Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 23. 15:35 #13141
- törölt felhasználó -    
Fiatal és gyönyörű (2013)
Eddig több ismerősöm is beszélt róla, hogy nekik mennyire tetszik. Gondoltam akkor megnézem én is.
François Ozon filmjeire az lehet a legjellemzőbb, hogy nem magyarázza túl a dolgokat. Én egyáltalán nem vagyok oda az ilyen sablonos témájú filmekért, amiben egy fiatal lány eltér a családjának megszokott úttól és esetleg árulja a testét. Az jött le, hogy unalmában vált azzá, amivé. A színészekkel meg vagyok elégedve, bár egyiket sem ismertem. Isabelle szerepére Marine Vacht teljesen tökéletes volt. Nem nézek ilyen témájú filmeket, tehát nem is értem az ilyen gondolkodást de ez szerintem néhány mai fiatalt körül ír. Ez egy egészen más eset, hiszen Isabelle csak unaloműzésként ment ebbe bele, nem pedig anyagi okok miatt, hisz tehetős családból származott, tehát Ozon egy elég különleges filmet varázsolt egy tabu témáról. 10/7,5
2015. június 23. 17:39 #13142
Jody
Jody
not quite my tempo
 
StátuszChester
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.06.23.
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Offline offline
Saul fia
Kissé nehezen emészthető filmről van szó, ettől függetlenül engem meggyőzött, hogy jogosan érdemelte-e ki a díjakat, elismeréseket. Sejtettem, hogy a vége tartogat meglepetést és ez be is igazolódott. Nagyon tetszett. Bár az szerintem mindent elmond, hogy a stáblista alatt is mindenki csendben ülve bámult maga elé.
Negatívum, hogy a dialógusok lehetettek volna hosszabbak, de ez lehet ebben a közegben helyénvaló volt.

9,3/10
2015. június 23. 17:43 #13143
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry
 
Státusz
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.25.
Hozzászólás: 5540
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Offline offline
Tökéletes hang 2
Mivel az első része elnyerte a tetszésemet, és igazából amióta kijött a mozikba terveztem a megnézését, ma végre megnéztem, és nem okozott csalódást. Nekem személy szerint tetszett az alap menete a filmnek, volt pár jelenet ami vicces volt. Azonban a zenék nagy része számomra kissé zajos volt, attól függetlenül hogy acapella előadásokról van szó. Én magam sem tudom megmagyarázni, miért érzem ezt, szóval.. mindegy.
De egészében nem volt rossz film. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: MissAjsa.
2015. június 23. 19:18 #13144
- törölt felhasználó -    
Jurassic World (2015)
Én nagyon szeretem a Jurassic Park összes részét, mert nagyon izgalmasak és látványosak. Nagy reményeket fűztem ehhez a filmhez is, és szerencsére nem kellett csalódjak. Nagyon jó film lett szerintem. Látványos és izgalmas, valamint a színészek is remekül játszották a szerepüket. Nem csodálom, hogy olyan sok pozitív kritikát kapott a film, mert tényleg remek lett. Ez egy olyan film, amit akár többször is szívesen megnézek. Én csak ajánlani tudom mindenkinek.
10/10
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, blackcoffee, benyaw93
2015. június 23. 22:38 #13145
MissAjsa.
MissAjsa.
 
Státuszsummer nights
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.08.04.
Hozzászólás: 1091
Csatolások: 33
Azonosító: 208217
Offline offline
Az élet ízei / The Hundred-Foot Journey (2014)
Ez a film már tavaly felkeltette az érdeklődésem, amikor a moziban leadták a trailerjét. Viszont addig mégsem jutottam el, hogy megnézzem. Aztán pár napja, a tv-ben ismét láttam a bemutatóját és annyira megfogott, hogy azt mondtam, ezt látnom kell. Szóval, ma végre fogtam magam és megnéztem. És milyen jól is döntöttem. w00t.gif Ez a film, nincsenek szavak! Leírhatatlanul fantasztikus volt. Teljesen odalettem érte és a legújabb kedvencem lett. Maga az alapsztori nagyon jó, érdekes és nem mindennapi. A szereplők abszolút elnyertek engem. A szerelmi szál nagyon jól megvolt oldva, de nekem inkább az idősebb Madame Mallory és a Papa kapcsolata fogott meg. Nevettem is sokat rajta. Volt pár rész, amit nem értettem, hogy, most ki hol van és ki mit keres? De ez volt a legkevesebb negatívum, de ezt nem is venném negatívumnak. laugh.gif Biztosan megnézem majd még valamikor. Egyértelmű a pontozás:
10/10
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2015. június 24. 16:22 #13146
Angel
Angel
St☆rlight™
 
Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.02.21.
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Offline offline
Mostanában sikeresen filmnéző üzemmódba álltam, és sikerült rengeteg mindent megnéznem, de még vannak dolgok, amiket pótolnom kell. Akkor kezdjük.

A szépség és a Szőr

Igazából valami nyálas, csöpögős filmre vártam, de egy kisebb romantikus vígjáték kerekedett belőle. Szinte már azzal leköti az ember figyelmét, hogy nem látja a Szőrt, majd utána azzal, hogy hogy fognak összejönni a nővel, akinek családja van. Kissé fura felépítésű film, és eléggé érdekes maga a szféra, de teljesen bele éli magát az ember a filmbe. RDJ-t igen, agyon dicsérném, úgyhogy bele sem kezdek. Nicole pedig úgyszint iszonyatosan jól alakított.

10/10


Kódjátszma

Benedictről már nagyon sokat hallottam, és a Sherlock is felkeltette a film után az érdeklődésemet. Egyébként is imádom az olyan filmeket, amik a világháborúról szól, főleg ha a másodikról. Az valamiért mindig is jobban érdekelt. Ez a film kb. 10 perc után nyerte el a tetszésemet. Nagyon megható, és megrázó történet is egyben, az miatt meg pláne, hogy igaz történet alapján. Ami nagyon tetszett, hogy nem volt gyors a menete, sem lassú, és teljesen élvezhető volt. Nem egyetlen percre csaptak össze több eseményt, hanem szépen eloszlatták. Benedict félelmetesen jól játssza el a különc zsenit. Túl sokat már nem tudok erről mondani, kész vagyok a filmtől, és komolyan azon bőgtem, hogy feltörték az Enigmát... azért néha én sem vagyok komplett crazy.gif

10/1000***


Alkonyat Saga - mind a 4 rész spiteful.gif

Sosem szerettem az Alkonyatot, az első részét rengetegszer láttam, a másodikat pedig csak néhány jelenetből tudtam volna összerakni. De maratonba végig nézni... zárt osztályt nekem! laugh.gif Na mindegy. A nézése közben rájöttem miért nem néztem meg, akkor, amikor kijött, és miért nem rajongtam érte. Romantikus, vámpíros történet. De nálam a vámpír olyan, mint Drakula. De csillogó vámpír?! pls... Jó nem ez a legnagyobb probléma a világon, de engem iszonyatosan kiakasztott. Na meg kimennek a fényre, és nem porladnak el... a Farkasok meg... nagyobbak mint az emberek... á... mindegy. Lényeg a lényeg, érdekes film volt ettől függetlenül az utolsó résznél már a párnát téptem a harc közben erre meg... *BUMM* kiszaladtam az erkélyre és sipákoltam... rohog.gif Na meg Bella is elmehet a .... voltak elég kemény mondataim egész film nézés alatt, de azért itt lehet nem kéne.

10/9 (a csillogó vámpírok, és óriás kutyák miatt...)


Az emberi százlábú 3.

