Az elmúlt hetekben Charlie Sheen volt a legbotrányosabb szereplő a sztárvilágból, még az ügynökét is kirúgta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Charlie Sheen elbocsájtotta ügynökét
2011. március 27. 18:06
2011. március 27. 18:13
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7185 Csatolások: 83731 Azonosító: 114760 offline |
Idézet (kateblock @ 2011.03.27. 18:12)
Éppenséggel, volt róla kép, mikor jött ki egy mellékhelységből, lehúzott sliccel
Kár, hogy csak friss hírekről lehet írni.
2011. március 27. 18:18
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1395 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline |
elbocsájtotta...ez nyelvtanilag helyes?? amugy nem csoda h felkapott xd
2011. március 27. 18:21
Idézet (dave095 @ 2011.03.27. 18:13)
Kár, hogy csak friss hírekről lehet írni.
Nos, ezek elég friss hírnek számítanak, ha erre gondolsz. Úgyí látom, hogy ha x y meghalt, akkor 5 percben belül van róla cikk az oldalon, de a Justin és Charlie sztorik mindig 2-3 naposak, pedig 2 - 3 nap alatt Charlie is sokat hülyéskedik.
Amit én érdekesnek találok, az az, hogy sok történetből cikk lesz, ergo mi sem vagyunk mások, mint a klföldön élő emberkék, akiknek szint úgy elege van Charlieból, mint nekünk. Azzal, hogy róla meg a hülyeségeiről cikket írunk, csak több szó esik róla, búlvárosodik az oldal és több fanja lesz az illetőnek. Persze erre való az oldal, írjunk híreket, és nekem nincs is ezzel bajom, csak furának találom
1 felhasználónak tetszik:
dave095
2011. március 27. 18:33
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7185 Csatolások: 83731 Azonosító: 114760 offline |
Idézet (kateblock @ 2011.03.27. 18:21)
Nos, ezek elég friss hírnek számítanak, ha erre gondolsz. Úgyí látom, hogy ha x y meghalt, akkor 5 percben belül van róla cikk az oldalon, de a Justin és Charlie sztorik mindig 2-3 naposak, pedig 2 - 3 nap alatt Charlie is sokat hülyéskedik.
Amit én érdekesnek találok, az az, hogy sok történetből cikk lesz, ergo mi sem vagyunk mások, mint a klföldön élő emberkék, akiknek szint úgy elege van Charlieból, mint nekünk. Azzal, hogy róla meg a hülyeségeiről cikket írunk, csak több szó esik róla, búlvárosodik az oldal és több fanja lesz az illetőnek. Persze erre való az oldal, írjunk híreket, és nekem nincs is ezzel bajom, csak furának találom
És még az a vicces, hogy azok után amit tett, még vannak olyan emberek, akik bejelölik kedvencnek...
kateblock
2011. március 27. 18:36
Idézet (dave095 @ 2011.03.27. 18:33)
És még az a vicces, hogy azok után amit tett, még vannak olyan emberek, akik bejelölik kedvencnek...
Én azokat sem értem, akik a Jimmys szájra puszijára is azt mondták, hogy csak így tovább Ez vicces amit csinál? Szerintem szánalmas
dave095
2011. március 27. 18:39
dave095 |
Idézet (kateblock @ 2011.03.27. 18:36)
Én azokat sem értem, akik a Jimmys szájra puszijára is azt mondták, hogy csak így tovább Ez vicces amit csinál? Szerintem szánalmas
Nem akarok senkit sem megsérteni, de tudod: tinisunákban mi vagyunk a császárok
2011. március 27. 18:52
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline |
kiváncsi leszek milyen sikere lesz majd a könyvnek..
2011. március 27. 19:00
Idézet (dave095 @ 2011.03.27. 18:39)
Nem akarok senkit sem megsérteni, de tudod: tinisunákban mi vagyunk a császárok
Nos, igen. No comment.
Én meg azt nem tudom, hogy miért nem tartóztatják már le valamiért. Mindenki tudja, hogy drogozik, nem igaz, hogy nem lehetne ráküldeni egy civilruhás rendőrnőt aki drogot adni el neki, aztán be lehetne vinni. De persze ilyen soha nem lesz mert sztárokra nem vonatkoznak a szabályok.
dave095
2011. március 27. 19:13
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline |
dave095 írta:
Tudom, hogy nem komplett, de hadd döntsem már el, hogy ki a kedvencem. Nem mellesleg a színészete miatt a kedvencem és a könyvre is kíváncsi lennék. mindenki úgy b**** el az életét ahogy akarja és ez neki már sikerült. Az lenne gáz, ha valakinek a példaképe lenne.
Tudom, hogy nem komplett, de hadd döntsem már el, hogy ki a kedvencem. Nem mellesleg a színészete miatt a kedvencem és a könyvre is kíváncsi lennék. mindenki úgy b**** el az életét ahogy akarja és ez neki már sikerült. Az lenne gáz, ha valakinek a példaképe lenne.
2011. március 27. 19:21
Charlienak elment az esze -.-"
Röviden és tömören. Nem is hiszem, h megfog jönni neki.
Mindenesetre kár, mert remek színész
Röviden és tömören. Nem is hiszem, h megfog jönni neki.
Mindenesetre kár, mert remek színész
2011. március 27. 19:48
dave095 |
Idézet (Perlita @ 2011.03.27. 19:13)
dave095 írta:
Tudom, hogy nem komplett, de hadd döntsem már el, hogy ki a kedvencem. Nem mellesleg a színészete miatt a kedvencem és a könyvre is kíváncsi lennék. mindenki úgy b** el az életét ahogy akarja és ez neki már sikerült. Az lenne gáz, ha valakinek a példaképe lenne.
Tudom, hogy nem komplett, de hadd döntsem már el, hogy ki a kedvencem. Nem mellesleg a színészete miatt a kedvencem és a könyvre is kíváncsi lennék. mindenki úgy b** el az életét ahogy akarja és ez neki már sikerült. Az lenne gáz, ha valakinek a példaképe lenne.
Én nem szabtam meg senkinek, hogy nem jelölheti be, csupán egy megjegyzést tettem.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.