Janicsák Veca rajongói találkozóra készül
2011. január 06. 13:34
rerererereúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 141355 offline |
Nekem már van Vecás Cd-m még tavaj kiadták:) Nagyon szépek a számok, és végre van egy olyan CD amin ki van énekelve a 'Hangokba zárva' magas hangjai is tisztán. Ezt még Nikolas se énekelte rendesen ki:)
2011. január 06. 13:42
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline |
adam135135
Nah még több celeb...KÖSZII x faktor, meg Megasztár! Ha még nem lenne elég belőlük!
Csak hogy tisztázzuk, celeb = Kiszel Tünde. Ne soroljuk már egy kategóriába az X-es és a Megás versenyzőket Tüncivel.
Nah még több celeb...KÖSZII x faktor, meg Megasztár! Ha még nem lenne elég belőlük!
Csak hogy tisztázzuk, celeb = Kiszel Tünde. Ne soroljuk már egy kategóriába az X-es és a Megás versenyzőket Tüncivel.
2011. január 06. 13:52
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12518 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Liafen @ 2011.01.06. 13:42)
adam135135
Még nem soroljuk, majd idővel amikor pl Norbi is meg a közönség is rájön, hogy nem tud énekelni. Majd akkor ő is és a többieknek is akinek nem jön be a dolog majd eladja magát celebkutyának, mint sokan mások elöttük.
Amúgy meglepődne Veca meg a Mammut igazgatóság is, ha mind a 100.000 ember megjelenne. Annyi somlóival tuti nem készülnek
2011. január 06. 14:03
Adri1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 142661 offline |
csak úgy mondom.., hogy a Norbinak van hangja.. és tök tehetséges.. !!!! szal...jah. és szerintem ne állíts úgy róla/rólauk olyanokat ameddig nem hallottad őket úgy, hogy nem a tévében énekeltek:O és ameddig nem ismered úgy őket mint én:D
2011. január 06. 15:58
Sally Sparrow
Mivel te is "okoskodtál" így már alapból magadat járatod le. Ez egy fórum, ahol a véleményedet mondod el, és nem a másikat alacsonyítod le. Akármilyen szinten is teszed.
Honnan tudod, hogy nem találkoztam vele élőben? Akár egy másodperc alatt fel lehet mérni, ki mű, ki nem. Szerintem ő 100% mű. Ha más a véleményed, lehet, de ne ugass be nekem, mert én nem vagyok mimózalelkű kiscsaj, én igenis megvédem magam, és a gondolataim, mert én ilyen "buta" vagyok. És még reklámozom is. Kövezz meg. Kicsit gondold végig a saját HSZed, és már várom is a következő magasröptű eszmefuttatásodat.
Mivel te is "okoskodtál" így már alapból magadat járatod le. Ez egy fórum, ahol a véleményedet mondod el, és nem a másikat alacsonyítod le. Akármilyen szinten is teszed.
Honnan tudod, hogy nem találkoztam vele élőben? Akár egy másodperc alatt fel lehet mérni, ki mű, ki nem. Szerintem ő 100% mű. Ha más a véleményed, lehet, de ne ugass be nekem, mert én nem vagyok mimózalelkű kiscsaj, én igenis megvédem magam, és a gondolataim, mert én ilyen "buta" vagyok. És még reklámozom is. Kövezz meg. Kicsit gondold végig a saját HSZed, és már várom is a következő magasröptű eszmefuttatásodat.
2011. január 06. 17:10
Cukormázas_leguánvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.30. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 139839 offline |
de jóó
2011. január 06. 18:39
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (Sugarcake @ 2011.01.06. 15:58)
Sally Sparrow
Véleményt nyilvánítani lehet. De egyáltalán nem mindegy a stílus. Lehet, hogy nem voltam túl kedves, de még mindig sokkal kulturáltabban tettem megnyilatkozást, mint te. Ha nem kedveled Vecát, szíved joga. De ilyet AKKOR SEM ÍRUNK. És az sem mentesít, hogy fórumon vagyunk, "személytelenül". Sőt. Egy monitor mögül mindenki nagyon bátor, holott az illem ide is ugyanúgy vonatkozik. Legalábbis kellene, hogy vonatkozzon. Lehet negatív kritikát alkotni, sőt, kell is, mert senki nem tökéletes, de válogassuk már meg a szavainkat.
