Rebecca Black tetkót varratott egy őrült
2011. április 18. 11:42
ez durva!ez a kis csajnak annyi hangja sincs mint nagyanyamnak!pedig o aztan tenyleg nm semmi!s nm tom ki lehet ojan fan h magara tetovltassa a nevet:))
2011. április 18. 17:41
Sacaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.14. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 125073 offline |
hát ez gáz...
a csajszi hangja olyan, mintha meg lenne fázva...fúú nagyon idegesít, hogy azért mert feltett magáról egy videót attól ő híres lett...ne képzelje azt h leesz olyan híres, mint a szintén ilyen módon felfedezett Justin... Nick Jonas nem tudom h miért majmolja annyira, hiszen a büdös életben nem lesz olyan hangja a csajnak,hogy bármely épeszű embernek legyen idegrendszere végighallgatni akár egy számát is...
a Friday szám és a klipp is elég szutyok.
mindenesetre gondolok majd rá, hogy szegény úgy el fog veszni a süllyesztőben, mint annak a rendje... :S
a csajszi hangja olyan, mintha meg lenne fázva...fúú nagyon idegesít, hogy azért mert feltett magáról egy videót attól ő híres lett...ne képzelje azt h leesz olyan híres, mint a szintén ilyen módon felfedezett Justin... Nick Jonas nem tudom h miért majmolja annyira, hiszen a büdös életben nem lesz olyan hangja a csajnak,hogy bármely épeszű embernek legyen idegrendszere végighallgatni akár egy számát is...
a Friday szám és a klipp is elég szutyok.
mindenesetre gondolok majd rá, hogy szegény úgy el fog veszni a süllyesztőben, mint annak a rendje... :S
2011. április 18. 19:43
Gratulálok neki, ott lesz egész életében, és gyönyörködhet benne. Ha a hangját kéne hallgatnia egész életében, megsüketülne, szóval...
2011. április 18. 21:42
-.- -.- -.-
Gratulálok! Az emberi hülyeség nem ismer határt! Black csak egy kis egyslágeres kis sztár, bár annak sem mondanám...
Gratulálok! Az emberi hülyeség nem ismer határt! Black csak egy kis egyslágeres kis sztár, bár annak sem mondanám...
2011. április 19. 19:30
Az egy dolog, hogy szereti a csajt(ez nem azt jelenti, hogy meg is értem), de attól még nem kéne magára varratni hogy "hagyjátok békén". Én mikor tetováltatnám magamra, hogy "Hagyjátok békén Taylor Momsen-t"? Soha ,pedig őt is sokan nem szeretik (bár neki legalább van hangja ,és ezt az utálói is elismerik). Szánalom.
2011. június 14. 17:21
igaza van de azért azt a tetkót nem kellett volna
2011. június 14. 17:30
Úgy látszik ennek a kiscsajnak mindig akad valaki, aki reklámozza őt. Most komolyan! Katy Perry nem csak a dalát énekelte el, de az új klipjében még szerepet is adott neki. Aztán most ez a csávó. Tudtam, hogy vannak hülyék, de ez már szerintem a nem normális kategóriába tartozik.
2011. június 15. 13:35
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1195 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline |
ez baromság! utálom Rebeccat de én csinálok tetkót, hogy utállak meg hasonlók.
amúgy meg nem tudom, hogy most én vagyok süket vagy tényleg nincs hangja. (inkább a nincs hangja változat)
amúgy meg nem tudom, hogy most én vagyok süket vagy tényleg nincs hangja. (inkább a nincs hangja változat)
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.