Megjelent Lady Gaga várva várt új száma!
2011. február 12. 18:29
Strawberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 228 Csatolások: 207 Azonosító: 129539 offline |
Nem tudom..nem vagyok Gaga rajongó.. de szerintem ez a szám nem lett olyan egyedi. Ez inkább olyan átlagos mai pop szám... Gagától mást vártam volna.
Nem mondom,hogy olyan rossz,mert meg lehet hallgatni...
Nem mondom,hogy olyan rossz,mert meg lehet hallgatni...
2011. február 12. 18:39
Idézet (Lucy-chan @ 2011.02.12. 16:39)
Nos a szöveg mondanivalója miatt nem egy populáris hulladékot vártam. Annyira nagyra lett tartva a szám, de ahhoz képest nincs benne semmi megfogó, vagy különleges. A zenei alap se a legjobb, magyarán többet vártam GaGa-tól, de hát ez van
Na végre, aki ugyanígy gondolja.
2011. február 12. 19:56
Egyáltalán nem jött be. A dallam kifejezetten furcsa,olyannyira hogy nem igazán élvezhető..a szöveg pedig egyszerűen unalmas és én nem igazán látom a mondanivalóját...nem ezt vártam,nincs benne semmi egyedi,semmi olyan ami megfogna,ami érdekelne. Eddig még viszonylag egyediek voltak a dalai,de ez olyan mint egy sima,egyszerű pop szám amit bárhol lehet hallani. Mondjuk az biztos hogy a sok fan oda lesz érte,és imádni fogják,de engem nem nyűgözött le,ennyi.
2011. február 13. 00:52
Nagggyon jóóó! Nekem legalábbis nagyon tetszik. Várom a klippet. *.*
2011. február 13. 01:09
"Egyáltalán nem jött be. A dallam kifejezetten furcsa,olyannyira hogy nem igazán élvezhető..a szöveg pedig egyszerűen unalmas és én nem igazán látom a mondanivalóját...nem ezt vártam,nincs benne semmi egyedi,semmi olyan ami megfogna,ami érdekelne. Eddig még viszonylag egyediek voltak a dalai,de ez olyan mint egy sima,egyszerű pop szám amit bárhol lehet hallani. Mondjuk az biztos hogy a sok fan oda lesz érte,és imádni fogják,de engem nem nyűgözött le,ennyi. "
NEM LÁTOD A MONDANDÓJÁT? Oké, hogy a dallam nem tetszik, de milyen szívtelen ember mondja azt, hogy nem tetszik a szám szövege? :'(
NEM LÁTOD A MONDANDÓJÁT? Oké, hogy a dallam nem tetszik, de milyen szívtelen ember mondja azt, hogy nem tetszik a szám szövege? :'(
2011. február 13. 01:42
Én is imádom Gagát, de nekem valahogy nagyon átlagos, amit nem szoktam meg tőle. Meghallgattam és nekem gagyinak tűnt, még hozzá ultra gagyinak. Én értem, hogy miről akar énekelni, értem, hogy mit akart ezzel mondani és a szövege nagyszerű is, de valahogy a szám kivitelezése nem lett a legjobb. Nekem egyáltalán nem tetszik, pedig én is nagyon szeretem Gagát, de ez nagyon tré tőle.
1 felhasználónak tetszik:
Elissa
2011. február 13. 10:17
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline |
Gagának igazán jó számai vannak,de ez valahogy nagyon átlagosra és unalmasra sikerült.Szinte el lehet aludni rajta.
Sajnálom,hogyha most valakit megbántottam,de ez az én véleményem.
Sajnálom,hogyha most valakit megbántottam,de ez az én véleményem.
2011. február 13. 16:19
Szerintem ez egy különleges szám Gagától.Nagyon nem csipázom a csajt,de ezt a számot nagyon lehet szeretni xD
Szerintem Gagának ezek a számok állnak jól,mert így legalább többen is megszeretik.Legalábbis én így vagyok vele,mert mát kezd egy picurnyit Szimpatikus lenni.
Szerintem Gagának ezek a számok állnak jól,mert így legalább többen is megszeretik.Legalábbis én így vagyok vele,mert mát kezd egy picurnyit Szimpatikus lenni.
2011. február 17. 21:21
Idézet (AliceCarror @ 2011.02.13. 01:09)
"Egyáltalán nem jött be. A dallam kifejezetten furcsa,olyannyira hogy nem igazán élvezhető..a szöveg pedig egyszerűen unalmas és én nem igazán látom a mondanivalóját...nem ezt vártam,nincs benne semmi egyedi,semmi olyan ami megfogna,ami érdekelne. Eddig még viszonylag egyediek voltak a dalai,de ez olyan mint egy sima,egyszerű pop szám amit bárhol lehet hallani. Mondjuk az biztos hogy a sok fan oda lesz érte,és imádni fogják,de engem nem nyűgözött le,ennyi. "
Most azért vagyok szívtelen mert nem tetszik egy szám?
Azért ne essünk már túlzásokba...én elmondtam a véleményem,nem kell ezért támadni.Neked tetszik,nekem nem,és ezzel le is van zárva
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.