Plasztikai beavatkozásokról szóló híreket túlnyomó részben női sztárokról hallunk, ezúttal viszont Johnny Depp arcműtétjétől hangos a sajtó.
A teljes cikkhez kattints ide!
Johnny Depp első plasztikai műtétje
2011. március 31. 10:23
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline |
o egy egyeniseg, hiszen o Johnny Depp, sajat dontese, hogy mit csinal az arcaval.
2011. március 31. 10:29
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Pont Johnny Depp??? Minek? Miért? Ne már! Oké, szíve joga, de szerintem ő műtét nélkül is jól nézett ki. Természetes volt és kész. Biztos, hogy ez nem csak pletyka?
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. március 31. 10:55
Tiszta Hülye! Pedig még férfi szemmel is egy sármos, jóképű pacák...és pont olyxan típus mint Sean Conery aki korral csak sármosabb és vonzóbb lett.Depp is olyan, hogy hogy jól ált volna neki pár ránc, és az élet....Tiszta hülye.És pont az arcát.Ez egy olyan lavinát indított el, hogy itt nem lesz megállás...teljesen el fogja csúnyítani magát.Lásd Mickey Rourke....Most csalódtam Deppben sokat.
2011. március 31. 12:20
Reméltem,hogy ő soha nem fog kés alá feküdni.... De nem is értem,hogy miért tette,hiszen semmi baj nem volt az arcával.
2011. március 31. 12:31
Lehet, hogy furán hangzik, de én személy szerint örülök neki. Teljes mértékben igazat adok neki, miszerint fel kell vennie a versenyt másokkal. Soha nem lesz fiatalabb, és bár most mindenki imádja, tíz év múlva már nagyon is meglátszanak rajta a ráncok, és biztos vagyok benne, hogy bármennyire is nagyszerű színész, a népnek mindig az újabb, a frissebb hús kell - mert gondoljunk bele, hogy kinek van több rajongója? Selena Gomeznek, vagy Meryl Streepnek? (...) Depp helyében én is ezt tettem volna, mert jobb most felvarratni, mint később, amikor összegyűrt zacskóra hasonlítana a feje még botox után is.
s.t.a.r.
2011. március 31. 13:08
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Courtneyy @ 2011.03.31. 12:31)
fel kell vennie a versenyt másokkal. Soha nem lesz fiatalabb, és bár most mindenki imádja, tíz év múlva már nagyon is meglátszanak rajta a ráncok, és biztos vagyok benne, hogy bármennyire is nagyszerű színész, a népnek mindig az újabb, a frissebb hús kell
Szerintem ez nem így van - engem inkább elriaszt akár a mozitól akár egy dvdtől, ha ezek a mostani tiniszínészpalánták szerepelnek benne, inkább leülök egy régivágésú Clint Eastwood rendezte film elé, ahol a színészeken és a történeten van ahangsúly és nem azon hogy diznisztárokkal adjunk el egy filmnek(???) nevezett bárgyúságot. Depp jó színész, nem volt ő rászorulva erre - nem ugrálhat kalóznak öltözve még 50 vagy 60 évesen is. Új kihivásokat, szerepeket és karaktereket kéne keresnie és megformálnia. Hogy Clint Eastwood példájánál maradjak, ő is kommersz filmek tucatjaiban kezdte, majd népszerű akciósztár lett a Piszkos Harry filmekkel. Öreg korára pedig rengetegszer formált meg idős, bölcs szerethető karaktereket.
Depp most letagadhat 5 vagy 10 évet és akkor mi van?
60 évesen meg majd 90-nek fog kinézni, megéri?
Idézet (Courtneyy @ 2011.03.31. 12:31)
mert gondoljunk bele, hogy kinek van több rajongója? Selena Gomeznek, vagy Meryl Streepnek?
Nem a mennyiség a fontos, hanem a minőség. Hogy a példánál maradjak - ki a frászt érdekel hányan lájkolják Selenát hiszen Meryl Streepnek a kisújjábban is több a tehetség. Egy napon, de még egy héten sem érdemes őket együtt említeni. És ez igaz a többi diznicsenölről szabadult jómadárra is. Az időssebbek megdolgoztak az elismerésért és a sikerért míg a mai fiatalok 90 százaléka csak a szerencsének köszönheti hírnevét, mert beválogatták őket vmi gyereksorozatba.
2011. március 31. 13:12
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Ez a pasi bolond. Mindig is eszelős jól nézett ki. Akkor meg minek ez az egész hajcihő? Nem értem. Mondjuk ha ő így érzi jobban magát, akkor tessék, de remélem nem fog olyan sorsra jutni, mint egy - egy színésztársa, akinek teljesen eltorzult már az arca a sok kezeléstől.
Amúgy abban egyet kell értenem, hogy nem ezen az oldalon lévő rajongók száma számít egy sztár hírességét illetően, hanem az, hogy mennyit tett le az asztalra. Én szeretem a fiatal tehetségeket is, de a nagyokat meg elismerem és tisztelem. Ők tényleg igazi színészek. Sajnos a mostani fiatal és tini generáció már lassan nem is ismeri a nevüket, csak egy - egy öreg vén pacáknak / vagy csúnya öregedő nőnek látja őket...
Amúgy abban egyet kell értenem, hogy nem ezen az oldalon lévő rajongók száma számít egy sztár hírességét illetően, hanem az, hogy mennyit tett le az asztalra. Én szeretem a fiatal tehetségeket is, de a nagyokat meg elismerem és tisztelem. Ők tényleg igazi színészek. Sajnos a mostani fiatal és tini generáció már lassan nem is ismeri a nevüket, csak egy - egy öreg vén pacáknak / vagy csúnya öregedő nőnek látja őket...
Pandus
2011. március 31. 14:22
egyetértek p.vivien -nel. igaza van. ő úgy volt gyönyörű ahogy volt
2011. március 31. 14:23
Istenem Johnny!Ne csináld már!A legszebb korszakodban vagy akkor minek az a plasztika?Szerencse hogy csak botox mert az annyira nem vészes :S
2011. március 31. 14:26
Háth ez nekem most betett xD
Szerintem még így is sokkal jobb pasi volt min néhány tinisztár... Ígyis nagyon sok évet le tudna tagadni.. Már ő i plasztikáztazt ??
Szerintem még így is sokkal jobb pasi volt min néhány tinisztár... Ígyis nagyon sok évet le tudna tagadni.. Már ő i plasztikáztazt ??
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.