2008-ban a világ legjobb dj-ének választott Laurent Wolf lesz a Rio júniusi kiemelt sztárvendége. Laurent számos kiváló remixet és saját slágert tudhat magáénak, de 2009 mindenképpen a "No Stress" éve, hiszen ez kétségkívül a nyár legnagyobb slágere szerte az egész világon és persze Magyarországon is. Biztosíthatunk, hogy ez az a party, ahol több ezer hölgyvendégünkkel együtt fogsz tombolni a francia sztár-dj szexi house zenéire és fennhangon fogod Te is énekelni a "No Stress" megasláger dallamait.

Laurent Wolf neve sokak számára beugorhat a "Calinda" vagy a "Saxo" slágerek hallatán is, amelyek pár évvel ezelőtt ugyanígy hódították meg a toplistákat és a klubokat.

A Rio csapata a nagy érdeklődésre való tekintettel ismét speciálisan erre az alkalomra felépített színpadon helyezi el a dj pultot egy óriási Led fallal együtt. A party egyik érdekessége, hogy a francia Laurent Wolf még sohasem járt hazánkban. Tehát ismét érdemes lesz ellátogatni a Rio-ba június 17-én szerdán, ha élőben akarod hallani a franciák büszkeségét, Laurent Wolf -ot.

Jegyek kaphatók a Ticketpro(logo) országos hálozatában, a RIO-ban és a helyszínen: 2000 HUF | VIP: 5000 HUF! Call center:555-5515