Billy Ray Cyrus eltörölné a múltat
2011. február 16. 15:16
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline |
Ja ha nem lett volna Hannah Montana akkor Mileynak nem lett volna nagy sikere .
2011. február 16. 15:16
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline |
Sztm meg jó a Hannah Montana
2011. február 16. 15:48
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline |
nem HM hibás,hanem ő hogy engedte hogy elfajuljanak a dolgok -.-
2011. február 16. 15:48
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline |
Én szeretem a sorozatot de MILEYT JOBBAN!!!
2011. február 16. 16:03
Szerintem nem a Hannah Montana a hibás hanem az,hogy hagyta,hogy Miley ilyen gyorsan "felnőjön"
Ha azt mondta volna,hogy "Miley nem engedem,hogy ilyen legyél mert ez nem te vagy" akkor ez az egész balhé Miley körül nem történt volna meg
Ha azt mondta volna,hogy "Miley nem engedem,hogy ilyen legyél mert ez nem te vagy" akkor ez az egész balhé Miley körül nem történt volna meg
2011. február 16. 16:10
Igaz, ha Miley apja nem engedi, akkor lehet, hogy most nem lenne ennyi botrány... De az a lehetőség is ott van, hogy mégjobban kikelt volna magából, és akkor még őrültebb lenne...
2011. február 16. 16:35
Szerintem is jobb lett volna, ha a Hannah Montana el sem indul. Legalább nem lenne felkapva ennyire a Disney.
2011. február 16. 16:38
Idézet (dfreak @ 2011.02.16. 16:30)
ehh >< Miley így is k**va lenne xD
Vááóó, ezt a szókincset gratulálok az értelmes lényegretörő kommentethez, azért máskor ha nem lenne nagy fáradtság kifejezhetnéd kissé kultúráltabban a véleményedet nem pedig ilyen alpárian, és kifejthetnéd bővebben hohy miért k*rvázod le Mileyt, ha egyáltalán ismered ennek a szónak a jelentéséd!!!
2011. február 16. 16:59
kispadlizsánúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 141111 offline |
szerintem nem HM tehet arról,hogy képtelen meg nevelni normálisan a lányát:)
ő mondott csődöt,nem a sorozat miatt van.persze az is benne van.de nem hiszem ,hogy a sorozat adta kezébe a bongotn,meg nem a sorozat engedte meg hogy 16 vagy 17 évesen a pasijával éljen,még ha nem csak egyedül...szerintem ez csak kifogás.ha nem lenne a sorozta Miley sehol selenne....mivel,még annyi esze sincs ,hogy egyáltalán egyetemre akarjon menni...örüljön,hogy igy legalább van pénze és attól függetlenül,lehet hogy ő egy nagyon j ember. vagy idővel azá válhat...
ő mondott csődöt,nem a sorozat miatt van.persze az is benne van.de nem hiszem ,hogy a sorozat adta kezébe a bongotn,meg nem a sorozat engedte meg hogy 16 vagy 17 évesen a pasijával éljen,még ha nem csak egyedül...szerintem ez csak kifogás.ha nem lenne a sorozta Miley sehol selenne....mivel,még annyi esze sincs ,hogy egyáltalán egyetemre akarjon menni...örüljön,hogy igy legalább van pénze és attól függetlenül,lehet hogy ő egy nagyon j ember. vagy idővel azá válhat...
2011. február 16. 17:42
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline |
ez tök jó ötlet. :; Nem bírom Mileyt, de lehet hogy sokkal normálisabb és reálisabb életet élhetne.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.