nemár!! ez nem gaga stílusa!!ez egyszóval sz*r!!
sokkal jobbra számítottam!!!!!!!
Megjelent Lady Gaga várva várt új száma!
2011. február 11. 16:07
Ezt nem úgy kell hallgatni, ahogy ti teszitek, nem elvárásokkal, az új dal izgalmában. Ez a dal arra van, hogyha valaki lehangolt, szomorú, elveszett, meghallgatja, és azt mondja: "Igen, én így születtem, ez vagyok én!" Lelket önt az emberekbe, van egy hangulata. Én most tudtam meg életem egyik legszörnyűbb hírét, huszadik paprízsepit telesírva hallgattam meg, és ha hiszitek, ha nem, jobban érzem magam. A zenének ereje van, ennek pedig gyógyító ereje.
1 felhasználónak tetszik:
sunnystic
2011. február 11. 16:11
Nekem nagyon tetszik4 Igaz hogy nem az ő stílusa de legalább megmutatta hogy van másik oldala is! de szerintem a klip a megszokott vadságot fogja mutatni! már izgatottan várom! =)
2011. február 11. 16:11
Ezt nem úgy kell hallgatni, ahogy ti teszitek, nem elvárásokkal, az új dal izgalmában. Ez a dal arra van, hogyha valaki lehangolt, szomorú, elveszett, meghallgatja, és azt mondja: "Igen, én így születtem, ez vagyok én!" Lelket önt az emberekbe, van egy hangulata. Én most tudtam meg életem egyik legszörnyűbb hírét, huszadik paprízsepit telesírva hallgattam meg, és ha hiszitek, ha nem, jobban érzem magam. A zenének ereje van, ennek pedig gyógyító ereje.
KÖSZÖNÖM!!!
KÖSZÖNÖM!!!
2011. február 11. 16:14
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline |
Megmondom a frankót, hogy ez nekem nem jön át... pedig nagyon vártam, de számomra ez csalódás, de őszintém...
Az évtized dalától meg igen messze van szerintem is.
Az évtized dalától meg igen messze van szerintem is.
2011. február 11. 16:16
mégegy rémsz@r szám.de azt az utóbbi időből már megszokhattuk katasztrófális úgy ahogy van.ráadásul orrhangon énekl mint az állat.Divaft,köszönjük értelmes megnyilvánulásaidat.de még ha káromkodsz is, sem érsz vele elsemmit.van akinek tetszik van akinek nem.neked speciel tetszik.minek kell olyantokat írni hogy "akinek nem tetszik bek-ap-hatja" meg "...csáááá!!!ba-zdmeg!!!"
talán befoghatnád a pofádat és meghallgathatnál mást is.(itt például olvashatnál).nem mindenkinek tetszik az ami neked igen. az van.
talán befoghatnád a pofádat és meghallgathatnál mást is.(itt például olvashatnál).nem mindenkinek tetszik az ami neked igen. az van.
2011. február 11. 16:16
Nem bántásként, de szerintem van jobb száma is. Bár ez is elég jó, de nem hinném, hogy nagy sláger lesz ebből. De egyébként Sugarcake-nak is igaza van, tényleg feltölt energiával.
2011. február 11. 16:19
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline |
prézli:
Nem,nem látok a jövőbe. És ő sem. Hogy miért mondd ilyeneket,azt ő tudja.
divaft:
Miért is b@szam meg? imádom a BTW-t. Gagát is,mint láttad tegnap az adatlapomon. És nincsen csá. Miért is lenne csá? Imádom az egészet úgy ahogy van. Én csak leírtam azt,amit gondoltam,a kommentek olvasása után. Ennyi. Na csá. (Ahogy fogalmaztál)
Nem,nem látok a jövőbe. És ő sem. Hogy miért mondd ilyeneket,azt ő tudja.
divaft:
Miért is b@szam meg? imádom a BTW-t. Gagát is,mint láttad tegnap az adatlapomon. És nincsen csá. Miért is lenne csá? Imádom az egészet úgy ahogy van. Én csak leírtam azt,amit gondoltam,a kommentek olvasása után. Ennyi. Na csá. (Ahogy fogalmaztál)
2011. február 11. 16:20
Idézet (AliceCarror @ 2011.02.11. 16:11)
KÖSZÖNÖM!!!
KÖSZÖNÖM!!!
nagyon szép és jó amit írtál,és sajnálom ami történt veled.de én már bocs de nem lennék jobban ettől a számtól.én ha depis vagyok akkor inkább valami lassú,számot hallgatnék és normális hangszerekkel,nem ilyen összetákolt techno zenét.de tényleg sajnálom ami történt veled,akármi is az,de én ettől a számtól csak lehangoltabban, rosszabbul érezném magam...
2011. február 11. 16:25
LULUpeas. felfogás kérdése. ha én rosszul vagyok, akkor minél előbb jókedvű akarok lenni, és nem többet sírni.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.