Nyíltan csókolózott Istenes Bence és VV Anikó
2011. május 16. 14:08
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline |
pff jó geg..
2011. május 16. 14:22
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline |
Rohadtul meglepett ... -.-
Mostanság mindenki össze jön mindenkivel .
Bence..neki oly mindegy ,hogy ki az ,Anikónak szintúgy ,de nem baj legalább volt valaki aki nem utasította volna vissza.
Mostanság mindenki össze jön mindenkivel .
Bence..neki oly mindegy ,hogy ki az ,Anikónak szintúgy ,de nem baj legalább volt valaki aki nem utasította volna vissza.
2011. május 16. 14:26
adriennlevaiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.28. Hozzászólás: 82 Csatolások: 114 Azonosító: 88773 offline |
"Nem lesz ennek a kapcsolatnak folytatása"... elég ciki h mindenkinek odaadja magát .pfff..
2011. május 16. 14:26
Albino Vernyulúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.04. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 150548 offline |
Ez amúgy már lecsengett story.
Anikó meg 6 hónapja nem csókolózott senkivel. Király L. akcióját inkább nem nevezném csóknak.
Snora, Te magadat minősíted a stílusoddal.
Anikó meg 6 hónapja nem csókolózott senkivel. Király L. akcióját inkább nem nevezném csóknak.
Snora, Te magadat minősíted a stílusoddal.
2011. május 16. 14:36
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Fiatal lány, és bulizik. Istenem, miért kell ekkora ügyet csinálni ebből. Igen, csókcsatát vívtak Bencével. És? És miért adná oda magát mindenkinek? Azért mert szeretethiánya van és könnyen tud kötődni valakihez? Nem feküdt össze egyik pasival sem akivel hírbe hozták.
Anikó egy nagyon aranyos és jófej lány. Közvetlen, bájos és fogalma sem volt, hogy mibe csöppen bele. A média fújja fel az összes pasis sztoriját. Lehet szapulni, és lehet azt mondani, hogy mindenkinek odaadja magát, de szerintem nem egy jó dolog úgy minősíteni valakit, hogy nem is ismeritek...
Anikó egy nagyon aranyos és jófej lány. Közvetlen, bájos és fogalma sem volt, hogy mibe csöppen bele. A média fújja fel az összes pasis sztoriját. Lehet szapulni, és lehet azt mondani, hogy mindenkinek odaadja magát, de szerintem nem egy jó dolog úgy minősíteni valakit, hogy nem is ismeritek...
2011. május 16. 14:36
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Cukik. Arik. Dejó. Szurkolok nekik. Hajrá Anikó. Hajrá Ben. