Az énekesnő dala bármennyire is sikerült fantasztikusra, a rádióadók nem hajlandóak lejátszani.
A teljes cikkhez kattints ide!
Betiltották Rihanna új dalát
2011. február 03. 09:02
2011. február 03. 09:13
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Nagyon helyes.
2011. február 03. 09:23
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Én már azt se értem, miért kell egyáltalán ilyen dalt írni, ilyen klipet forgatni. Az embereknek már túl magas az ingerküszöbük ilyen téren, csak az érdekli őket ami abszurd, ostoba, vagy durván szexuális. Az énekesnők is pont ezért néznek ki úgy, mint a ribik. Annak idején Janis Joplinon botránkozott meg a nép, de állítom, hogy ő ezekhez a kiművelt kis rüfkékhez képest angyalka volt!
2011. február 03. 09:24
hát szerintem nagy hülyeség a dalt betiltani mivel egyszerűen fantasztikus de a klippel egyett kell, hogy értsek mivel Rihanna mostanság igencsak durvára vette az irányt
2011. február 03. 09:36
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline |
ekkora hülyeséget -.-
2011. február 03. 10:19
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline |
hát igen...szerintem sincs benne olyan dolog...amúgy meg már 14 éves korban is átesnek azon...rem értitek...meg amúgy nem is annyira durva mint aminek gondolják...
szerintem nem lett rossz se a klip sem a szám csak ez eleje lett kaki...de amúgy elmegy
szerintem nem lett rossz se a klip sem a szám csak ez eleje lett kaki...de amúgy elmegy
2011. február 03. 11:16
Én hallottam, amikor a BBC rádióban azt mondták, hogy nem hajlandóak lejátszani a számot. Később olvastak be SMS-eket amikben azt írták le a hallgatók, hogy jól teszik ha nem adják le. Viszont felmerül az a probléma, amit az egyik műsorvezető mondott. A listákra még attól felkerülhet, főleg ha a szám már megjelent egy lemezen
2011. február 03. 11:23
szerintem nem brutál a kilpp ,de azért hogy betiltják,és 18 év fölött nem lehet megtekinteni az hülyeség,Rihannának kezd változni a külseje,
de nem baj
de nem baj
2011. február 03. 13:11
Szerintem jó dal,de ez egy kicsit ár tényleg sok.
2011. február 03. 14:00
Hát igen, ennél undorítóbb szám-klipp kombinációt még életemben nem láttam/hallottam. Szörnyű.
Csak azt nem értem, hogy a LoveGame-et akkor miért játszották, mikor a szövege meg még ennél is egyértelműbb? Legalábbis nálunk folyton adta a rádió meg a zenecsatorna...
Csak azt nem értem, hogy a LoveGame-et akkor miért játszották, mikor a szövege meg még ennél is egyértelműbb? Legalábbis nálunk folyton adta a rádió meg a zenecsatorna...
2011. február 03. 14:09
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline |
Dancsy írta:Hát igen, ennél undorítóbb szám-klipp kombinációt még életemben nem láttam/hallottam. Szörnyű.
teljesen igazad van! a lovegame klipje is durva, mégse korhatáros!
teljesen igazad van! a lovegame klipje is durva, mégse korhatáros!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.