Megjelent Lady Gaga várva várt új száma!
2011. február 11. 16:33
Miss Rebellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 177 Csatolások: 35 Azonosító: 144738 offline |
jó szám,tetszik...De nekem a poker face-s Gaga szimpibb volt.
2011. február 11. 16:45
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline |
Az évtized dala biztos hogy nem lesz, de hogy a rádiók rongyosra fogják játszani az tuti. Nekem is először Madonna jutott eszembe, ettől függetlenül tetszik a dal.
Azt gondolom hogy Lady Gaga jó képviselője lesz ennek a szeresd magad kampánynak...
Azt gondolom hogy Lady Gaga jó képviselője lesz ennek a szeresd magad kampánynak...
2011. február 11. 16:55
Nagyon jó!Szerintem az egyik legjobb száma És persze a szöveg is nagyszerű♥
Nagyon várom már a klippet.
Nagyon várom már a klippet.
2011. február 11. 17:26
sunnysticvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.10. Hozzászólás: 242 Csatolások: 413 Azonosító: 145151 offline |
Szerintem nagyon eltér Gaga eddigi stílusától, de nagyon tetszik! Nagyon remélem, hogy az első helyen nyit a Billboardon, és jó sokáig is ott marad . Alig várom már a Grammyt, ahol valószínűleg egy másféle változatot fog előadni... én egy lassúbbra számítok, csakugyan a klipben is, mert a sminkese ugye azt írta, hogy nagyon szép, és megható lesz... habár Gaga megoldja azt is, hogy pörgős + megható egyszerre.
2011. február 11. 17:30
sunnysticvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.10. Hozzászólás: 242 Csatolások: 413 Azonosító: 145151 offline |
Idézet (Sugarcake @ 2011.02.11. 16:07)
Ezt nem úgy kell hallgatni, ahogy ti teszitek, nem elvárásokkal, az új dal izgalmában. Ez a dal arra van, hogyha valaki lehangolt, szomorú, elveszett, meghallgatja, és azt mondja: "Igen, én így születtem, ez vagyok én!" Lelket önt az emberekbe, van egy hangulata. Én most tudtam meg életem egyik legszörnyűbb hírét, huszadik paprízsepit telesírva hallgattam meg, és ha hiszitek, ha nem, jobban érzem magam. A zenének ereje van, ennek pedig gyógyító ereje.
Ott a pont... ^^
2011. február 11. 17:43
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1119 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline |
Idézet (divaft @ 2011.02.11. 15:55)
sok ... !
Mostmár tényleg elcsendesedhetnél,mert nagyon idegesítő,amit te itt művelsz.Tudod,nem csak te nyilváníthatod ki itt a véleményedet,és rossz kritika is van ám a világon
Ne haragudjanak a moderátorok ezért a kis őszinte véleményemért,de nem tudom elviselni,hogy valaki folyton osztja a másikat,főleg ha az a valaki káromkodik,a másik pedig csak szépen kinyilvánította a véleményét.Sajnos ilyen a HQP-n még nem volt
2011. február 11. 17:48
A szám nem rossz, sőt jó! De a kép ami a videóhoz van az szőrnyű! Egyre rondább lesz ez a nő!! (Bocsi )
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.