Hamisítás vádjával indult eljárás a TV2 műsorvezetője ellen. A csalás többéves börtönnel is büntethető.
A teljes cikkhez kattints ide!
Liptai Claudia börtönbe kerül?
2011. április 20. 13:00
2011. április 20. 13:08
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1119 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline |
Na végre!
Utálom Liptait,idegesít,hogy azt hiszi,ő egy szuper nő és jó műsorvezető.Hát nem az...Ebből áll a magyar média.Holnap már minden újság ezen fog csámcsogni.Én kétmilliót adnék neki
Viszont az,hogy ma Magyarországon alig lehet parkolni,a szabálytalanság száma megugrik... Sokan bosszankodnak amiatt,hogy sok a rokkant parkolóhely,és nem lehet hol leparkolni.De ettől még nem kell rokkantkártyával hamisítani
Amúgy jó a cikk,nagyon tetszik Courtneyy fogalmazása.Hiába nem szeretem Liptait,ilyen szép stílusban írva jó volt olvasni a cikket.
Utálom Liptait,idegesít,hogy azt hiszi,ő egy szuper nő és jó műsorvezető.Hát nem az...Ebből áll a magyar média.Holnap már minden újság ezen fog csámcsogni.Én kétmilliót adnék neki
Viszont az,hogy ma Magyarországon alig lehet parkolni,a szabálytalanság száma megugrik... Sokan bosszankodnak amiatt,hogy sok a rokkant parkolóhely,és nem lehet hol leparkolni.De ettől még nem kell rokkantkártyával hamisítani
Amúgy jó a cikk,nagyon tetszik Courtneyy fogalmazása.Hiába nem szeretem Liptait,ilyen szép stílusban írva jó volt olvasni a cikket.
2011. április 20. 13:09
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Szívás, de valahogy nem tudom elítélni emiatt. Kinek van kedve várakozni és parkolóhelyet keresni? Teljesen megértem és rajta kívül rengetegen csinálják még ezt. Sajnálom, hogy lebukott. Persze nem szép dolog, amit csinált, mert elveszi a helyet a valóban rászorulók elől, de azért remélem nem kerül börtönbe. A pénzbüntetést pedig simán kifizeti.
2011. április 20. 13:18
Meg tudom érteni, h nincs kedve várakozni.
De ettől függetlenül durva. Bár ha csak pénzbüntetésben részesítik, azt kipengeti hamar.
Sztem is nagyon jó lett a cikk
De ettől függetlenül durva. Bár ha csak pénzbüntetésben részesítik, azt kipengeti hamar.
Sztem is nagyon jó lett a cikk
2011. április 20. 13:20
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline |
Hoppá!
2011. április 20. 13:21
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline |
ciki, de én se értem mi értelme van ilyen hülyeségért büntetni, ha egyszer siet akkor had siessen..nem valami jó dolog szerintem 20percen keresztül keresni egy nyanvadt parkolóhelyet..
2011. április 20. 13:25
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline |
szerintem a pénzbüntetés is elég...mert hát végül is nem csinált olyan nagy dolgot...
2011. április 20. 13:32
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1195 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline |
perzse, érthető h nem akar várakozni, meg ilyenek de akk is. azért mert tévés személyiség nem csinálhat azt amit akar. mert nem csinált nagy dolgot de a kis dologból elöbb utóbb nagy dolog lessz, a pénz büntetés az nem lenne jó mert hamar ki tudná csengetni mivel ki van tömve a zsebe, a börtön jobb lene.
2011. április 20. 14:06
Kovacúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.03. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 148616 offline |
szerintem ez eszébe se volt hogy már nem lehet ott parkolni !! én nem nézem ki belőle hogy szándékosan csalt volna , az volt a szokása hogy oda áll be és meghalt az anyja gondolom nem az volt az első hogy hopp ez már nem érvényes!!
2011. április 20. 14:25
valentina villalbavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.07. Hozzászólás: 377 Csatolások: 8687 Azonosító: 142793 offline |
Mi lesz neki a pénz büntetés meg se fogja érezni nem vágja a földhöz ötszázezer forint!!!Bár mint műsörvezető nőt szeretem de ez már tőle is sok.
2011. április 20. 14:32
Na akkor már biztos ki is írják a Jóban Rosszbanból!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.