Na hölgyek, és urak. Ez egy szenny. Az első rész is nagyon vontatott volt, de a második viszont iszonyatosan remek, a maga beteges, és gusztustalan módján. Ez a rész pedig nagy gyenge. Hiányoltam azokat, amik az előző részekben voltak, hogy mutatják a precíz operációt, meg néhány etetés folyamatot. Az első fél órában semmi nem volt, az első rész főhőse Bill Boss-t játszotta, és mást sem csinált, csak szociopata módjára fel alá járkált, üvöltözött, és össze nem illó dialógusokat mondogatott... már az első körben nyakon csaptam volna egy fejszével. A másik szereplő a kis huncutka, aki a második rész főhőse volt, ő még úgy ahogy elviselhető volt, de néhol neki is kijárt volna néhány füles. Vártam mikor lesz valami kemény, de szépen lazán megebédeltem közben (anyu c sinált finom csülkös bablevest drool.gif ) és még egy csokis-túrós péksütit is betöltam 2 bögre kakaóval. Na jó azért, amikor Bill kivágta a 297-es golyóit akkor kicsit öklendeztem, de azért ez semmi. Ráadásul olyan jókat röhögtem rajta, mikor pl. Bill azt álmodja, hogy a fickó, akinek a golyóit kivágta, felébred, majd meg akarja... ezért vág egy lyukat a veséjébe, majd azt keféli... vagy, amikor Tom telibe hányja az ablakot rohog.gif . Aztán közben barátnőmmel azon gondolkoztunk, hogy ha valakinek kiszedik a golyóit, az milyen hatással lesz a szexualitására, hogy lehet itt a fickó, ha meghalt, meg ilyen apróságok... ja és a szárított őőő... nem is tudom.... valami női nemiszerv... na az vitte a pálmát xD ...

10/3
3 felhasználónak tetszik: Wyrd, sziv55, MissAjsa.
2015. június 25. 10:21 #13147
- törölt felhasználó -    
Only Lovers Left Alive / Halhatatlan szeretők (2013)

Érdekes film volt. Különösebb történetet aligha lehetett felfedezni benne, de mégis tetszett. Nem lett minden a végén teljesen letisztázva, viszont az egyedisége feltűnő volt. Tom Hiddleston miatt kezdem bele, de az ő karaktere mellett a többi eléggé rendben volt. Összességében egyszer-kétszer nézhetős alkotás lett. 7/10
2015. június 25. 11:52 #13148
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.04.11.
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Offline offline
10 dolog, amit utálok benned * 10 Things I Hate About You (1998)
Tudom, nagyon ciki, de most láttam először ezt a filmet, mindig meg akartam nézni de Heath halála után, nem is tudom, olyan nehéz volt, de végül rászántam magam, és nagyon megérte. Remek film, aranyos, vicces. Heath Ledger ( wub.gif ) nagyon helyes és édes volt benne, jól állt neki ez a karakter, nagyon hiteles volt. Julia Stiles karaktere néhol idegesített, de nagyon jól működött a kémia közte és Heath között. Joseph Gordon-Levitt ( wub.gif ) volt még nagyon cuki, olyan kis esetlen volt, de nagyon jól állt neki.
Nagyon aranyos kis film, kiszámítható de én nagyon jót szórakoztam rajta. Viszont azt nem nagyon értem, hogy miért is ez lett a film címe, mert egész végig vártam a címre való utalást a filmben, de nem igazán kaptam meg.

10*10


Üzlet bármi áron * Unfinished Business (2015)
Úgy készültem, hogy nem fog tetszeni, de nagyon kellemeset csalódtam. Nagyon tetszett, sokat nevettem rajta, Vince Vaughn elég nagy kedvencem, sok filmjét szeretem, de különösen azt szeretem, hogy nekem sosem hat erőltetettnek, olyan természetesen jön belőle ez. Dave Franco nagyon édes volt, annyira meglepő volt ilyen kis együgyű karakter tőle, de nagyon imádtam, ügyes volt. Sienna Miller szörnyen irritáló volt, James Marsden pedig nagyon keveset szerepelt amit sajnálok, bár az ő karaktere is enyhén szólva öntelt volt, így végül is elég volt ennyi belőle.
Nem azt mondom, hogy az év legjobb vígjátéka, de szerintem jó lett, én még párszor biztos megnézem.

