Rihanna iagzán vadócra vette a figurát. A szado-mazo jelenetekben bővelkedő kisfilmben Perez Hilton is szerepet kapott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rihanna vadabbra vette a figurát
2011. február 01. 13:37
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline |
nekem nagyon tetszik! Minden olyan benne van, ami köthető a számhoz!! Hihetetlenül jó a klip és a szám is!
2011. február 01. 13:39
Rihanna még csak 22? Esküszöm, hogy néztem legalább 25-nek
A videóra pedig nem tudok mást mondani, mint hogy szánalmas. Az ilyenek miatt érdemes megmozgatni a rekesz izmokat és szemeket forgatni. Most sem az éneklési tudásával sikerül felhívni magára a figyelmet, hanem az erkölcstelen videójával.
Nincsenek neki szülei vagy rokonai akik rászólnának, hogy viselkedjen végre normális ember módjára?
A videóra pedig nem tudok mást mondani, mint hogy szánalmas. Az ilyenek miatt érdemes megmozgatni a rekesz izmokat és szemeket forgatni. Most sem az éneklési tudásával sikerül felhívni magára a figyelmet, hanem az erkölcstelen videójával.
Nincsenek neki szülei vagy rokonai akik rászólnának, hogy viselkedjen végre normális ember módjára?
1 felhasználónak tetszik:
s.t.a.r.
2011. február 01. 13:40
gabicyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.21. Hozzászólás: 251 Csatolások: 22 Azonosító: 61509 offline |
Mielőtt nem volt Gaga milyen kis szűzies volt...
Mióta Gaga befutott, különcségével és furcsa szexualiitásával, azóta neki is egyre vadabb klippjei vannak...
A megbotránkoztatás üzleti fogás:)
Mióta Gaga befutott, különcségével és furcsa szexualiitásával, azóta neki is egyre vadabb klippjei vannak...
A megbotránkoztatás üzleti fogás:)
2011. február 01. 13:44
Idézet (prézli @ 2011.02.01. 13:38)
Szerintem a klip be lesz néhány helyen tiltva, az holtbiztos.
Biztos? Szerintem a klipeket előbb megnézik és utána döntik el, hogy lehet-e leadni vagy sem, bár lehet nem jól tudom. Utána bizonyos országok eldönthetik hogy megfelel-e nekik mert ha nem, akkor tiltathatják. Szerintem. Sajnos a tiltással sem érünk sokat, mert a youtube-on úgy is megtekintehető a videó .. Alapból nem kellene megengedni, hogy ilyen videók KÉSZÜLJENEK nem hogy még leadni ..De az túl szép is lenne, jól a dolgok mélyére kellene ásni és alapból annak sem kellenne engedni, hogy énekeljen, aki nem tud, de már késő, nem ilyen világot élünk
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. február 01. 13:46
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Idézet (kateblock @ 2011.02.01. 13:44)
Biztos? Szerintem a klipeket előbb megnézik és utána döntik el, hogy lehet-e leadni vagy sem, bár lehet nem jól tudom. Utána bizonyos országok eldönthetik hogy megfelel-e nekik mert ha nem, akkor tiltathatják. Szerintem. Sajnos a tiltással sem érünk sokat, mert a youtube-on úgy is megtekintehető a videó .. Alapból nem kellene megengedni, hogy ilyen videók KÉSZÜLJENEK nem hogy még leadni ..De az túl szép is lenne, jól a dolgok mélyére kellene ásni és alapból annak sem kellenne engedni, hogy énekeljen, aki nem tud, de már késő, nem ilyen világot élünk
Lady Gaga Telephone klipje is így járt. Bemutatták teljes hosszában, utána pedig le lett tiltva. A zenetévék meg jól szétvagdosták a klipet, akárcsak az Alejandro-t, mivel "túl szexuálisra sikeredett".
2011. február 01. 13:57
Idézet (prézli @ 2011.02.01. 13:46)
Lady Gaga Telephone klipje is így járt. Bemutatták teljes hosszában, utána pedig le lett tiltva. A zenetévék meg jól szétvagdosták a klipet, akárcsak az Alejandro-t, mivel "túl szexuálisra sikeredett".
Akkor meg is van. Még így is megérte nekik, ha kivágják a felét vagy letiltatják a klipet, mert már egyszer felkerült a netre, az fent is marad, a kellő hírverés pedig meg van a 'zenének'.
2011. február 01. 14:04
Idézet (inspiredboy @ 2011.02.01. 14:03)
jaj már ez a Pumukli nő is kezd az agyamra menni... olyan trash lesz, mint a GuGu.
Pumukli?
2011. február 01. 14:07
Gaga-tól már megszoktam az ilyen klippeket de Rihhana most nagyot zuhant nálam az bisztos.
2011. február 01. 14:11
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline |
Hát ez katasztrófa.
Egyáltalán nem tetszik sem a dal, sem a videoklipp. Ez a Rihanna is kezd egyre ellenszenvesebb lenni, jobban szerettem a kezdetek kezdetén, mikor még a cukcsi-mukcsi barbadosi pacsirta (vannak-e ott egyáltalán pacsirták? ) c. szerepet játszotta.
Egyáltalán nem tetszik sem a dal, sem a videoklipp. Ez a Rihanna is kezd egyre ellenszenvesebb lenni, jobban szerettem a kezdetek kezdetén, mikor még a cukcsi-mukcsi barbadosi pacsirta (vannak-e ott egyáltalán pacsirták? ) c. szerepet játszotta.
2011. február 01. 14:23
Idézet (Horgi @ 2011.02.01. 14:22)
Amúgy, ennek lesz egy cenzúrázott változata vagy meg sem próbálkoznak leadni tv-ben?
Ha kicenzúrázzák, mi marad a klipből?
2 felhasználónak tetszik:
Zsüdi,
Grace Benning
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.