Már egy ideje gondolkodtam rajta, hogy indítok nekik egy témát, de nem sok értelmét láttam, mivel itt kevesen szeretik őket. Ha mégis lesz érdeklődés a topic iránt, akkor rendszeresen hozom majd ide a friss infókat a csapatról és nem írom meg cikkben, mert a hozzászólások 90%-a úgyis abból áll, hogy "ezek meg kik?" vagy megy az utálkozás.
Szerintem ők az ország legszínvonalasabb rapbandája. Teljes odaadással és lelkesedéssel csinálják, amihez értenék. Egy kis színpadon néhány embernek ugyanolyan fergeteg bulit csapnak, mint egy nagyszínpadon hatalmas tömegnek, sőt talán még nagyobbat. Egyáltalán nincsenek elszállva maguktól és nagyon közvetlenek. Nem szigetelődnek el. Koncert előtt és után is a tömegben járkálnak és mindenkivel beszélnek, aki odamegy hozzájuk és a sokadik fénykép után sem küldenek el senkit. Nem véletlen, hogy 10 éve töretlenül a magyar hiphop élvonalában vannak. Igazán megérdemlik a sikert, mert megdolgoztak érte és fantasztikus, amit csinálnak. Remélem még legalább 10 ilyen sikeres év áll előttük.
Kíváncsi vagyok lesz e érdeklődő. Akik esetleg nem ismerik őket itt egy kis ízelítő hátha kedvet csinálok hozzá, hogy kicsit utánanézzetek. Egy régi és egy újabb klipet is rakok be.
Ez pedig a legújabb szerzeményem. A legutóbbi albumuk, a Négy Évszak dedikálva.
Hősök
2011. március 31. 21:21
soha nem kedveltem a Hősöket. én a Hip-hop-ot jobban szeretem mocskosan és utca styleban.
nahhh de!
ezt a track-et viszont imádtam igaz nem csak Hősök az előadó.sok sebet és régi emléket előhoznak ezek a régebbi zenék!szóval amikor néha elő veszem a régi zenéket full nosztalgia az egész és mindig fele más érzések kavarognak bennem.
és mindig arra lyukadok ki hogy de jó lenne visszapörgetni az idő kerekét. azok a jóféle nyári napok azok a nyári koncertek,a kultiplex félhomálya,és keresztül kasul mászkálás Pest utcáin a belvárostól kezdve a margitszigettől a rakparton át budáig egészen a filatorigátig, és csak a dübörög a hip-hop mi pedig naivan azt gondoltuk hogy ez örökké tart.
nah a kis kitérő után
Veszprém city allstarz
és igen no meg ez a zene ez adja.
nahhh de!
ezt a track-et viszont imádtam igaz nem csak Hősök az előadó.sok sebet és régi emléket előhoznak ezek a régebbi zenék!szóval amikor néha elő veszem a régi zenéket full nosztalgia az egész és mindig fele más érzések kavarognak bennem.
és mindig arra lyukadok ki hogy de jó lenne visszapörgetni az idő kerekét. azok a jóféle nyári napok azok a nyári koncertek,a kultiplex félhomálya,és keresztül kasul mászkálás Pest utcáin a belvárostól kezdve a margitszigettől a rakparton át budáig egészen a filatorigátig, és csak a dübörög a hip-hop mi pedig naivan azt gondoltuk hogy ez örökké tart.
nah a kis kitérő után
Veszprém city allstarz
és igen no meg ez a zene ez adja.
1 felhasználónak tetszik:
Adri98
2011. április 05. 22:43
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Nekem a Hősök a legnagyobb kedvenc a magyar felhozatalt tekintve. A Honfoglalók az örök favorit, de a többi számukat is imádom néhány kivétellel. A Klasszik albumuk első hallásra nem igazán tetszett, mert teljesen eltért a megszokott vonaltól, de aztán azt is nagyon megszerettem. A Négy Évszak esetében örültem, hogy kicsit visszatért a régi stílus is, de nem adta vissza azt a hangulatot, amit a kezdetekkor produkáltak. Talán kicsit elfogult vagyok velük szemben és azért szerettem meg azokat a számokat is, amik elsőre nem annyira tetszettek. A Hősök az egyetlen rapbanda, akik miatt képes vagyok bármikor átutazni az országot és reggelig várni az első buszra koncert után. Kicsit félek, hogy túl populárisak lesznek, mert elindultak ebbe az irányba, de ha ennél nem mennek tovább akkor örülni fogok, mert ahol most tartanak még teljesen jó és nagyon szeretem.
Adri98
2011. szeptember 14. 18:18
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Örök nagy kedvencek.
Az "újak" (mihez képest) közül a legnagyobb kedvenceimmé váltak, de csak mert most ezek az aktuálisak az életemet tekintve. Egyébként van még pár kiemelkedően zseniális számuk.
A szólók közül a favorit.