9*10


Ahol a szivárvány véget ér * Love, Rosie (2014)
Nagyon szép, de legfőképpen szomorú és elgondolkodtató film lett. Nehéz volt nézni ahogy mindig elmentek egymás mellett, teljesen átéreztem, hogy min mehetnek keresztül. Sam Claflin ügyes volt, tetszett a játéka, Lily Collins viszont, hát alapjáraton se ugrálok érte, nem kedvelem, és színészileg se tudom azt mondani, hogy nagyot alakított, de azért ügyes volt. Suki Waterhouse viszont szörnyen unszimpatikus volt, a karaktere is de ő is.
Sok mindent máshogy oldottam volna meg, de lényegében nagyon szép és romantikus film, nem okozott csalódást.

8*10


Vesztesek bosszúja * Losers (2010)
Jó film volt, izgalmas, vicces, a szereplők jók voltak, a poénok is jók voltak, de valami pici plusz hiányzott belőle. Jeffrey Dean Morgan-t bírom, őt nagyon jó volt látni, és a karakter is jól állt neki. Chris Evans ( wub.gif ) na őt nagyon imádtam, vicces volt, és a liftes jelenet igen csak kellemes volt. Zoe Saldana viszont nagyon nem tetszett, és az sem segített, hogy a rendezőnek úgy láttam végig az volt a célja, hogy Zoe hátsóját a képünkbe nyomja, engem ez rémesen irritált.
Megérte megnézni, többször is meg fogom, de mégis végig olyan hiányérzetem volt.

7*10


In Your Eyes (2014)
Nem pont erre gondoltam a leírás alapján. Nekem kicsit meseszerűre sikeredett a dolog. Valahogy az, hogy láttak egymás szemével meg, hogy érezték ha a másiknak fizikailag baja esett, nekem ez túl sok volt, ebben túl sok volt a csillámpor. De azért érdekes volt látni, sok jó jelenet volt benne, a két főszereplő (Zoe Kazan,Michael Stahl-David) nagyon jól dolgozott együtt. Nikki Reed semleges volt, David Gallagher-t meg konkrétan fel se ismertem.
A vége különösen tetszett, szép film.

6*10


Üdv a mocsokban * Welcome to the Punch (2013)
Sokkal többet vártam ettől, az egész olyan lassú és érdekes volt, valahogy nem jött át nekem a film hangulata. James McAvoy jól játszott, mint mindig, miatta megérte, de még egyszer nem szívesen nézem meg.
4*10
6 felhasználónak tetszik: idone, Szandi0820, SmileyZ, An_d_a, blackcoffee, awwparadise
2015. június 25. 12:02 #13149
Bogáncs
Bogáncs
visszatérő vendég
 
StátuszFekete, mint a fehér holló. (by: értelmes osztálytársaim)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.06.24.
Hozzászólás: 327
Csatolások: 0
Azonosító: 245313
Offline offline
Legutóbb a Jurassic World-öt láttam. thumbsup.gif
2015. június 26. 22:33 #13150
klarii09
klarii09
❀ Prince$$ ❀
 
Státusz˙ˇ˘°♥ღSemmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság.ღ♥°˘ˇ˙
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 09.05.03.
Hozzászólás: 2773
Csatolások: 1909
Azonosító: 94878
Offline offline
Betolakodók (The Intruders)

10/9



Elrabolva 3.

10/8
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2015. június 27. 14:45 #13151
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker
 
StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.12.09.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Offline offline
Apám beájulna (???)
Mivel ma úgy döntöttem, hogy elegem van a jó filmekbõl, így nekiálltam tartani egy "legszarabb filmek a világon" maratont (tudom, hogy semmi értelme, végülis én találtam ki). Az Apám beájulna egy tipikusan ilyen film, ki gondolná, hogy magyar? blink.gif Mégis azon a véleményen vagyok, még a film megnézése után is, hogy az Álom.netnél még ez sem rosszabb. Õszintén sírni támadt kedvem már az elsõ öt percben, de hála a csokis fagyimnak, sikerült kibírnom kemény másfél órát (plusz, mínusz néhány percet). Tökéletes példa arra, hogy hová süllyedt a magyar mûvészet-és filmvilág. Siralmas. A cím is kimagasló, a fõszereplõ csaj, Miss "Szarka" úgyanis elejti ezt a mondatot mielõtt vége lenne a filmnék. De legalább kreatívak voltak... És a másik fõszereplõ Barbika, aki tökéletesen hû a nevéhez. Kedvenc mondatom tõle: "Én már letettem az angol középfokút, szóval én már lehetek terhes." Nem hiszem, hogy ehhez kéne fûzni valamit. Összefoglalva az én véleményem ennyi lenne: ha ezt apámmal néztem volna meg, Õ is tuti beájult volna. Lehet, hogy már orvosnál is lenne.
10/0
2015. június 27. 15:28 #13152
- törölt felhasználó -    
Az arany iránytű

