ha pozitívabban nézem is), egyáltalán nem arról van szó a dalszöveggel kapcsolatban, hogy poén, meg őrült, meg izé, meg hozé. egyszerűen csak olyan érzésem támad tőle, hogy egy értelmi fogyatékos írta. ennyi.
és bocsánat azoktól, akiknek ez nem tetszik, mert tudom, hogy sokan felháborodnak azon, ha lefikázzák azt az előadót (vagy bármi mást), amit ők szeretnek. én sem szeretem.
de ez a szám mitől "sláger-gyanús", könyörgöm?!! hogy lehet ilyen értelmetlen a szövege? mert ha attól sláger a sláger, hogy elviselhetőbb a dallam vagy akár a ritmus, mint a szöveg, akkor.. -.- ha valami agynyomorgatót (nem tudok rá jobb szót, de ez sem az igazi) akarok, akkor majd ezt hallgatom
de egyébként sokan mondják, hogy "ne fikázz, inkább írj jobbat!" már elnézést, de miért az én dolgom helyette megírni a dalszöveget? ő akart énekes/dalszerző/akármi lenni.
egyébként szerintem (még ha pozitívabban nézem is), egyáltalán nem arról van szó a dalszöveggel kapcsolatban, hogy poén, meg őrült, meg izé, meg hozé. egyszerűen csak olyan érzésem támad tőle, hogy egy értelmi fogyatékos írta. ennyi.
és bocsánat azoktól, akiknek ez nem tetszik, mert tudom, hogy sokan felháborodnak azon, ha lefikázzák azt az előadót (vagy bármi mást), amit ők szeretnek. én sem szeretem.
2011. január 22. 11:51
Vivien Russovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 322 Csatolások: 114 Azonosító: 132514 offline |
nekem nagyon tetszik.. és szerintem tök jó hogy a klip elején baseball sapka nélkül is megcsodálhatjuk Fluort xd
2011. február 03. 20:51
lovascsaj115új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 135387 offline |
Nem szeretem Fluort de ez a szám jó
2011. február 03. 21:00
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline |
Jó szám..de tiszta Partyarc...vagy mi az Sp-vel csinált számának a címe...nekem ez ugrott be rögtön...
Amúgy tényleg jó szám de sajnos én nem hallgatok ilyen "nyálas" zenéket...de most no...kivételt teszek
Amúgy tényleg jó szám de sajnos én nem hallgatok ilyen "nyálas" zenéket...de most no...kivételt teszek
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!