Rihanna vadabbra vette a figurát
2011. február 01. 18:22
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1395 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline |
Sajnos az emberek agya(elnézést a kivételnek) levan épülve és csak ezt fogadja be...
2011. február 01. 18:30
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
Nekem akkor is a Take A Bow lesz a kedvencem örökre. Az a stílus, az a zene, az a Rihanna.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. február 01. 18:31
szerintem szimplán arról van szó, h úgy ki van fordulva magából a világ, hogy már semmi sem számít szégyennek..úgyh én nem botránkoztam meg ezen a klipen. először nekem is az jutott eszembe, hogy megtalálhatók benne a Gaga elemek, de amúgy ez nem igaz, mert Rihanna már kb. a Rude boy-tól vagy ha úgytetszik az Umbrellától kezdve mindig is ilyen szexista klipeket forgatott.. nekem különösebben nem tetszik ez a szám, meg az Only girl sem. egyedül a What's my name tetszik, de abban is elég érdekesen néz ki, arról nem is beszélve, hogy smink nélkül olyan, mint egy leszakadt cigánycsaj..xd de ttől én még nem utálom.
LULUPeas
2011. február 01. 18:34
Rosalie Lillian Halevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 123 Azonosító: 144361 offline |
tökéletes és kész
2011. február 01. 18:34
de amúgy felesleges is azon törni a fejünket, h mennyire "ízléstelen" a klip, mert pl. ha én odavagyok egy számért, akkor nem érdekel, h mennyire durva a klip
Rosalie Lillian Hale
2011. február 01. 18:40
ezt a zenét eleve imádom az albumrol ^^ jo a klip is
2011. február 01. 18:40
Idézet (LULUPeas @ 2011.02.01. 17:58)
hát figyelj valamilyen szinten így is van.mert ha úgy vesszük alig pár énekes van akinek nincs egy, vagy akár több ilyen száma.mindneki aki mostanában "számít" a zeneiparban annak ezek szerint "elengethetetlen" az hogy ilyen gusztustalan és ízléstelen klippekkel lepje meg a világot.és pont ez a legjangyobb baj.sajna el k-urvult a világ.
Igaz. De egy idő után ez sem lesz új. Ez a kirívó stílus is csak egy ideig újdonság, utána már megszokják az emberek. Kérdem én: mi lesz akkor, ha már az extravagáns ruhákkal, sminkekkel, szexuális beütésű klipekkel nem fogják felkelteni az emberek figyelmét? Vajon ekkor mit fog majd Gaga, Riri és a többiek csinálni?
Idézet (kateblock @ 2011.02.01. 18:13)
Nem, nem, az a legnagyobb baj, hogy erre van igény. Hiába vonaglik mindenfelé ha senki nem venne róla tudomást. A vonaglás sem jó dolog, szeretném hozzátenni, de látod, amíg vannak emberek, akiknek ez bejön ..
Abban egyetértek, hogy a világ nagyon de nagyon mélyre süllyedt. A zeneipar tele van mitugrász senkikkel, akik csak vonaglani tudnak, és olyan gyorsan lesz belőlük valaki, mint ahogyan kenyér kerül ki a bolt polcaira. És az a sok szemét amit csinálnak ..
Abban egyetértek, hogy a világ nagyon de nagyon mélyre süllyedt. A zeneipar tele van mitugrász senkikkel, akik csak vonaglani tudnak, és olyan gyorsan lesz belőlük valaki, mint ahogyan kenyér kerül ki a bolt polcaira. És az a sok szemét amit csinálnak ..
Abszolút egyetértek. Bár ez már nem a kliphez kapcsolódik, de az utolsó mondatodhoz még annyit szólnék hozzá, hogy őket nevezik a mai világban zenészeknek.. Amikor az ilyen RiRi-Gaga félék csak a számítógépekkel feljavított szir-sz*rjaikkal tudják eladni magukat. Nevetséges. És ilyenkor sajnálom azt, hogy nem 20-30 évvel ezelőtt születtem..
2011. február 01. 18:53
Idézet (Dianna @ 2011.02.01. 18:40)
Igaz. De egy idő után ez sem lesz új. Ez a kirívó stílus is csak egy ideig újdonság, utána már megszokják az emberek. Kérdem én: mi lesz akkor, ha már az extravagáns ruhákkal, sminkekkel, szexuális beütésű klipekkel nem fogják felkelteni az emberek figyelmét? Vajon ekkor mit fog majd Gaga, Riri és a többiek csinálni?
Bele sem merek gondolni
Idézet (Dianna @ 2011.02.01. 18:40)
Abszolút egyetértek. Bár ez már nem a kliphez kapcsolódik, de az utolsó mondatodhoz még annyit szólnék hozzá, hogy őket nevezik a mai világban zenészeknek.. Amikor az ilyen RiRi-Gaga félék csak a számítógépekkel feljavított szir-sz*rjaikkal tudják eladni magukat. Nevetséges. És ilyenkor sajnálom azt, hogy nem 20-30 évvel ezelőtt születtem..
Én pedig azon gondolkozom, hol rontották el? Mióta gondolkodnak úgy a gyerekek, hogy 'fu*k you' feliratú nyakláncot hordani és mindkét nemmel/saját nemmel csinálni valamit egy videóban menő?
Én is voltam gyerek és akkor is voltak pocsék énekesek, még sem hallgattam őket. Nem igaz, hogy süketek és nem hallják
Grace Benning
2011. február 01. 18:55
jobban szerettem rihanát amikor még nem volt ennyire kihivóóó :OOO de attól még a szám jóóD
2011. február 01. 18:57
Ancsi11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.12. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131108 offline |
hát...ez egy kicsit Lady Gagás lett,mindenkinek kell egy kis változás,legalább kipróbálta ezt a féle videókilpp készítést,de sztem az elborzasztás maradjon meg Gagának de a szám az nagyon jó
2011. február 01. 18:58
PauleyPúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.23. Hozzászólás: 15 Csatolások: 2 Azonosító: 143857 offline |
"Az Only Girl (In the World) és a What's My Name? után ismét színes klippel lepte meg a rajongóit a 22 éves énekesnő." - a What's My Name? és az S&M között megjelent egy másik klipje is, a Who's that chick?.
Am sztem tök jó lett a klip.
Am sztem tök jó lett a klip.
2011. február 01. 19:03
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
a What's My Name? és az S&M között megjelent egy másik klipje is, a Who's that chick?
ELŐTTE
ELŐTTE
2011. február 01. 19:07
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1347 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline |
Amúgy tényleg a Who's that chick? kimaradt még a Vevon sem láttam (bár lehet hogy csak én nem ) pedig az nagyon jó lett nekem nagyon tetszik a szám és a klip is.
Viszont az S&M elég érdekes lett a szám jobban tetszik!
Viszont az S&M elég érdekes lett a szám jobban tetszik!
2011. február 01. 19:26
eszter03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 381 Csatolások: 8 Azonosító: 134011 offline |
hát az eleje nekem se nagyon jön be ... ahogy írták már előttem !De tetszik a szám!!! : ) csak a klipbe vannak olyan részek amik nem tetszenek .... : S
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.