A húgom miatt néztem meg, egész jó és aranyos film, de az egyszer nézhető kategória.

10/8
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, awwparadise
2015. június 27. 20:08 #13153
klarii09
klarii09
❀ Prince$$ ❀
 
Státusz˙ˇ˘°♥ღSemmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság.ღ♥°˘ˇ˙
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 09.05.03.
Hozzászólás: 2773
Csatolások: 1909
Azonosító: 94878
Offline offline
SpongyaBob: Ki a vízből! 10/5

Kamuzsaruk 10/10

A fogoly 10/6
2015. június 28. 10:15 #13154
blackcoffee
blackcoffee
˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗
 
Státuszbe a sunflower in a field of roses.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.10.23.
Hozzászólás: 3325
Csatolások: 144
Azonosító: 234796
Offline offline
Harry Potter és a Félvér Herceg / Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009)
Milliomodik alkalommal néztem már meg ezt a filmet (is) de még mindig úgy tekintek rá, mintha először nézném. Én nagyon imádom, pedig régebben annyira nem volt a 6. rész a kedvencem. David Yates ismét remek filmet hozott össze (az alapot természetesen a remek írónő adta). Tom Felton-t még mindig imádom, és szerintem remekül játszotta a megtört Draco Malfoy-t. Dumbledore-t sajnáltam, annyira nem érdemelte volna meg.. Piton pedig remek karakter, én imádom.
A Ron & Hermione szerelmi szál... hát glare.gif nea.gif Én egyszerűen nem bírom őket együtt. Totálisan nem illenek össze és még mindig nem értem, miért hozta őket végül össze J.K. Rowling. Én nem kedvelem őket együtt + Harry & Ginny páros is eléggé ewww. biggrin.gif Na mindegy. Lumpsluck-ot nagyon bírom, Cormac-et is a maga módján. biggrin.gif Ahhoz képest, hogy látszik ez a film már kicsivel "sötétebb", megtalálhatóak a poénok. laugh.gif
A film tökéletes. Imádom.
10/10
8 felhasználónak tetszik: Nina 10, House Of Wax, bitchina, SmileyZ, Angel, An_d_a, Lady Suzy, awwparadise
2015. június 28. 19:01 #13155
- törölt felhasználó -    
Tökélete hang 2
Már jó pár hete láttam a moziban , csak soha nem tudtam összefoglalni , mit is érzek a filmmel kapcsolatban . Imádtam az első részét és azt kell , hogy mondjam a másodikat még jobban megszerettem . Rebel Wilson karaktere Amy nagyon nagyon feldobta a hangulatomat . Jó reményekkel indultam a moziba és remek élménnyel jöttem ki a teremből . Szerintem jobb lett az elődjénél . Van egy átlagos történet csodás karakterekkel átszőve . Ajánlom mindenkinek ! 10/9,5 wub.gif

Csábítunk és védünk
Ez a film kihagyhatatlan rohog.gif Én nagyon élveztem és még párszor itthon is megnéztem . A moziban láttam és felejthetetlen emlék maradt számomra Sofia Vergara és Reese Witherspoon párosa . Nagyon élveztem wub.gif Voltak benne akció jelenetek . A poénok teljesen átjöttek . A barátnőmmel egy csajos napot tartottunk és ezt a vígjátékot választottuk eti programnak , nem bántuk meg . Mindenkinek nagyon ajánlom aki szereti a vicces és aranyos történeteket . Néha pár jelenetnél nem tudtam , hogy nevessek vagy sírjak-e kínomban rohog.gif 10/10 ez a film nagyon tetszett nekem wub.gif

