Selena Gomez kínos bugyit villantott
2011. április 03. 19:46
|
|
MissDisneyLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 135652 offline
|
általába vénasszonyoknak szokott ilyen bugyija lenni....
de lehet hogy ez vmi rövid nadrág féle...
2011. április 03. 20:17
|
|
MrsSwiftúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 31 Csatolások: 1 Azonosító: 136590 offline
|
szerintem pedig elég logikus ez a mondat: "magyarázkodásával azt próbálta elhitetni, hogy pont azért húzta magára a fehérneműt, hogy ne tárja közszemlére a valódi alsóneműjét.
2011. április 03. 22:26
|
túlavégtelenen.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 130810 offline
|
ezen m kínos? ez ugyanolyan mint egy rövidgatya, valoószinü, hoyg egy ennyiidős lánynbak ne lenne esze arra, hoyg felhuzzon egy rövid alsot a szoknya alá, hoyg ne látszodjon a bugyija... miért kell minden hülyeségből cikket csinálni... meg amugyis, biztosan nem ugrálna a szinpadon hogyha szégyelné azt a kis nadrágot...-.-
2011. április 04. 14:22
meddig fognak még "csámcsogni" ezen a baromságon? -.-
az nem is bugyi volt,szóval...
az nem is bugyi volt,szóval...
2011. április 07. 18:38
|
|
Teresa Smithúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 130424 offline
|
ha neki ez tetszik akkor viselje ezt ,sejtettem én,hogy a sztároknak van egy ízlés ficama ,de azt nem gondoltam volna,hogy ekkora O.o
2011. április 09. 11:28
jajj istenem, ha meg mondjuk nem vette volna fel ezt, és kilátszott volna mondjuk a tangája, akk meg azt írták volna meg, h "jajj Selena több ruhát is felvehettél volna"...-.- szval Selly-t hagyják békén xD
2011. április 09. 14:31
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
De minek ne az ilyen fehérnemű, amikor nagyon jóalakja van, egy deka felesleg nincs rajta...???
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.

0 felhasználónak tetszik: