Megütötte Selena Gomezt egy Bieber-rajongó
2011. március 04. 07:02
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Akár szereti valaki Selenat és Justint akár nem ez undorító viselkedés. Ha rajongsz egy sztárért, az kellene legyen a lényeg, hogy a rajongásod tárgya boldog. Ha Justin és Selena együtt boldog, akkor ezt miért nem lehet elfogadni?! Sose fogom ezt a dolgot megérteni.
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2011. március 04. 07:29
Miss.ChelseaS. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 2524 Azonosító: 134456 offline |
hát én egyiket sem szeretem...de ez már nagyon durva
2011. március 04. 07:36
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline |
Pff egyes emberek olyan kontorllálatlanok... Szegény Selena, hallatszik is, hogy sír :s Mit érhezhetett Ha már pofozkodni kéne, inkább Justint kéne, de még akkor is elfogadhatatlan viselkedés... És még megalázott helyzetbe ias hozták.. Remélem megkapta a magáét az a verekedő gengszter...
2011. március 04. 08:06
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline |
Ronetta001: Egyet értek (: én is már megutáltam Selenát... -.-
Ami ezt az esetet illeti... annyit mondok, hogy ő akart Justinnal járni! Válalja a következményeket!ENNYI! -.-"
Ami ezt az esetet illeti... annyit mondok, hogy ő akart Justinnal járni! Válalja a következményeket!ENNYI! -.-"
2011. március 04. 08:16
Azért ez már durva. Nem csípem különösebben Selenát, de az, hogy megütötte egy Justin rajongó ez azért már túlzás. Én most sajnálom Selenát, mert szerintem senki nem érdemli ezt meg.
Kiraac véleményével teljes mértékben egyetértek. Remélem nem ússza meg az a rajongó.
Kiraac véleményével teljes mértékben egyetértek. Remélem nem ússza meg az a rajongó.
2011. március 04. 08:28
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Szomorú, hogy ennyi bolond ember szaladgál a világban. Ezek nem rajongók, ezek őrültek. Megszállottak. Betegek. Miért nem lehet tiszteletben tartani a másik ember privát szféráját? Oké, híres ember, ezzel jár, nagy felhajtással, de nekünk semmi közünk ahhoz, hogy adott híresség éppen kivel éli a magánéletét. A rajongóra a munkásság tartozik, és az életének azon része, amit a rajongókért tesz. Koncert, dedikálás, sajtótájékoztató, stb. Ha az ember normálisan viselkedik - értem ez alatt azt, hogy nem magasztalja az egekig, hanem egyenrangú félként, egyszerűen csak EMBERKÉNT kezeli a sztárt a civil, akkor szerintem még az utcán sétálva vagy bevásárlás közben is szívesen leáll pár mondat erejéig. Kedvesség és tisztelet kérdése az egész.
2011. március 04. 08:31
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Pszichológiailag érdekes jelenség ez a Bieber-imádat. Teljesen abszurd, hogy a kis kamaszokat milyen szinten lehet manipulálni egy jól kitalált közéleti figurával. Az ilyen viselkedés általában valóban azon sztároknál fordul elő leginkább, akik célközönségként a fiatalabb korosztályt célozzák meg. Nem egészséges pszichésen az az ember, aki képes ennyire rajongani, ott valami mélyen gyökerező probléma van. Szegény kislány. Biztos szörnyen megalázó és megrázó volt számára ez a helyzet, hiszen még ő is csak egy gyerek.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. március 04. 08:31
kiswikcii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 469 Csatolások: 680 Azonosító: 142640 offline |
Nem vagyok Bieber rajongó, és Selenáért sem vagyok különösebben oda, de ez már túlzás. Ilyet egy épeszű ember nem csinálhatna. Ha igazán rajongana érte, elfogadná hogy Justin Selenával boldog. Sosem értettem meg az ilyeneket, és valószínűleg nem is fogom.