Egyébként meg ha azt mondod, hogy személyesen ismered Vecát, akkor azt is elhiszem, viszont ebben az esetben sem jobb a helyzet, mert akkor miért nem mondod neki meg magad, mi a véleményed róla, ahelyett, hogy itt, névtelenségbe burkolózva, egy monitor mögül szidod. Sértő dolgokat írsz. Sérti Vecát, sérti azokat, akik szeretik. Ennyi.
2011. január 06. 20:25
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline |
De imádom ezt a gyönyörű lányt. De persze megint nem leszek ott, pedig Szeged itt van egy köpésre : (
2011. január 06. 21:01
juli és ancsi$€Ł€N@ F( )R€V€R™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 851 Csatolások: 18 Azonosító: 131210 offline |
de jó
2011. január 06. 21:57
Sally Sparrow Sally Sparrow
Ha lehet véleményt nyilvánítani, márpedig lehet, akkor neked semmi jogod azt bírálni. Semmi. Nem úgy intéztem, mint mások, nem írtam, hogy k**va anyját, meg hasonlóak. Teljesen tisztességesen fogalmaztam meg a véleményem, ellentétben veled, akinek semmi joga engem "nevelni".
A Fórum "személytelenségét" soha nem használtam ki, és nem is fogom, mert én is ugyanúgy megvetem a szájkaratés névtelen embereket. Nem azt állítottam, hogy ismerem, hanem hogy már láttam élőben. És akkor sem oszlott el a véleményem. Egyszerűen már a mimikájából is sok minden lejön. Persze, csak szerintem, de továbbra is gyűlölöm. Mert megtehetem. Mert irritállt majdnem a kezdetek óta. Először nekem is szimpatikus volt, de nem kellett sok idő, hogy ez 180 fokos fordulatot vegyen. És attól, hogy szereted Vecát, én kijelenthetem, hogy szerintem milyen. Hiszen minden normális hozzászólás ott van a "láthatatlan" szerintem. És abszolút nem sértő, ahhoz képest, amik itt meg szoktak jelenteni. Sértem a kedvencem, úgy véled? Ez az élet. Tudom sajnálni, azért nem fogok véleményt változtatni, mert azt mondod. A stílussal pedig semmi probléma.
Ha lehet véleményt nyilvánítani, márpedig lehet, akkor neked semmi jogod azt bírálni. Semmi. Nem úgy intéztem, mint mások, nem írtam, hogy k**va anyját, meg hasonlóak. Teljesen tisztességesen fogalmaztam meg a véleményem, ellentétben veled, akinek semmi joga engem "nevelni".
A Fórum "személytelenségét" soha nem használtam ki, és nem is fogom, mert én is ugyanúgy megvetem a szájkaratés névtelen embereket. Nem azt állítottam, hogy ismerem, hanem hogy már láttam élőben. És akkor sem oszlott el a véleményem. Egyszerűen már a mimikájából is sok minden lejön. Persze, csak szerintem, de továbbra is gyűlölöm. Mert megtehetem. Mert irritállt majdnem a kezdetek óta. Először nekem is szimpatikus volt, de nem kellett sok idő, hogy ez 180 fokos fordulatot vegyen. És attól, hogy szereted Vecát, én kijelenthetem, hogy szerintem milyen. Hiszen minden normális hozzászólás ott van a "láthatatlan" szerintem. És abszolút nem sértő, ahhoz képest, amik itt meg szoktak jelenteni. Sértem a kedvencem, úgy véled? Ez az élet. Tudom sajnálni, azért nem fogok véleményt változtatni, mert azt mondod. A stílussal pedig semmi probléma.
2011. január 07. 15:51
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline |
Klassz
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.