akkormár miért nem nő dublőre van ? mondjuk lehet h nő az .. a klipp jó lett de azért annyira nem bonyolult benne a koreográfia ..azért gondolom sok részt ő táncolt .. csak ha már táncolni se akar benne meg énekekelni sem énekel
Britney Spears valójában férfi
2011. április 09. 16:04
Gondolom belső információ leplezte le Britni Spriccet, az meg gondolom azt is elmondta mikor mire kell figyelni a klipben...Ez legyen a legkevesebb azok után, hogy kiderült még anno egyszer róla, hogy egyik fellépésén playback-ről énekelt,végig.A rajongók vissza akarták kérni a jegyek árát és perrel is fenyegették....ez akkoriban történt mielőtt vissza vonult volna erre a hosszabb szünetre...Vele kapcsolatban én nem csodálkozom semmin, és nem lep meg semmi.Ha azt mondják, hogy nem is földi hanem valami száműzött idegen valami másik galaxisból én azt is elhiszem...mert annyira le***om, hogy ki ő mi ő, mit, hányszor, hogyan, kivel,mivel, mikor, miért.....
2011. április 09. 16:06
mosolygó viktóriaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.07. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 144988 offline |
ézért gáz
2011. április 09. 16:20
nemáár
ezen azért meglepődtem rendesen, főleg hogy Brit állati jól táncol(t)..
ezen azért meglepődtem rendesen, főleg hogy Brit állati jól táncol(t)..
2011. április 09. 16:22
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline |
mycroft egyetértek !!!
de azért egy kicsit kellemetlen hogy pont férfi
de azért egy kicsit kellemetlen hogy pont férfi
2011. április 09. 16:28
SütyღMaybe,Onceღ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 3297 Csatolások: 579 Azonosító: 133242 offline |
ez eléghülyeség.mert mindenki tudja h a nőknek vékony a derekuk,és aki elméletileg férfi annak is vékony volt,tehát itt valmi nincs rendben.és szegény britneyt nem kéne bemocskolni.!!!
2011. április 09. 16:30
gáz...nem hiszem hogy ilyen lépéseket nem tud megtenni Britney,legalább lány játszotta volna el...
2011. április 09. 17:17
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline |
kétlem hogy ez igaz lenne, mert ha így lenne és ez tényleg nem Brit akkor miért adnának ki egy olyan verziót is a számból amelyben csak táncolnak... elég nagy hülyeség lenne, szóval megint csak pletykálnak az emberek alaptalanul -.-"
2011. április 09. 17:18
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline |
a 3. után nem értem xD de amúgy ettől még jó számot írt és újra csúcsformában van...de férfi? xD na mind 1 ettől még Britney száma és tényleg olyan jók mint a kezdetek kezdetén csak a klipben nem ő van végig...és szerintem nem baj hát térdproblémái vannak még jó hogy helyettesítik különben vmi komolyan baj is lehet...:S
2011. április 09. 17:30
az az igazság hogy már nem tudnak mibe belekötni annyira fáj az embereknek hogy végre nyugodt életet él, így kell valami amin csámcsoghatnak, ha düblőr van benne akkor az van benne ha nem akkor nem, de szerintem az élő fellépései amik mostanában voltak azok magukért beszélnek, majd meglásuk csak a táncos verziót hátha megint kitalálnak valamit, ja és Hiam-nél a verekedős résznél volt a dűblör, de mindegy
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.