cinthyy :inkább nem irom hogy hova huzzál.Látszik irigy vagy,hogy a drága Xtina megbukott.Ennyi!Ez a szám világsláger lesz!
Update:Lady Gaga rekordot döntött a Born This way számával az iTunes-on.és rekordot döntött .amerikában 3 óra alatt lett 1. és ezen kívül még 8 országban
Megjelent Lady Gaga várva várt új száma!
2011. február 11. 23:26
A bad romance.ban mi a szívhez szóló? Arra csak bulizni kell és üvölteni a számot És Xtina sajnos megbukott. És Gaga pedig rekordot döntött a "szar" számával
2011. február 12. 00:09
Celeron |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.23. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 147 Azonosító: 108403 offline |
Különben meg nem veszitek észre,hogy majdnem minden énekesnő leutánozza egymást?Madonnától kezdve Kylie Minogue is utánoz.Egyébként meg veszek egy felsőt és másnap már ugyanolyat látok a másik lányon az utcán.Akkor ő is leutánzott engem?
Tök mindegy,mert ha tetszik a szám akkor úgyis hallgatni fogod,ha meg nem akkor meg a másik számát hallgatod ennyi.Nem kell ezen agonizálni szerintem.
Tök mindegy,mert ha tetszik a szám akkor úgyis hallgatni fogod,ha meg nem akkor meg a másik számát hallgatod ennyi.Nem kell ezen agonizálni szerintem.
2011. február 12. 08:45
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline |
tegnap már 22 országban volt 1. és megdöntötte az első napi lejátszást is... úgyhogy nagyon jól halad ..és jó lenne ha billboaron is 1. helyre debütálna merrt ő lenne az 1000. első Britney száma jó lett de semmit nem tett érte nemí írta ... fel se lép vele ... Gaga pedig vasárnap bemutatja ..és az egy kicsit más változat lesz Grammy n .. szeritnem elsőre furcsa de nagyon meg leeht szeretni .. a tartalma miat is már ..
2011. február 12. 10:28
kiswikcii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 469 Csatolások: 680 Azonosító: 142640 offline |
Hát nem ilyenre számítottam, kicsit csalódtam, bár nem rossz a szám, elhallgatom. Nekem például Kelly Rowland és David Guetta- When Love takes over száma jut eszembe.
2011. február 12. 11:14
nem értem miért kell mindig gagát meg britneyt hasonlítgatni lelehet britneyről szálni két más egyéniség ha ők ketten nem versengenek a fanok miért teszik majd britney is fogja promotizálni nem kell izgulni e miatt de gaga uj dala kapcsán nem britneyről kell beszélni Cannibal3-om itt nem ő a téma
2011. február 12. 15:14
hát nemrossz, nemrossz..
vagyis K*URVAJÓÓ.. simán el tudnám képelni, hogy egy jót bulizzak rá..
tisztaa Gaga.. imádom, már most
vagyis K*URVAJÓÓ.. simán el tudnám képelni, hogy egy jót bulizzak rá..
tisztaa Gaga.. imádom, már most
2011. február 12. 15:18
Idézet (AliceCarror @ 2011.02.11. 23:26)
A bad romance.ban mi a szívhez szóló? Arra csak bulizni kell és üvölteni a számot
A szövege, a mondanivalója, és ahogy átjön az érzés. Főleg a refrénben.
De ha neked csak egy bulis szám, a többi meg nem számít, akkor legyen. De én erre nem tudok bulizni.
2011. február 12. 15:20
most mit kell mindenbe belekötni?? miért olyan sokatoknak ennyire komolyan venni magát??
"nem illik a szöveg a dallamhoz.." mivan most mindenki szakértő lett, meg kritikus??
O.o ?? ti komolyan csak ezt nézitek egy dalban??
na mindegy hát ha nektek ez esik jól..
"nem illik a szöveg a dallamhoz.." mivan most mindenki szakértő lett, meg kritikus??
2011. február 12. 15:23
Idézet (fashionbébíí @ 2011.02.12. 15:20)
most mit kell mindenbe belekötni?? miért olyan sokatoknak ennyire komolyan venni magát??
Szerintem meg éppen hogy nem azt kéne nézni egy dalban, hogy jajj milyen jó a dallama, meg milyen jó bulis. Ehhez az értékes szöveghez ilyen tuc-tuc alapot csinálni hiba volt. És befejeztem, többet nem kritizálom... ha nektek tetszik...
1 felhasználónak tetszik:
Elissa
2011. február 12. 15:24
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
2011. február 12. 15:35
Idézet (prézli @ 2011.02.12. 15:24)
hát őszintén szólva (szerintem) ha egy számra egy jót lehet táncolni, énekelni akkor attól még, hogy azt csináljátok, én nem fogok otthon ülni és elemezgetni a szövegét...
ettől nem kell rögtön leszedni e fejem -.-
2011. február 12. 16:39
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline |
Nos a szöveg mondanivalója miatt nem egy populáris hulladékot vártam. Annyira nagyra lett tartva a szám, de ahhoz képest nincs benne semmi megfogó, vagy különleges. A zenei alap se a legjobb, magyarán többet vártam GaGa-tól, de hát ez van
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2011. február 12. 17:08
Idézet (AliceCarror @ 2011.02.11. 16:31)
Könyörgöm, nyisd ki a füled, és halld meg a mondandóját! Ha nem megy, tessék, magyar szöveggel: http://www.youtube.com/watch?v=vlm3aC5IP8o
http://ultimateladygaga.com/born-this-way-dalszoveg-2 inkább itt mert azt a videót levették.
visszavonom azt amit mondtam jó szám, csak k.rvára nem illik hozzá a zene.a zene borzalma,s viszont a szövege nagyon jó...hát ezt még meg kell szoknom
2011. február 12. 17:15
csak gratulálni tudok neked. szerintem meg nem csak az az érdekes egy dalban hogy milyen a dallama mert ha nincs mondanivalója,csak jó maga a dallama akkor az a szám finoman szólva sza-rt sem ér.nem tudom te hogy vagy vele de szerintem ha csak abból áll a dal hogy "Baby,baby,baby"(nem erre a dalra gondoltam konkrétan) akkor azt nem lehet jónak mondani mert az nem jó,bármilyen fülbemászó a dallama.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.