És végezetül egy Mentha szám, amin minden alkalommal könnybe lábad a szemem. Részben a saját életemre is ráismerek kisebb-nagyobb dolgokban.
Az "újak" (mihez képest) közül a legnagyobb kedvenceimmé váltak, de csak mert most ezek az aktuálisak az életemet tekintve. Egyébként van még pár kiemelkedően zseniális számuk.
A szólók közül a favorit.
És végezetül egy Mentha szám, amin minden alkalommal könnybe lábad a szemem. Részben a saját életemre is ráismerek kisebb-nagyobb dolgokban.
Adri98
2011. november 06. 21:16
Idézet (dori08 @ 2011.11.06. 20:04)
ez a Mentha egy kibaszott jó csávó...))
Nem tudja valaki a számát?!?!)
Nem tudja valaki a számát?!?!)
Csak Ecküét, de természetesen nem adom ki.
dori08
2011. november 09. 23:41
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 971 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline |
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.11.06. 21:16)
Csak Ecküét, de természetesen nem adom ki.
Ehhh, kabbe!!!) Hát micsoda spanjaid vannak neked.. Eckü papa nagyon jóarc, de Mentha számát kinyomozhatnád nekem...)
2011. november 10. 16:42
Idézet (dori08 @ 2011.11.09. 23:41)
Ehhh, kabbe!!!) Hát micsoda spanjaid vannak neked.. Eckü papa nagyon jóarc, de Mentha számát kinyomozhatnád nekem...)
Mindhárman hihetetlen jófejek. Mentha számával meg nem sokra mennél, mert felesége és kisfia van. Eckü száma is csak azóta van meg, hogy ők léptek fel a szülinapomon.
2011. november 12. 20:21
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 971 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline |
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.11.10. 16:42)
Mindhárman hihetetlen jófejek. Mentha számával meg nem sokra mennél, mert felesége és kisfia van. Eckü száma is csak azóta van meg, hogy ők léptek fel a szülinapomon.
Óóó, igen, minden jó pasi foglalt!!!(( (miéééért?!?! ) A szülinapod egy ilyen "sweet sixteen"-féle buli lehetett:)) Nem tudom, nézted-e a műsort, a Viván meg Mtv-n volt régen, néha én is eljátszottam a gondolattal, miközben néztem, hogy kiket varázsolnák én a színpadra...a Hősök nekem is jöhetne..ingyen persze!!! Csak úgy jófejségből:))
2011. november 13. 08:03
Idézet (dori08 @ 2011.11.12. 20:21)
Óóó, igen, minden jó pasi foglalt!!!(( (miéééért?!?! ) A szülinapod egy ilyen "sweet sixteen"-féle buli lehetett:)) Nem tudom, nézted-e a műsort, a Viván meg Mtv-n volt régen, néha én is eljátszottam a gondolattal, miközben néztem, hogy kiket varázsolnák én a színpadra...a Hősök nekem is jöhetne..ingyen persze!!! Csak úgy jófejségből:))
A 20. szülinapomat ünnepeltem velük és mostantól szeretnék hagyományt csinálni belőle. Ingyen persze nem vállalják az nem éri meg nekik, de féláron jöttek el nekem. Februárban pedig 4 teljes napot töltök velük teljesen ingyen Hóóórukkon, mivel a rendezvény egyik önkéntes szervezője vagyok.
2012. január 31. 22:04
*-*
Szerintem a Hősök M.o. legjobb Hip-Hop csapatja. Annyira fantasztikusak, valami eszméletlen, de talán mégis Eckü-t szeretem a legjobban A rappelési stílusát nagyon szeretem, Menthának meg a szövegeiért vagyok oda. A 4 évszak is nagyon jó lett, bárki bármit is mond, hogy már nem a régi, lehet, hogy már nincs benne az a "Klasszik feeling", de attól még ugyanolyan jó, az igazi rajongók értékelik. Manapság már csoda ha a rapszakmából ilyan album kerül ki. Viszont Joeker-t még mindig siratom
Kedvencem
Meg szintén a Honfoglalók
ezt meg nagyon adja Eckü, fantasztikus
Szerintem a Hősök M.o. legjobb Hip-Hop csapatja. Annyira fantasztikusak, valami eszméletlen, de talán mégis Eckü-t szeretem a legjobban A rappelési stílusát nagyon szeretem, Menthának meg a szövegeiért vagyok oda. A 4 évszak is nagyon jó lett, bárki bármit is mond, hogy már nem a régi, lehet, hogy már nincs benne az a "Klasszik feeling", de attól még ugyanolyan jó, az igazi rajongók értékelik. Manapság már csoda ha a rapszakmából ilyan album kerül ki. Viszont Joeker-t még mindig siratom
Kedvencem
Meg szintén a Honfoglalók
ezt meg nagyon adja Eckü, fantasztikus
Bettyna
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.