Beyoncé forradalomra készül
2011. április 21. 23:59
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (Bogszics @ 2011.04.21. 23:31)
Regina egyetértek, mostanában egyre többen csúsznak le...Én már csak Alicia Keys-ben meg az Evanescence-ben bízok.
Aliciában én is, de ő úgy sem tud rosszat csinálni
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. április 22. 00:40
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline |
Húúúha! Hát direkt meghallgattam többször hátha, de...egy erős elmegy. Pedig imádom Bee-t.
2011. április 22. 06:38
hát ez borzalmas... nem tudom mi lett vele, hiszen régebb sokkal jobb dalokat csinált, most viszont amióta összeállt Gagával, azóta mindent elront valamiképpen...
2011. április 22. 13:15
BeWhisper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 698 Csatolások: 0 Azonosító: 126435 offline |
Nagyon gyenge! Le akadhatnának erről a sz.ar disco popról meg electro-techno keverékről..totál elegem van belőle..rihanna, beyonce, gaga és minden énekes..egyelőre katyben tudok bízni, hogy ő nem fog :S
2011. április 22. 14:51
nekem tetszik az uj Bee dal, szerintem nem borzasztó mint ahogy egyesek írják, nagyon nagyon is jó, ebben a dalban megismerünk egy uj Beyoncét itt uj értelmet kap a zene, és ha már forradalom én Beyoncé-val tartok. Beyonce FOREVER!!!!
2011. április 22. 16:02
valentina villalbavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.07. Hozzászólás: 377 Csatolások: 8687 Azonosító: 142793 offline |
Be egyik legjobb dala ez!!!!!!!!!!!!
Nagyon komoly a hangzás.Beyonce remekül írta meg eszt a számot ő énekesnőnek született és nem illik lebecsülni mások munkáját.Én elégedett vagyok a számmal.Gratula Be.
Nagyon komoly a hangzás.Beyonce remekül írta meg eszt a számot ő énekesnőnek született és nem illik lebecsülni mások munkáját.Én elégedett vagyok a számmal.Gratula Be.
2011. április 22. 18:34
Hát ez nem Beyoncé. Ez a dal egyenesen borzalmas lett :/ Remélem azért ennél még fog csinálni jobbakat is.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.