Törésvonal wub.gif
Hihetetlen ... Csodálatos és elképesztő ... heart.gif 3D-ben megnézni nagyon klasz volt . Dwayne Johnson nem hiába az egyik kedvenc színészem . heart.gif Volt pár jelenet amikre számítottam unsure.gif azért örülök , hogy ""boldog"" vége lett . Szerintem érdemes megnézni wub.gif 10/10 blush.gif

Tükrök 1 heart.gif
Ez volt az első horror amiken jókat visítottam . De néha röhögtem a sokk miatt . Este féltem még a mosdóba is kimenni . Imádom a horror , ijesztő filmeket és rengeteget nézek mostanában és elég jól bírom és nem sírok vagy kattanok be , még sikítani is ritkán szoktam . Pokerarc rohog.gif De ez a tükrök fuu elképesztően féltem és majdnem sírtam sorry.gif Akinek van gyomra és szereti a félelmetes filmeket azoknak nagyon nagyon ajánlom heart.gif 10 / 10000000000 wub.gif

Tükrök 2
Pocsék volt ... Nem volt egyáltalán ijesztő mad.gif Mérges vagyok , mert az első része nagyon tetszett . Inkább undorító volt mint félelmetes bad.gif Nagyot csalódtam ...A harmadik részének neki sem kezdtem 10/2csak azért nem adok 0 pontot , mert volt olyan rész ahol megijedtem .

The DUFF blush.gif
Nekem tetszett , egyik reggel a müzli evés közben megnéztem . Azután mentem és megvettem a könyvet is , teljesen más élmény volt olvasni a történetet rohog.gif Aranyos volt 10/8,6 good.gif

Jurassic World
Erre a látványra nem tudok mit írni ... ELKÉPESZTŐ heart.gif 10/100000000000 heart.gif blush.gif
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, House Of Wax, blackcoffee, awwparadise
2015. június 29. 11:41 #13156
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥
 
StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.03.12.
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Offline offline
Későnérők (Laggies,2014)

Egy picit mást vártam tőle,talán egy kicsit izgalmasabb történetet,vagy csak egyszerűen mást,de így is megvagyok elégedve vele. smileeee.gif Keira Knightley karakterében volt valami ami megfogott,mert tudtam miért teszi amiket tesz,bár azt nem értettem meg miért nem áll ki őszintén és mondja el mindenről a véleményét.Értem én,hogy sokszor magunk sem tudjuk mit akarunk,de sosem értettem meg azokat az embereket akik inkább éltek olyan életet amilyet nem akartak,csak mert maguknak sem akarták bevallani,hogy nem is ezt akarják,hogy másra vágynak.Hiszen ez az egy életünk van,legalább magunknak ne hazudjunk. blush.gif Szerintem Sam Rockwell-el nagyon jó páros voltak,a film vége különösen tetszett,pedig mikor a csaj visszament a "vőlegényéhez" akkor azt hittem ennyi volt,csalódni kell,de nem,szerencsére megjött az esze és visszament Sam karakteréhez aki szerencsére vissza is fogadta. smileeee.gif A kedvencem ebből Chloe Grace Moretz volt.Eddig egy filmjében volt szimpatikus,épp ezért meg is lepődtem rajta,de itt 100%-ig kedveltem,nagyon szimpatikus volt ő is és a karaktere is.Jól állt neki. smileeee.gif

10/8

Villám és a varázsló (The House of Magic,2013)

Ezt már régóta megakartam nézni és örülök,hogy összejött,nagyon tetszett. laugh.gif Villám olyan édes cica volt. laugh.gif Még párszor tuti megnézem majd. laugh.gif

10/10

Keleti nyugalom - A második Marigold Hotel (The Second Best Exotic Marigold Hotel,2015)

