„STFUPerez”: Adam jól megmondta a Twitteren
2011. február 13. 14:20
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
Nem tudom mit mondjak, én imádom Gagát.
2011. február 13. 14:23
Én nem szeretem Madonnát, viszont elismerem, mert tényleg sokat tett le az asztalra, talán ő az egyetlen (vagy legalábbis nagyon kevés ilyen előadó van), aki mindig képes megújulni és újat felmutatni. Gaga még egyértelműen nem jár ott, hiszen azért ehhez nem elég egy-két év.
Perez Hilton meg tényleg befoghatná néha. -.-"
Perez Hilton meg tényleg befoghatná néha. -.-"
2011. február 13. 14:35
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Adam a legjobb♥♥
2011. február 13. 14:36
MITÓT KÉPZEL MAGÁRÓL EZ AZ ELTORZULT AGYÚ IDIÓTA?
ÉS NEM TWITTERRŐL NEM LETITLANI HANEM TÖRÖLNI KÉNE! ÉS MI AZ HOGY MEGINT HASONLÍTGATJA MADONNÁHOZ GAGÁT! Na jó szeretem de azért Madonna jobb nála hiszen neki már több mint 3 évtizedes tapasztalata van!
Asszem ennyI! -.-
ÉS NEM TWITTERRŐL NEM LETITLANI HANEM TÖRÖLNI KÉNE! ÉS MI AZ HOGY MEGINT HASONLÍTGATJA MADONNÁHOZ GAGÁT! Na jó szeretem de azért Madonna jobb nála hiszen neki már több mint 3 évtizedes tapasztalata van!
Asszem ennyI! -.-
2011. február 13. 14:50
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline |
Adamnek igaza van
2011. február 13. 15:01
Akkor ezért volt trending topik tegnap a twitteren
Perez befoghatja a nagy száját, mindenki azt tart legelsőnek, akit akar.
Perez befoghatja a nagy száját, mindenki azt tart legelsőnek, akit akar.
2011. február 13. 15:04
FanniLambertúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 142667 offline |
mond meg neki Adam!♥
2011. február 13. 15:09
én is szeretem Maddonát és Gagát is de azér lássuk be nem kéne össze hasonlitani lehet h mire Gaga annyi idős lesz mint Maddona ugyan olyan teheség lesz de mmsot nem kéne hasonlitagtni
2011. február 13. 15:22
Ne értsetek félre, tisztelem Gagát, sőt imádom. Elismerem, hogy a fiataloknak Madonnát legyőzte Gaga, mert ő úgy van vele, adjuk át a helyet a fiataloknak, de Madonna (hibába nem szeretem, tudom) 30 éve van színpadon, gaga meg 3. Minden esélye megvan, hogy átvegye a pop királynője címet, de ahhoz még dolgoznia kell egy kicsit - ezt ő is tudja. Perez meg csak szeret benyalni, hiszen a celebek tartják őt fent.
2011. február 13. 15:31
Igaza van Adamnak. Nincs bajom Gagával,de azért Madonna még is csak többet tett le az asztalra.
2011. február 13. 15:42
Adamnek igaza van!Perez Hiltonnak be kéne már fognia a száját!
2011. február 13. 15:48
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline |
Istenem, majd nem fogja megmondani a véleményét, mert Adam beszól neki? most akkor én is óvakodjak, mert lehet, hogy nekem is be fog szólni? Imádom Adam-et, de ez azért egy kicsit sok. Még én is tudom, hogy Pereznél az első Madonna, ezt mindig hangoztatja, az, hogy elkapta a hév a Born This Way miatt egy dolog, nem kell így mellre szívni..
2011. február 13. 16:09
amúgy meg Gaga és Madonna eléggé más tészta, nem kéne őket "összekeverni"...
2011. február 13. 16:10
Aha igazad van sztem sem kéne madonna egy kicsit régebbi tészta lédi meg az új látványossság
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.