Dumcsitopik érettebbeknek (15+)
2011. május 09. 21:03
Ez marha jó
2011. május 09. 21:19
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet (dave095 @ 2011.05.09. 21:10)
Még mindig az új telefonomon gondolkozom. Mi a véleményetek a Sony Ericsson Xperia X10 mini pro-ról?
Attől függ, hogy valóban van-e szükséged egy qwertz billentyűs telefonra, illetve, hogy ragaszkodsz-e a Sony-hoz?
Mert, ha nem akkor szóba jöhet a Samsung, vagy az LG bármelyik Android-os telepfonja. Egyik sem bonyolultabb a Sony-nál, ráadásul az LG belseje majdnem teljesen Samsung, szóval minőséggel annyira nem lehet baj.
Sokan rajonganak a Nokia-ért, mert hogy mennyire megbízható, meg egyszerűen kezelhető, nos szerintem már nem az, és valamiért ragaszkodnak a Symbian-hoz is, amit nem igazán értek.
2011. május 09. 21:23
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (dave095 @ 2011.05.09. 21:10)
Kívánok mindenkinek jó estét
Még mindig az új telefonomon gondolkozom. Mi a véleményetek a Sony Ericsson Xperia X10 mini pro-ról?
Hali!
A tumblr megint behalt, tököm kivan...
Nekem Xperia 8-om van
Tőlem ennél értelmesebb válaszra ne számíts
2011. május 09. 21:31
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (joe_r @ 2011.05.09. 21:19)
Attől függ, hogy valóban van-e szükséged egy qwertz billentyűs telefonra, illetve, hogy ragaszkodsz-e a Sony-hoz?
Mert, ha nem akkor szóba jöhet a Samsung, vagy az LG bármelyik Android-os telepfonja. Egyik sem bonyolultabb a Sony-nál, ráadásul az LG belseje majdnem teljesen Samsung, szóval minőséggel annyira nem lehet baj.
Sokan rajonganak a Nokia-ért, mert hogy mennyire megbízható, meg egyszerűen kezelhető, nos szerintem már nem az, és valamiért ragaszkodnak a Symbian-hoz is, amit nem igazán értek.
Igen, szükségem van rá, mert engem már kikészít, hogy csak érintőképernyőm van. Nem rossz különben, de némelyik játéknál nem igazán jó.
Egyébként köszi a válaszokat
2011. május 09. 21:44
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet (dave095 @ 2011.05.09. 21:31)
Igen, szükségem van rá, mert engem már kikészít, hogy csak érintőképernyőm van. Nem rossz különben, de némelyik játéknál nem igazán jó.
Nem feltétlenül értek veled egyet, de ez még nem baj.
Bár ez valószínűleg az én defektusom, de én még mindig arra használom a telefont, amire eredetileg kitalálták, vagyis telefonálásra, meg évente megírok rajt >10 sms-t, és akkor sokat mondtam, tehát nincsenek külünleges elvárásaim egy telefonnal kapcsolatban.
Ahol nem értek egyet, az az, hogy a Samsung rossz.
Ha viszont mindenáron kell neked egy qwertz billentyűs telefon, akkor tényleg a Sony a jó választás. És az Android-nak köszönhetően elég könnyen kezelhető, testre szabható.
2011. május 09. 21:55
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (joe_r @ 2011.05.09. 21:44)
Nem feltétlenül értek veled egyet, de ez még nem baj.
Bár ez valószínűleg az én defektusom, de én még mindig arra használom a telefont, amire eredetileg kitalálták, vagyis telefonálásra, meg évente megírok rajt >10 sms-t, és akkor sokat mondtam, tehát nincsenek külünleges elvárásaim egy telefonnal kapcsolatban.
Ha viszont mindenáron kell neked egy qwertz billentyűs telefon, akkor tényleg a Sony a jó választás. És az Android-nak köszönhetően elég könnyen kezelhető, testre szabható.
Én válogatós vagyok, ha telefonról van szó. 2 évente szoktam általában újat venni/kapni/kérni
2011. május 10. 17:22
Idézet (agii7 @ 2011.05.10. 15:11)
És most? Most már biztos vagytok.
Ugye? 
Látom nagy a tolongás, de én vagyok.
Már ha ez érdekel valakit...
2011. május 10. 17:31
Idézet (dave095 @ 2011.05.09. 21:31)
Most is LG-m van, és köszönöm szépen, nem kérek többet belőle.
Előtte évekig Sonym volt, szóval ragaszkodom hozzá.
Samsung meg főleg nem kell. Minden téren egy kalap ...
1 felhasználónak tetszik:
Heetella
2011. május 10. 17:33
Idézet (Heetella @ 2011.05.10. 17:32)
Ágii:
Milyen napotok volt ma?
Milyen napotok volt ma?
2011. május 10. 17:37
Speciel ez neked szólt vagyis csak a kedvednek, hogy visszajött, mert ma nem voltál valami vidám. De az avidra a válasz: jó lett
Most jöttem fogászatról
De nem szeretek oda járni
Most jöttem fogászatról
2011. május 10. 17:37
Idézet (dave095 @ 2011.05.10. 17:36)
Én azt hittem, hogy az egy lány.
Sziasztok
Sziasztok
Már hogy lehet lány?
Betti: Ja, visszajött a jókedvem, csak azon az izén szörnyen untam magam.
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.