Anno az első részét a moziban láttam anyukámmal,akkor kissé csalódás volt,most viszont már tudtuk mit várjunk.Tudtuk,hogy egy lassabb,átlagos kis történet,ennek ellenére szerintem aranyos film,én nagyon szeretem mindkét részét. wink.gif A karaktereket nagyon szeretem,mindet,kivéve Douglas exét.Viszont kedvenceim is vannak - Evelyn,Muriel és Douglas.Richard Gere felbukkanásának örültem,kellemes színt vitt ebbe a filmbe,kedveltem őt és örülök,hogy pont Sonny anyukáját pécézte ki magának. laugh.gif Madge-ről sejtettem kit választ majd,Muriel pedig rendesen rám ijesztett a film végén. blush.gif Sonny és Sunaina esküvői tánca nagyon tetszett,ahogy az is,hogy Sonny hogy bánt azzal a felbukkanó kis ficsúrral.Az ismerős volt. rohog.gif Ezt is tuti látom még. laugh.gif Amúgy ezzel a szálloda ellenőrző kilétével kapcsolatban jól behúztak engem a csőbe. rohog.gif

10/10

Racing Hearts (2014)

Ez a nagy galambok iránti rajongás nem nekem való,én félek tőlük. rohog.gif De azt el kell ismernem,hogy ezek a madarak nagyon aranyosak és okosak voltak.Valóban lenyűgöző lények. blush.gif Maga a film nem nagy eresztés,kiszámítható,de volt benne valami ami miatt megkedveltem.Talán a helyszín,vagy a szereplők,nem tudom,de valami megfogott benne.Meg persze Jamie Dornan sem utolsó szempont,ez a pasi nagyon vonzó és ahogy néz.... wub3.gif A végével totál megvoltam elégedve. smileeee.gif

10/8

Mancs (2015) heart.gif

Nem is volt kérdéses,hogy megnézem-e.Nem szeretem a magyar filmeket,de ezt érdemes megnézni. blush.gif Miután megtudtam,hogy a történet kitalált nem voltam benne biztos,hogy mennyire fog tetszeni,de ha kitalált,ha nem,ez akkor is szép emléket állít Mancsnak és az összes mentőkutyának és ezt én mindenképpen értékelem.Amúgy meg jót bőgtem rajta. blush.gif Nem mellesleg meg a Német juhász a kedvenc kutyafajtám és már ezért is mindig imádtam Mancsot. blush.gif Voltak akik lehúzták a filmet,de úgy gondolom inkább azt kellene értékelni amilyen üzenetet át akart adni és nem azt,hogy milyen történet köré fonták,habár nekem azzal sem volt bajom,nem volt benne semmi extra és nekem ez így volt tökéletes. blush.gif
"...és Mancs most is vigyáz ránk.Fentről,a csillagok közül.." heart.gif

10/10
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2015. június 29. 12:53 #13157
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.04.11.
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Offline offline
The Longest Ride (2015)
Nagyon vártam már ezt a filmet, annyira nagyon szeretem Nicholas Sparks írásait, ráadásul mindig annyira jó filmeket is készítenek és most nagyon kellett nekem egy szép és romantikus film, meg is kaptam, gyönyörű film. A végét persze megint végig sírtam, miért is ne. Nem olvastam el miről fog szólni, így meglepetésként ért ez a visszaemlékezés de nagyon nem bántam, Ruth és Ira nagyon édesek voltak, teljesen lekötött a történetük. És persze Luke és Sophia kapcsolata is nagyon tetszett. Nagyon jól összehozták ezt a filmet. Britt Robertson szerintem jó választás volt, hiteles volt, nekem tetszett a játéka. Scott Eastwood is nagyon beleillett a képbe, annyira még másban nem láttam, de itt nagyon megkedveltem, jól állt neki ez a karakter, és hát na, igen csak vonzó férfi.
Jaj, gyönyörű film, nagyon élveztem minden percét, imádom.

