Rihanna vadabbra vette a figurát
2011. február 01. 14:25
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline |
Ez maga a katasztrófa A dal még úgy ahogy elmegy, de az a klip, egyszerűen szánalmas. Rihanna sem tudja már mit kezdjen magával, ahelyett,hogy az emberiség számára értelmes zenét csinálna, a klipjeiben vonaglik. Az pedig még elborzasztóbb, hogy manapság az ilyesmire van kereslet.
2011. február 01. 14:29
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline |
szeretem a színeket. de a piros meg a rózsaszín bár 2 kedvenc színem, de nálam nem jön össze együtt. szeretem a kutyákat, de a Perez hiltonos részt egyszerűen ízléstelen, ahogy az egész klip. én a régi Rihannát jobban bírtam. értem, h divat a sokkolás, de most nem kell Gagát utánozni mindenkinek.
2011. február 01. 14:36
renka1995új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.17. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 125250 offline |
kicsit beteg, kicsit perverz, de imádooom szerintem nagyon jó lett és minek kell megint felhozni Gagát??? neki hol van ilyen klipje?? vagy akár hasonló??? a szöveg megkövetelte ezt a képi világot!! Rihanna <3<3 még mindig a legjobb...
2011. február 01. 14:46
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
a dal még elmegyeget, de a klip nem más, mint szar snittek összevágva minden rendszer nélkül... Rihanna egyre borzalmasabb lesz :S
2011. február 01. 14:47
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline |
Jaj már megint vadabbra?
Mindig csak "vadabb", én szerettem a zenéjét, de ma már sajnos nem a minőségre megy ki, hanem a szexiségre és a fogyasztói számra. A szám nem tetszik, se a klipp, nagyon mű. Nagy kár érte.
Mindig csak "vadabb", én szerettem a zenéjét, de ma már sajnos nem a minőségre megy ki, hanem a szexiségre és a fogyasztói számra. A szám nem tetszik, se a klipp, nagyon mű. Nagy kár érte.
2011. február 01. 14:52
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 519 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline |
nem tom h hogy mondhatjátok,hogy ez a száám méég "elmegyeget" vegyétek már észre hogy ez egy olyan nő,aki az évek folyamán le is tett vmit az asztalra!ha nem tetszik halgassatok SP-t!!ha Rihanna száme "elmegyeget" akkor SP-jé hova menne?xDSEHOVA!!nem az van h utálom SP-t és imádom Rihannát,de azért száljatok magatokba!-.-
2011. február 01. 14:55
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline |
Idézet (sziszuska29 @ 2011.02.01. 14:52)
nem tom h hogy mondhatjátok,hogy ez a száám méég "elmegyeget" vegyétek már észre hogy ez egy olyan nő,aki az évek folyamán le is tett vmit az asztalra!ha nem tetszik halgassatok SP-t!!ha Rihanna száme "elmegyeget" akkor SP-jé hova menne?xDSEHOVA!!nem az van h utálom SP-t és imádom Rihannát,de azért száljatok magatokba!-.-
Igazad van, csak itt nem arról van szó, hogy ez RIHANNA SZÁMA, hanem magáról a dalról, függetlenül a többitől. Egyébként valóban, ha ő már rossz akkor mi lesz az Sp félékkel...
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. február 01. 14:59
Idézet (tya04 @ 2011.02.01. 14:55)
Igazad van, csak itt nem arról van szó, hogy ez RIHANNA SZÁMA, hanem magáról a dalról, függetlenül a többitől. Egyébként valóban, ha ő már rossz akkor mi lesz az Sp félékkel...
Vagy hogy mi lesz 5 év múlva? Bele sem merek gondolni
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. február 01. 15:01
Idézet (kateblock @ 2011.02.01. 14:59)
Vagy hogy mi lesz 5 év múlva? Bele sem merek gondolni
Szerintem már gépi énekesek lesznek ruha nélkül, ha ilyen tempóban haladunk.
2011. február 01. 15:03
a klip kicsit fura lett... sőt azt kell, hogy mondjam, hogy nem is tetszik, ellentétben a zenével.. nagyon lájkolom ezt a számot.. a klipben is vannak részek amik elég jóra sikeredtek, de nem nyerte el túlzottan a tetszésemet. De ahogy mondtam a szám nagyon jó, telórapakolásfeléhajaz
2011. február 01. 15:04
kiswikcii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 469 Csatolások: 680 Azonosító: 142640 offline |
hát eléggé furcsa lett ez a klipp, a dal az önmagában tetszik, de a videóval egybe kb. szörnyűség... :/
2011. február 01. 15:04
Timcsokavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.21. Hozzászólás: 228 Csatolások: 24 Azonosító: 141254 offline |
Hát most néztem meg a videóklippet, hát azt hittem leesek az ágyról, dallal nem is lenne semmi baj, de a klip nem az ízlések keretein belül van, mármint ami engem illet.
2011. február 01. 15:06
kispadlizsánúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 141111 offline |
szerintem maga a klip poén.nem különösebben mély üzenetű alkotás.nem tudom hova tenni
a szám szerintem jó.pedig nem igazán az én stílusom.
és mindenki Gagával jön,hogy rá hajaz...szerintem rihanna régeben van már a szakmában mint gaga.nem hiszem hogy rá lenne szüksége.ez a divat most. semmi köze nincs gagához(teszem hozzá birom gagát mert még a szarbol is aranyvárat tud épiteni,és egy jelenség)
a szám szerintem jó.pedig nem igazán az én stílusom.
és mindenki Gagával jön,hogy rá hajaz...szerintem rihanna régeben van már a szakmában mint gaga.nem hiszem hogy rá lenne szüksége.ez a divat most. semmi köze nincs gagához(teszem hozzá birom gagát mert még a szarbol is aranyvárat tud épiteni,és egy jelenség)
2011. február 01. 15:10
Hát én ezzel most úgy vagyok,hogy ez egy kicsit túlzás.A szám az nagyon jó,de a klipp ez egy picit szánalmas Rihanna részéről!Nem gondoltam volna róla ezt. -.-"
De ez csak az én véleményem,hisz lehet,hogy valakinek a videóklipp jön be,de viszont csak valakinek a zene jön be és van olyan is akinek mindkettő tetszik..Úgy,hogy teljesen mindegy.
De ez csak az én véleményem,hisz lehet,hogy valakinek a videóklipp jön be,de viszont csak valakinek a zene jön be és van olyan is akinek mindkettő tetszik..Úgy,hogy teljesen mindegy.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.