2011. március 04. 08:56
nem hiszem hogy megütötte volna justin előtt:) de ha igaz akkor"szegény selena"
2011. március 04. 09:14
Gyerekek ez a Justin megér annyit, hogy egy ártatlan embert bántsanak??? Komolyan mondom az ilyen nem rajongó hanem egy phszihés eset... Szegény Selena istenem aki bántotta én annak behúznék egy nagyot..
Az ilyen k*csög bu*kó szem*t állat paparazzo szégyelhetné magát... mert belepiszkít mások magánéletébe .. komolyan én büntetném a paparazzikat de keményen -.- ők is csak emberek .. mindenki tehetséges valamiben mégse tud róla a világ..
Szerintem ha ez így megy tovább Selenánál kiborul a bili és szakít Justinnal.
Az ilyen k*csög bu*kó szem*t állat paparazzo szégyelhetné magát... mert belepiszkít mások magánéletébe .. komolyan én büntetném a paparazzikat de keményen -.- ők is csak emberek .. mindenki tehetséges valamiben mégse tud róla a világ..
Szerintem ha ez így megy tovább Selenánál kiborul a bili és szakít Justinnal.
2011. március 04. 09:15
meg azért ez is gáz, hogy Biebernek sose lehet barátnője mert mindig cirkusz lesz belőle -.-
nekem nem kéne Justinka
nekem nem kéne Justinka
2011. március 04. 09:17
the__domo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.17. Hozzászólás: 920 Csatolások: 1 Azonosító: 134922 offline |
pfff, ha ilyen hülye rajongók vannak, akkor nem tart sokáig a kapcsolatuk.
vagyis ha rajongók megutálják selenát, szerintem nem ér annyit a kapcsolatuk, hogy a bieber-rajongók megutálják őket, aztán ott támadjanak feléjük, mint egy hadsereg. xD
vagyis ha rajongók megutálják selenát, szerintem nem ér annyit a kapcsolatuk, hogy a bieber-rajongók megutálják őket, aztán ott támadjanak feléjük, mint egy hadsereg. xD
2011. március 04. 09:21
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 808 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline |
azért ez egy kicsit durva!
ennyire hogy lehet utálni valakit hogy nyilvános így megütni!
úr isten!!!!!
ennyire hogy lehet utálni valakit hogy nyilvános így megütni!
úr isten!!!!!
2011. március 04. 09:27
Mar nem azert de mi egy MARHA ....HUJE...(es ne fojtassam) rajongok leteznek .....Szegeny Selena ....Ja es akkik azt mondjak,hogy ez az o hibaja.....akor csak anyit kivanok nekik,hogy csak egyszer legyenek Selna helyzetebe......Mint tudjatok es a sziv nem valogat......Nem ertem hogy hogy letezik ennyi (mar bocsanat) HU*E ember aki enyiert kepes megutni akkarkit...Mar tenyleg tullotek a celon es FOGADJATOK MAR EL HOGY OK KEDVELIK/SZERETIK EGYMAST ES EBBE SEM EN SE SENKI NEM SZOLHAT BELE .....
2011. március 04. 09:34
Nem latom amikor meguti akkor minek ide tenni de am jo kis video..!!! Jajjj selena
2011. március 04. 09:39
Én egyikért sem rajongok,de ha vannak ilyen elmebeteg emberek akkor ahhoz már nincs mit hozzáfűzni.Egyébként igaza van ennek az operatőrnek a Dianás esettel kapcsolatban.
2011. március 04. 09:44
arpexvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 205 Csatolások: 0 Azonosító: 131765 offline |
bas*a meg ez mar durva ha eszt megengedik hogy selenahoz usenek es nem lesz semi akkor ha lesz lehetosegem ra akkor justint veresre "vernem" xD de Justin se csinal semmit en aszt az orultet megfogtam volna a gyapjat s az asztalba belecastintotam volna xD=)) de azert durva sajnalom sely (
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.