legyen boldog vele..! xD
ha neki így jobb
VV4: Zsófika megnagyobbíttatta melleit
2011. március 10. 20:40
ahhoz a fogpiszka testéhez tuti jól fog állni (YY)
2011. március 10. 20:56
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
Pedig én nagyra becsültem az alakja miatt...
2011. március 10. 21:28
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline |
Óó zsofika nem tud hogy a címlapra kerülni..
2011. március 10. 21:41
Idézet (sparksfly @ 2011.03.10. 17:47)
Akik azt mondják, hogy "nem számít, hogy mekkora melled van", azoknak tuti nagy mellei vannak..
Mert egyáltalán nem tudják azt, hogy a mai fiúknak szinte már csak ez számít..
Nekem is nagyon kicsi mellem van, és vegyük pl. azt, hogy engem szinte mindennap ezzel cikiznek a suliban a fiúk, és összesúgnak a hátam mögött, ami k*vára szarul esik.. és nekem is kb. semmi önbizalmam nincsen ezek miatt.
Szóval ennyit erről.
Mert egyáltalán nem tudják azt, hogy a mai fiúknak szinte már csak ez számít..
Nekem is nagyon kicsi mellem van, és vegyük pl. azt, hogy engem szinte mindennap ezzel cikiznek a suliban a fiúk, és összesúgnak a hátam mögött, ami k*vára szarul esik.. és nekem is kb. semmi önbizalmam nincsen ezek miatt.
Szóval ennyit erről.
Ez szerintem sem igaz. Nekem is kis mellem van. 19 éves vagyok én is és csak egy 70B-re, a legkisebb mellméretre nőtt meg és őszintén szólva soha sem gondolkodtam mellplasztikán. Oké, egy kicsit lehetne nagyobb, de engem szerintem zavarna a nagy mell. Egyébként optikailag lehet nagyobbítani a mellett. Erre való a push up melltartó, meg az egyéb szivacsozott melltartók. Én 19 éves fejjel jelen pillanatban tutira nem csináltatnék magamnak melleket. Egyrészt az mű, semmi természetes nincs benne. Másrészt pedig átvágják az izmot. Nem kicsi fájdalma van utána az embernek. Utána meg beraknak idegen anyagot a testedbe, amelyek akár különböző szövődményekkel járhatnak. Nem néztem a VV-t, nem nézem és a közel jövőben sem fogom nézni, de, ha ekkora ikúfájter ez a csaj, akkor beigazolódott az a sejtésem, hogy egy újabb butító műsorral tömik a magyar nép fejét. És tényleg úgy van, ahogy lentebb az egyik fórumozó leírta. A férfiak 50-50%-ban oszlanak meg a mell ízlés alapján. Az én párom közölte, hogy neki nem kell még a 75-ös mellméret sem, mert ő kifejezetten nem szereti, ha egy lánynak "tőgyei" vannak. Ettől függetlenül, ha egy lányt/nőt a párja a melle miatt szeret, akkor ott komoly problémák vannak.
2 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
Zsüdi
2011. március 10. 21:57
Idézet (Thora_90 @ 2011.03.10. 18:51)
Úgy látszik, ő se tudja már mivel felhívni magára a figyelmet.
Egyébként a nagy mell se jó... pont a beszólogatások, hátfájdalmak miatt.
Egyébként a nagy mell se jó... pont a beszólogatások, hátfájdalmak miatt.
Amit ő csináltatott az egyáltalán nem nagy, legalábbis szerintem.
Egyébként nem értem miért van mindenki kiakadva, egy az, hogy az ő teste, senkinek semmi köze ahhoz, hogy mit csinál, kettő, gondolom egyik lánynak sem tetszik az elöl deszka hátul léc kinézet. De persze ezt 10-12 évesen a fórum nagy
része igazán meg tudja ítélni...
Az más kérdés, hogy van olyan, aki így is el tudja fogadni magát, abba meg nem kötnék bele, mert kevés az olyan ember, aki meg van elégedve önmagával.
2011. március 10. 23:31
HGát igen szegénykém a sor végén állhatott amikor a melleket osztották, és neki már csak ez kicsike jutott...megértem! Sok sikert hozzá!! ;-)
2011. március 11. 00:32
jajj zsofika csak dejo hogy nemhaltal bele az nagyon rosz lett volna..sirtam volna ....isis.....de jol vagy ragyogok ..sok szerencset zsofi....nehogy felj....haha Sherpa kicsit tulzas volt azert de igaz igaz... =) nehogy meglasa ezt zsofika err na az nagy baj lenne de nem fgoja...
2011. március 11. 09:50
én ellenzem a mellnagyobbítást, de végülis Zsófi dolga meg neki tényleg nagyon kicsi mellei voltak és hát, ha így érzi jól magát (két műanyaggal a melleiben), akkor hát legyen! azért kiváncsi leszeka végeredményre..
2011. március 11. 11:33
Tényleg elég kicsi volt a melle, de én a helyében akkor sem csináltattam volna meg.
2011. március 11. 16:24
Nekem sem nagyok, de soha, semmilyen körülmények között nem feküdnék kés alá!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.