Vélemények a filmről?
Nekem tetszett az alapötlete ,de a végé nem, inkább valami tudományosabb magyarázat kellett volna, vagy magyarázatnak egy újabb rejtély.
Knowing / Képlet (2009)
2011. március 12. 18:08
2011. március 12. 22:24
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
1959-ben, egy iskolai avatóünnepségén elteszik a gyerekek elképzelt jövőt ábrázoló rajzait. Van köztük egy, amelyik nem rajzot, hanem véletlenszerűnek tűnő számsorokat tartalmaz. Ötven évvel később diákok elemzik a gyermekrajzokat. A kislány által írt számok Calebhez kerülnek, aki megmutatja azt az apjának, a híres asztrofizikusnak. John Koestler megdöbbenve fedezi fel, hogy a számok dátumokat jelentenek, amelyek a világot sújtó nagy katasztrófák időpontját jelzik. A számsort összeállító kislány lánya, Diana segítségével, Koestler versenyt fut az idővel, hogy megakadályozza a végső katasztrófát.
1 felhasználónak tetszik:
Heetella
2011. május 02. 15:07
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
Jó film volt
2011. május 02. 15:09
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Anyum látta egyszer , de neki nem tetszett
Én még nem láttam
Én még nem láttam
2013. december 09. 19:47
MiliDirectionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 272 Csatolások: 1 Azonosító: 212312 offline |
Nekem nagyon tetszett a film.Nem mondanám,hogy ijesztő,inkább csak a feszültség keltésben nagyon jó.Először nem akartam megnézni,de anya rábeszélt.Nem bántam meg.A vége meg lehetett volna kicsit izgalmasabb.Azt egy kicsit elcseszték a többi részével nekem semmi bajom.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.