Lady Gaga arcszarvacskákkal sokkolt!
2011. február 18. 15:13
ezt mikor neonon olvastam is kikészültem.. de még mindig szakadok ha meglátom x"D egyre messzebb megy ez a nő... ^^"
2011. február 18. 15:22
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline |
hol van gagának viharos magánélete ??
.. de mindegy nekem rohadtul tetszenek és amit szimbolizás az is jó ötlet .. ebbe nincs semmi rossz de legalább érdekes és különleges gaga ..amúgy a válla is hegyes lett nagyonjól néz ki szeritnem .. én is szeretnék ilyet
.. de mindegy nekem rohadtul tetszenek és amit szimbolizás az is jó ötlet .. ebbe nincs semmi rossz de legalább érdekes és különleges gaga ..amúgy a válla is hegyes lett nagyonjól néz ki szeritnem .. én is szeretnék ilyet
2011. február 18. 15:31
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
Mindig szerettem Gaga stílusát, és ez is bejön. ^^
2011. február 18. 15:31
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
Különben a válla is nagyon jó lett.
2011. február 18. 15:44
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline |
amúgy meg azt is megmutatja ezzel h mindegy h ő ilyen van h nem a legszebb nem ez a lényeg hanem amit csinál a zenéi a fellépései .. sokkkal jobb mintha gyönyörű tökéletes lenen ..de semmit nem maga csinálna ..nem énekelne élőbe nem írná a számait ..
2011. február 18. 15:46
Nekem naon bejön (am ja én is a a vállát néztem ) de emberek ebben a nőben az a lényeg hogy botrányokat... csinál végre egy IGAZI egyéniség...nekem pont nem rég lett elegem ezekből a semmilyen sztárokból, hogy csak vannak és kész!...AKIK CSAK ÉNEK MEG TÁN ÉS STB, AKK MEG MEGLEPŐDÜNK HA ELŐKERÜL RÓLUK VALAMI MEGBOTRÁNKOZTATÓ ... Benne legalább MEGvan a VALAMI!!!
2011. február 18. 15:51
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2706 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline |
Ez durva még tőle is
2011. február 18. 15:51
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
El nem hiszem hogy neki ez tetszik meg az ocsmány ruhák amiket felvesz...De hát valamivel fel kell kelteni a figyelmet...
2011. február 18. 15:59
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline |
ez nagyon undorító
2011. február 18. 16:03
Marivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 277 Csatolások: 631 Azonosító: 127426 offline |
ez aztán ijesztő! "Gaga úgy néz ki ezekkel az extrém szarvakkal, mint egy kiöregedett, agyonbotoxolt díva, vagy mint Hófehérke gonosz mostohája, amikor odaadja a lánynak a mérgezett almát a mesében." körülbelül xD
2011. február 18. 16:04
Először, a Born This Way borítóján láttam ezeket a kis szarvakat (amiből a vállán is van amúgy), de azon nem lepődtem meg, hisz már a Bad Romance klipjében is volt rajta testtorzítás(rohadt nagy szem, kiálló gerincoszlop), de azok csak digitálisan voltak megcsinálva. Most viszont fölragasztja magára... Én szeretem Gagát, de szerintem okosabb lenne ha ezeket a kis "extrákat" meghagyná a klipjeire.
2011. február 18. 16:12
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline |
hát hát rá nincs szót uhh
2011. február 18. 16:20
Idézet (Salvatore @ 2011.02.18. 14:43)
de kül szerintem ez is valami maszk lehet mert ha jobban meg néztem és látszik hogy műanyag
na ne! ah ezt nem mondod, hü-lyén halok meg már bocs,de ha ez igazi lenne, akkor még egy ilyen el-me-be-te-get nem élt volna a világ.de én továbbra is azon a véleményen vagyok hogy a mostani sztárok elcsúfítják magukat.vegyük most például őt.ha normálisan kisminkelné magát meg feltudna egyszer-kétszer öltözni valami elfogadható göncbe akkor talán még nő kinézete is lehetne.jó tudom hogy ezzel azt akarja szimbolizálni hogy mindenkit fogadjanak el úgy ahogy van és én ezt tisztelem benne.de ilyen kinézettel inkább elme háborodottnak, mintsem olyan embernek gondolják aki azért harcol hogy mindenki önmaga legyen, és szeressék úgy ahogy van.
Kapcsolódó sztárok
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Kiderült, miért maradt tovább az országban, mint először tervezte.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.