10*10


Mindörökké rock * Rock of Ages (2012)
Mikor elkezdődött a film és felcsendült a Night Ranger - Sister Christian című száma annyira azt éreztem, hogy ez a film jó lesz, imádom ezt a dalt, nekem ez volt a legjobb kezdés amit adhattak, de sajnos azt kell mondjam, hogy a zenéken kívül nekem ebben semmi más nem volt jó. A zenék, azok állati nagyok voltak, oda vagyok a klasszikus rock-ért, szóval ezért mindenképpen megérte egyszer megnézni. De a történet, a szereplők, a párbeszédek, nagyon nem jött be.
Julianne Hough valahogy nem tud nekem szimpatikus lenni legalábbis a filmjeiben nem, itt is borzalmasan sok és erőltetett volt. Russell Brand is szörnyen irritáló volt, mint mindig. Egyedül talán Catherine Zeta-Jones-t bírtam, de benne is voltak kivetnivalóim. Tom Cruise meg, nem tudom mi vette rá erre, de ez hatalmas visszalépés volt annyi szent.
Nagyon nagy csalódás, sokkal többet vártam volna, tényleg a zenék miatt volt nézhető nekem ez az egész.

5*10


Koppenhága * Copenhagen (2014)
Hát ez se olyan volt, mint amilyet vártam. Nagyon vontatott lett és valahogy a karaktereket se tudtam megszeretni. A színészi játék éppen elment, de attól se szaladtam a falnak.
2*10


Sziklák Szeme * The Hills Have Eyes (1977)
A 2006-os verziót nagyon szerettem anno, tudom, nagyon durva horror film, de régen nagyon szerettem azt a változatot, szóval gondoltam adok egy esélyt az eredetinek is, de nem kellett volna. Tipikusan olyan eset, hogy a feldolgozás sokkal jobb, mint az eredeti.
2*10
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2015. június 29. 14:14 #13158
blackcoffee
blackcoffee
˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗
 
Státuszbe a sunflower in a field of roses.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.10.23.
Hozzászólás: 3325
Csatolások: 144
Azonosító: 234796
Offline offline
Ő a megoldás / All about Steve (2009)
Megint sikerült egy olyan filmet megnéznem, ami teljesen levett a lábamról. Mondhat bárki bármit, én nagyon imádtam ezt a filmet. Aranyos és vicces volt. Sok jelenet tetszett, főleg néhány vicces párbeszéd de a kedvenc az marad, amikor Mary (Sandra Bullock) megköszöni a kamionsofőrnek, hogy nem erőszakolta meg és, hogy nem öli meg. laugh.gif Bradley Cooper pedig még mindig eye-candy.
Bírtam a másik riportert is, aki Thomas Haden Church alakított. Haláli volt az a karakter, főleg mikor beugrott a bányába, hogy Ő most megmenti Mary-t. rohog.gif Mary az "utazása" során megismert két személyt, akiket nagyon imádtam. Olyan aranyos volt a hármuk barátsága:)
Én azért reménykedtem benne egy picit, hogy majd Mary és Steve összejönnek de jobb is, hogy nem lett végül úgy. biggrin.gif
Bekerült a film a kedvencek közé, ha lesz időm akkor majd még biztos megfogom nézni.
10/10
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2015. június 29. 14:47 #13159
Eroszi
Eroszi
visszatérő vendég
 
StátuszWhy so serious?
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.08.22.
Hozzászólás: 241
Csatolások: 0
Azonosító: 232003
Offline offline
Jurassic World
A boss fight nagyot ütött! Nem csalódtam, újranézős. thumbsup.gif
10/10
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ
2015. június 29. 15:25 #13160
rammievengeance
rammievengeance
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.06.09.
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 5022
Azonosító: 227324
Offline offline
Mad Mad: Fury Road (2015)
Hát, nem ismerem az alap sztoriját, csak megnéztem a filmet, mert valaki odaadta nekem pendrive-on, hogy tessék, itt van, jó film, biztos tetszeni fog. Akciónak akció volt, néhány jelenet odab*szós volt, de annyira nem tetszett. Jó kis elfoglaltságnak bizonyult, talán megnézem máskor is, esetleg barátokkal vagy apával, mert ő is szereti az akciófilmeket. laugh.gif
Kiegészítésként még annyi, hogy szerintem Nicholas Hoult vitte a filmet. Az ő karakterét megkedveltem, meg egyébként sem tartom rossz színésznek.
10/7
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
710 oldal 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!