Andrew-Andrew...
a világ r*banca leszel, de jól áll ... ahogy ez a nagyon szűk ruha is...
(Hiányzó képek törölve!)
The Amazing Spider-Man / A csodálatos Pókember (2012)
2011. január 15. 18:15
feleslegesnek érzem ezt a Pókember film újra gondolását!
pont amikor kezdett volna beindulni A Tobey Maguire féle pókember "fonal"annak a trilógiának csak egyetlen hibája volt és az Kirsten Dunst az csaj tehetséges színésznő de nem egy Mary Jane Watson aki egy sex szimbólumnak számít a képregényben!!soha nem fogom megérteni hogy miért Kirsten Dunst kapta azt a szerepet!!
nahh mind1..
szóval itt meg előállnak egy reboottal ami állítólag eredet történet ahjjjs már komolyan lerágott csont..
háá én is remélem hogy a film minősége nem a Pókarc streccs hacukáján fog múlni..
pont amikor kezdett volna beindulni A Tobey Maguire féle pókember "fonal"annak a trilógiának csak egyetlen hibája volt és az Kirsten Dunst az csaj tehetséges színésznő de nem egy Mary Jane Watson aki egy sex szimbólumnak számít a képregényben!!soha nem fogom megérteni hogy miért Kirsten Dunst kapta azt a szerepet!!
nahh mind1..
szóval itt meg előállnak egy reboottal ami állítólag eredet történet ahjjjs már komolyan lerágott csont..
háá én is remélem hogy a film minősége nem a Pókarc streccs hacukáján fog múlni..
2 felhasználónak tetszik:
kateblock,
bertmccracken
2011. január 15. 18:42
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline |
Idézet (prézli @ 2011.01.15. 17:58)
Hogy néz ki ez a Pókember szerkó? OMG. Azt hiszem, nagyon erősen visszasírom a régit.
Nem a ruhát kéne nézni, hanem meg kell várni az első előzetest. Abból már le lehet szűrni valamicskét, de egy képből?! Könyörgöm, ne ítélkezzünk előre, gyerekek!
2011. február 15. 15:52
lolagirl5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.04. Hozzászólás: 2467 Csatolások: 47685 Azonosító: 22645 offline |
Na, akkor egy kis infó frissítés.
A film hivatalos címe The Amazing Spider-Man lesz.
Rendező: Marc Webb
Szereplők: Andrew Garfield, Emma Stone, Martin Sheen, Sally Field, Rhys Ifans
Bemutató: 2012. július 3.
A film hivatalos címe The Amazing Spider-Man lesz.
Rendező: Marc Webb
Szereplők: Andrew Garfield, Emma Stone, Martin Sheen, Sally Field, Rhys Ifans
Bemutató: 2012. július 3.
2011. július 21. 13:13
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Az első hivatalos trailer Szerintem nem lesz rossz Andrew-val
House Of Wax,
Domcicc
2011. július 21. 14:46
Mondjuk nem sokat árul el a trailer de hááááá én nem is tudom! ez elég gyenge! azok a belső nézetes részek irtó gagyira sikerültek mint egy hülye videó játék tiszta Mirrors Edge koppintás!
nem szeretem a Tobey Maguire féle Pókember filmet de annak még a trailere is jobb volt!a Sam Raimi féle Pókember filmeknél úgy sem lehetne jobban feldolgozni a történetet!mondom ezt úgy hogy nekem azok a filmek sem tetszettek!
ezt már egy korábbi cikknél kifejtettem tök felesleges ez a Reboot!
nem szeretem a Tobey Maguire féle Pókember filmet de annak még a trailere is jobb volt!a Sam Raimi féle Pókember filmeknél úgy sem lehetne jobban feldolgozni a történetet!mondom ezt úgy hogy nekem azok a filmek sem tetszettek!
ezt már egy korábbi cikknél kifejtettem tök felesleges ez a Reboot!
kateblock,
bertmccracken
2011. július 21. 15:43
Ez borzasztó. A trailer is.. a közepe felé, a futkározós résznél olyan volt, mintha videójátékot néztem volna Nem szeretem a Pókembert, a Tobey filmet megnéztem de ez meg sem közelíti azt (a trailer alapján). Aztán ne legyen igazam.
Andrew tehetséges színész ( és jól is néz ki ) de ezerszer inkább nézem a Boy A vagy a Never Let Me Go filmjét.
Jaj, Andrew, mibe vágtad a fejszédet? Mennyi ennél jobb projektet tudtál volna a Pókember helyett csinálni?
Andrew tehetséges színész ( és jól is néz ki ) de ezerszer inkább nézem a Boy A vagy a Never Let Me Go filmjét.
Jaj, Andrew, mibe vágtad a fejszédet? Mennyi ennél jobb projektet tudtál volna a Pókember helyett csinálni?
2011. július 21. 15:45
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline |
Én szeretem a Pókembert, de Tobey nélkül ez egy nagy 0...
És valóban, olyan néha az előzetes, mint egy videójáték.
És valóban, olyan néha az előzetes, mint egy videójáték.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. július 21. 16:22
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Idézet (kateblock @ 2011.07.21. 15:43)
Ez borzasztó. A trailer is.. a közepe felé, a futkározós résznél olyan volt, mintha videójátékot néztem volna Nem szeretem a Pókembert, a Tobey filmet megnéztem de ez meg sem közelíti azt (a trailer alapján). Aztán ne legyen igazam.
A véget elég rosszul csinálták meg az nekem sem tetszik, de hátha azokat a részeket kompenzálja majd Andrew és Emma színészi játéka. Nekem Tobey marad a Pókember (erős a skatulya ), de azért kíváncsi vagyok, hogy Andrew hogy játssza el. Szívesebben nézném én is drámákban amikben olyat alakít, hogy csak lesek, de ha ilyeneket adna neki akkor nem tehetünk mást vagy megnézzük vagy sem.
kateblock,
bertmccracken
2011. július 21. 18:34
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Ez a videó játék-féle nézet (öö FPS?) nekem sem jön be, a többi egész okés volt, másabb, mint az előzőek voltak, lehet nem üti meg a szintjét, de lehet viszonlyag jó is ez még. Andrew remek színész, én bízom benne, hogy jól fogja csinálni. Mondjuk tény, hogy én is szívesebben nézném valami jobb filmben.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. augusztus 02. 17:21
zoli007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.03. Hozzászólás: 2937 Csatolások: 26927 Azonosító: 24048 offline |
.
(Hiányzó képek törölve!)
(Hiányzó képek törölve!)
7 felhasználónak tetszik:
funny18,
Domcicc,
Cakey5000,
zsofeeh,
House Of Wax,
Marina Salvatore,
Minimanó94
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!