Demi is nyert.
Tudtam!!
People's Choice 2011 - megvannak a nyertesek!
2011. január 06. 16:02
Legjobb filmszínésznő: Kristen Stewart. Ez már fáj...
Amúgy kár, hogy a VD nem nyert (legalábbis én nem látom a nyertesek listáján).
Amúgy kár, hogy a VD nem nyert (legalábbis én nem látom a nyertesek listáján).
2011. január 06. 16:26
dorka.2010visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.24. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 127992 offline |
Örülök hogy kris nyert próbáljatok ti is több száz ember elött beszélni csak Zac nek nem örülök az utóbbi egy évben semmit sem csinált,és ha ennyire utáljátok Krist nem kellet volna végignézni a beszédét.
2011. január 06. 16:36
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline |
tényleg meglepő hogy Kristen is nyert.. borzalmas arcjátékai vannak... siralmasan borzalmasak..
2011. január 06. 16:37
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline |
és hogy Zac Efront már ne is említsem
2011. január 06. 16:39
Idézet (Zs-anna @ 2011.01.06. 16:30)
Borzalmas mindegyik, de vannak olyan díjak is ,amik sokkal igényesebbek, és azok fontosabbak...
Ott a pont
2011. január 06. 17:13
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
dorka.2010
Örülök hogy kris nyert próbáljatok ti is több száz ember elött beszélni csak Zac nek nem örülök az utóbbi egy évben semmit sem csinált,és ha ennyire utáljátok Krist nem kellet volna végignézni a beszédét.
Azért ez nem igaz... Zacnek jópár filme volt 2010-ben úgyhogy nyugi van. Kristenről meg annyit, hogy ne próbáld meg védeni őt mert tök felesleges... egy olyan sikeres filmnek mint a Twilight nem csak rajongói vannak.
Azért ez nem igaz... Zacnek jópár filme volt 2010-ben úgyhogy nyugi van. Kristenről meg annyit, hogy ne próbáld meg védeni őt mert tök felesleges... egy olyan sikeres filmnek mint a Twilight nem csak rajongói vannak.
2011. január 06. 17:29
Nekem a lista nagy része nem tetszik! Mi az hogy az Eclipse a legjobb film?? Én egyszer láttam de olyan unalmas volt hogy már majdnem elaludtam, szóval szerintem még a jó film kategóriába sem sorolható, nem hogy még díjat is nyerjen! Az meg mien már hogy Kristen a legjobb színésznő???!! Szerintem a rettenetes filmnél az ő alakítása még borzasztóbb! Én annak örülök hogy Katy nyerte a legjobb női előadót, mert így legalább végre valahára Lady Gaga nem nyert!
2011. január 06. 17:41
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
En most szeretnek Kristen vedelmere kelni. Lattatok mar Kristentol a Yellow Handerchief-t vagy a Welcome To The Riles-t? Ezekben a filmekben Kristen a tehetseges oldalat mutatja mag. Bar azzal egyet kell, hogy ertsek, hogy az Eclipse-ben nem alakitott jol, de nagyon jo szineszno. Zac Efronnal viszont nem ertek egyet... O ugy eltunt mostanaban... A filmjei sem valami nagyon nagy kasszasikerek. Es barmennyire szeretem a Twilight Sagat, nem az Eclipse az ev filmje...
2011. január 06. 17:44
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline |
Szégyen,hogy Gaga nem nyert egy díjat sem.. Nem csodálom,hogy inkább elment az Oak Room-ba énekelni... Katy Perri a legjobb női elődaó? Pfffffffffffffffffffffffffff... Na mindegy..majd a Grammyn Gaga..Majd Grammyn....Hat jelölés..hat díj...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.