Rubin Kristóf, a Való Világ főszerkesztője szerint komoly karrier áll Anikó, Alekosz és Olivér előtt.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV4: komoly jövő áll előttük?
2011. március 14. 17:29
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline |
2011. március 14. 17:35
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 724 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline |
Pontosan!
2011. március 14. 17:35
ANIKÓÓ <33 SZTEM BÉCI ELÖTT ZENEI KARRIER IS ÁLL NEMCSAK TÁNCOS MEG DÜKI IS MONDTA HOGY SEGIT NEKI MEG SZTEM LL JUNIOR IS SEGITENE NEKI
2011. március 14. 17:36
h_mirtillvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.28. Hozzászólás: 483 Csatolások: 37 Azonosító: 115824 offline |
Háth sok sikert kívánok Olivérnek, Alekosznak és Anikónak!!
Meg kell hagyni, hogy Béci nagyon jól táncol és elég sok dala tetszik (annak ellenére, hogy nem bírom), még azóta, mióta azt se tudtam, hogy Ő az előadó, de szerintem Giginek nem kellene a zenével vagy akár a táncolással foglalkoznia, ezt hagyja inkább a bátyjára.(:
Meg kell hagyni, hogy Béci nagyon jól táncol és elég sok dala tetszik (annak ellenére, hogy nem bírom), még azóta, mióta azt se tudtam, hogy Ő az előadó, de szerintem Giginek nem kellene a zenével vagy akár a táncolással foglalkoznia, ezt hagyja inkább a bátyjára.(:
2011. március 14. 17:40
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Olivertol a falra maszom. Nem birom ezt a pasast. Anikotol nem tudom, miert vannak sokan elajulva, szep arca van, de olyan bena labai, hogy csak na. Alekosz a muveletlen okoskodo, Eva meg az alkoholista. A tobbiekbe meg mar csak bele sem megyek. Nem tudom, hogy tudtak ilyen szedett-vetett bandat osszeszedni.
2011. március 14. 17:43
Természetesen mindannyiuknak sok sikert kívánok,ők valóban olyan karakterek akik el tudnának helyezkedni a médiában nem úgy mint például Ildi akinek a puszta jelenléte is idegesíteni tud és unalmas.
2011. március 14. 17:44
CandUs! Egyetértek
A műsorvezetésről meg annyit, h a drága napraforgó is valszeg ott végzik, ahol a többi VVslány: éjszaka fog pénznyelő műsort vezetni! XD
A műsorvezetésről meg annyit, h a drága napraforgó is valszeg ott végzik, ahol a többi VVslány: éjszaka fog pénznyelő műsort vezetni! XD
2 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
dóóra
2011. március 14. 18:06
Olivér tuti nem fog eltűnni, mert tényleg média személyiség. Alekoszt is megértem, hiszen nagyon sokan imádják.. na de Anikó??!
2011. március 14. 18:09
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline |
Anikó the best !!!
2011. március 14. 18:23
Anikó szerintem modellként futna be igazán, de remélem azért hagy magán ruhát. Szerintem Zsófi is keresett, de Ildin nem csodálkozom, hiszen nem sok időt töltött el a villában és nem csinált semmi érdekeset.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.