Rihanna vadabbra vette a figurát
2011. február 01. 17:09
Idézet (prézli @ 2011.02.01. 16:44)
Az a rohadt nagy gáz, hogy Britney Spears Everytime klipjén 2004-ben mindenki fel volt háborodva, mert a reinkarnációt mutatta be, és mindenki lehordta ezért, mert sértette egyes vallási nézeteket. Most pedig hol vagyunk ahhoz képest? Szánalom... és ezért nem szól senki...
És 2:53-nál a "Princess of the Illuminati" (Az Illuminati hercegnője) felirat olvasható. Amikor megláttam, akkor már végleg elásta a szememben magát Rihanna. Szánalmas, hogy azt hiszi már csak botránykeltéssel tud életben maradni a popszakmában..
* ha valakinek nem lenne világos: Illuminati = Jelentése: "Tudomány a vallás Ellen" *
2 felhasználónak tetszik:
kateblock,
justthetruth
2011. február 01. 17:13
Nekem alapjában véve nincs bajom a klippel, mondjuk kicsit igényesebben is összevághatták volna. A számot magát meg imádom, és ez nem is fog változni. :)De az azért látszik, hogy Rihannánál is esik a színvonal... Reméljük, nem megy tovább lefelé és visszatér önmagához.
2011. február 01. 17:19
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline |
Ez a sztájl csak egyvalalkinek áll jól..És az nem Riri... Régen normális zenét csinált.Most meg lopkod össze vissza...Bocs fanok,de ez van....Már régóta a saját színvonala alatt van... Mivan Riri?Parázol?
2011. február 01. 17:32
Hát nem ez lett a legjobb klipje.A rendezőnek meg gratulálok.
2011. február 01. 17:43
Rihanna nagyon megváltozott...a régi stílusa jobban bejött
2011. február 01. 17:56
BeWhisper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 698 Csatolások: 0 Azonosító: 126435 offline |
komolyan mondom a Rated R sötét stílusa is jobb volt..most csak egy q**t látok aki mindenhogy elakarja adni magát. Rihanna volt az egyik legjobb énekesnő..és nézzétek mit csinál?!
2011. február 01. 17:58
a kommenteket olvasva durvábbra számítottam.. de.. :| nem szeretem lagy gagát..sőőt.. de egyértelmű,hogy őt majmolja. :S :S én is a régi stílusát szeretem ririnek... ez a mostani.. szörnyű.. (': mi lesz a mai énekesekből..istenem....
2011. február 01. 17:58
Idézet (Dianna @ 2011.02.01. 17:09)
És 2:53-nál a "Princess of the Illuminati" (Az Illuminati hercegnője) felirat olvasható. Amikor megláttam, akkor már végleg elásta a szememben magát Rihanna. Szánalmas, hogy azt hiszi már csak botránykeltéssel tud életben maradni a popszakmában..
* ha valakinek nem lenne világos: Illuminati = Jelentése: "Tudomány a vallás Ellen" *
hát figyelj valamilyen szinten így is van.mert ha úgy vesszük alig pár énekes van akinek nincs egy, vagy akár több ilyen száma.mindneki aki mostanában "számít" a zeneiparban annak ezek szerint "elengethetetlen" az hogy ilyen gusztustalan és ízléstelen klippekkel lepje meg a világot.és pont ez a legjangyobb baj.sajna el k-urvult a világ.
2011. február 01. 18:00
Szerintem siralmas lett. A régi Rihannát imádtam, de a mostani stílusa szerintem katasztrofális...
2011. február 01. 18:06
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Én a számot alapból ki nem állhatom, mert szerintem egy igénytelenül összedobott sz.r. A Loud album ezt, az Only Girl-t és a What's My Name-et kivéve még egész igényesnek és egyedinek mondható, de ez a szám valami förtelem. A klipben még egy fokkal talán több fantáziát látok, de elég igénytelenül lett megcsinálva az is. Olyan tipikus "nem tudok már mit kezdeni magammal, de minnél vadabbnak akarok látszani" klip lett. Nem tudom megérteni, hogy miért pont a legbénább tömegzenékből csinálnak klipet, amikor az albumon vannak milliószor jobb számok. Ja, igen megvan: ez kell a többségnek A viván nem hinném, hogy játszani fogják, mégha zeneileg meg is felel a viva béka segge alatt lévő színvonalának, de a videóból kb. semmi sem maradna, ha cenzúráznák, így meg nyilván nem fogják leadni. Gagával jönni szerintem hülyeség, ha valaki valami szokatlanabbat, őrültebbet csinál, rögtön ráfogják, hogy Gagát utánozza. Fogták már rá olyan előadóra is, aki már akkoris őrültebb volt, amikor Gaga még sehol sem volt, csak épp ők addig nem ismerték Én mindkettőjüket kedvelem úgy ahogy, (azért a legnagyobb kedvencek között messze nincsenek ott) de nem a stílusukat és pont nem a klippes dalaikat (amikhez ugye a legsz.rabb számokat választják ki többnyire) hanem az ismeretlenebb, de igényesebbeket. Na, megint túl hosszú voltam
2011. február 01. 18:07
Hát,azt biztos hogy RiRi régebben jobb zenéket készített,viszont nekem ez a szám is bejön.
2011. február 01. 18:13
Idézet (LULUPeas @ 2011.02.01. 17:58)
hát figyelj valamilyen szinten így is van.mert ha úgy vesszük alig pár énekes van akinek nincs egy, vagy akár több ilyen száma.mindneki aki mostanában "számít" a zeneiparban annak ezek szerint "elengethetetlen" az hogy ilyen gusztustalan és ízléstelen klippekkel lepje meg a világot.és pont ez a legjangyobb baj.sajna el k-urvult a világ.
Nem, nem, az a legnagyobb baj, hogy erre van igény. Hiába vonaglik mindenfelé ha senki nem venne róla tudomást. A vonaglás sem jó dolog, szeretném hozzátenni, de látod, amíg vannak emberek, akiknek ez bejön ..
Abban egyetértek, hogy a világ nagyon de nagyon mélyre süllyedt. A zeneipar tele van mitugrász senkikkel, akik csak vonaglani tudnak, és olyan gyorsan lesz belőlük valaki, mint ahogyan kenyér kerül ki a bolt polcaira. És az a sok szemét amit csinálnak ..
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.