Az énekesnő Loud című albumjának 4. kislemezéhez, a California King Bedhez készült Rihanna legújabb klipje. A pörgős dalok után a soron következő dal egy visszafogott, lassú ballada, melyhez szintén érzelmes videofilm érkezett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Rihanna új klipje
2011. május 09. 20:49
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline |
Nagyon tetszik, gyönyörű a videóban
2011. május 09. 20:52
borocííííívisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.19. Hozzászólás: 148 Csatolások: 6 Azonosító: 133557 offline |
nekem tetszik
ezzel bizonyítsa be hogy Ő minden féle énket jól énekel.
ezzel bizonyítsa be hogy Ő minden féle énket jól énekel.
2011. május 09. 20:58
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline |
szerintem nagyon jó ez a száma,és végre,hosszú idő óta,egy klipje,ami tetszik is!
2011. május 09. 20:58
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Na végre! Ez a legjobb dal a Loud albumról, és szerintem a Cold Case Love után a legjobb dala. Hihetetlenül jó, egyszerűen megunhatatlan. Szerintem a legkevésbé sem egyhangú. És végre egy mostani klippes dala, amit nem utálok. Az Only Girl, Who's That Chick, What's My Name és S&M féle szemetek után kellett már egy ilyen. A klip is nagyon tetszik, gyönyörű lett Vannak olyan jelenetek, amiket a szám hallgatása közben pont így képzeltem el.
Csak attól félek, ha minden Viva-imádó erre fogja verni magát, akkor a végén még megutálom. De ne így legyen
Csak attól félek, ha minden Viva-imádó erre fogja verni magát, akkor a végén még megutálom. De ne így legyen
2011. május 09. 21:01
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline |
Nekem tetszik, főleg a színvilága. Szerintem sokkal jobb és szebb, mint mondjuk egy k*rvás S&M. Végre újra látni tőle valami ilyet. Azért még azt kívánom, bár térne vissza a régi stílusához! Az sokkal egyedibb volt.
Ha Man down-t is kiadják, az tök jó, még azt is szeretem az albumról.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. május 09. 21:02
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (Bogszics @ 2011.05.09. 21:01)
Nekem tetszik, főleg a színvilága. Szerintem sokkal jobb és szebb, mint mondjuk egy k*rvás S&M. Végre újra látni tőle valami ilyet. Azért még azt kívánom, bár térne vissza a régi stílusához! Az sokkal egyedibb volt.
Osztom Man Down
Bogszics
2011. május 09. 21:06
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline |
Idézet (janet7 @ 2011.05.09. 21:02)
Osztom Man Down
Hát igen Szerintem jól áll Ririnek az a kicsit reggae-s stílus, csinálhatna több ilyen jót.
janet7
2011. május 09. 21:07
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2390 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline |
Imádom ezt a dalt.És szerintem ez lett Riri eddigi legjobb klipje.
2011. május 09. 21:08
imádom ezt a számot lehet unalmas egyeseknek, de csak mert nem pörgös szám, hanem lassu, de ha olyan a hangulata az embernek akkor egésznap hallgatja!
na de én a Man Down klippre vagyok már kiváncsi *.*, hisz amennyire utáltam azt a számot, most meg már IMÁDOM! *.* egésznap azt hallgatnám *.*, bár remélem hogy a Man Down is jo klipp lesz, és semmi S&M klipp, mert hát valljuk be S&M-et nem hiába tiltották be pár országba
na de én a Man Down klippre vagyok már kiváncsi *.*, hisz amennyire utáltam azt a számot, most meg már IMÁDOM! *.* egésznap azt hallgatnám *.*, bár remélem hogy a Man Down is jo klipp lesz, és semmi S&M klipp, mert hát valljuk be S&M-et nem hiába tiltották be pár országba
2011. május 09. 21:10
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline |
Riri ez eszméletlen. Annyira GYÖNYÖRŰ nő. imádom ezt a számot.
2011. május 09. 21:13
Ez az igazi Rihanna!! nem az agyon-elektronízalt perverz klipek meg a zenék valók neki hanem amiben hallani hogy milyen szép hangja van.na ezt szívesen hallgatom ez mellett az utolsó 3 száma egy 0 volt.remélem hogy a következő albuma nem a mostanira fog hajazni.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.