Kilenc Arany Málna-jelölést kapott az Eclipse
2011. január 25. 16:04
taymomseniamTaylorMomsen. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 466 Csatolások: 1385 Azonosító: 141557 offline |
Idézet (Orsie16 @ 2011.01.25. 16:01)
Nem baj az azt is kell vkinek
Fluornak sem ártana, úgy van
1 felhasználónak tetszik:
vvivienne8
2011. január 25. 16:07
Iwettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 130638 offline |
Janie: egyet értek!
Angelina Joliet is jelölték most Aranymálnára, de Oscar-ra is!
És szerintem itt olyanokat jelölnek meg amik a többségnek tetszenek, hogy lehúzzak őket!
Angelina Joliet is jelölték most Aranymálnára, de Oscar-ra is!
És szerintem itt olyanokat jelölnek meg amik a többségnek tetszenek, hogy lehúzzak őket!
2011. január 25. 16:11
Idézet (Tay22 @ 2011.01.25. 16:09)
Sztem minden Magyar b*zi megérdemelné... Bocsi :S
Majd ha Labancz Lila kimegy Amerikába és híres lesz, talán 2 év múlva már ő érte is szoríthatunk
2011. január 25. 16:16
jacksonrathbone |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 501 Csatolások: 17 Azonosító: 124222 offline |
A 2. része szerintem se a legjobb
de ez a 3. rész valami elképesztő, nekem ez a kedvencem az eddigiek közül és nem érdemli meg az aranymálna jelölést ,úgy ahogyan az Utolsó léghajlító sem !!!
de ez a 3. rész valami elképesztő, nekem ez a kedvencem az eddigiek közül és nem érdemli meg az aranymálna jelölést ,úgy ahogyan az Utolsó léghajlító sem !!!
2011. január 25. 16:23
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline |
Jogos.
Itt jön elő az, hogy ki az aki ésszel nézi a filmeket és ki az aki csak beül a moziba bambulni.
Az oscart pl már évek óta azoknak osztogatják akik éppen a leghíresebbek az adott kategóriában vagy valami miatt fel van húzva...
Sohasem az adott alakítás alapján...
Itt jön elő az, hogy ki az aki ésszel nézi a filmeket és ki az aki csak beül a moziba bambulni.
Az oscart pl már évek óta azoknak osztogatják akik éppen a leghíresebbek az adott kategóriában vagy valami miatt fel van húzva...
Sohasem az adott alakítás alapján...
2011. január 25. 16:39
megérdemlik.Az összes alkonyat film sza.t sem ér.csak Taylor van benne félmesztelenül, robertnek az a jobbra balra álló orra, kristenről meg nem lehet megállapítani kire néz mert olyan kancsal.az egész átment nyáladzásba.az avatar sem lett olyan jó mint amire számítottam.látványos volt ugyan de az egész történet olyan össze vissza volt.én láttam mind kettőt de egyik sem tetszett.szerintem az Alkonyat megérdemelte az a kilenc jelölést.sőt,én még többet is adtam volna .és az összeset el is vitetném velük.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. január 25. 16:44
Idézet (Kit-tus96 @ 2011.01.25. 16:33)
fura ... mivel nem rég még azt mondták h ez a legnézettebb meg legsikeresebb film az évben .. erre most arany-málna díjra jelölik? hát ez vicc
ja.csak hogy az a sok Alkonyat rajongó elfogult.sokan azért nézik mert egyesek jól néznek ki benne(...) messze nem a legjobb éslegnézettebb film...
2011. január 25. 16:46
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1191 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline |
hát pedig az eclipse fantasztikus!!!
aki nem szereti nem szereti!
én igazából lesz..rom az "arany málnát"!!!!
az eclipse akkor is egy nagyon jó film és kész pasz!
az avatar is jó....nem is értem h lehettett jelölni!
szóval sztem inkább csak azokat a filmeket jelölik "Arany Málnán" amik sokat zsebelt be mind díjban mind pénzben!!!!
aki nem szereti nem szereti!
én igazából lesz..rom az "arany málnát"!!!!
az eclipse akkor is egy nagyon jó film és kész pasz!
az avatar is jó....nem is értem h lehettett jelölni!
szóval sztem inkább csak azokat a filmeket jelölik "Arany Málnán" amik sokat zsebelt be mind díjban mind pénzben!!!!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.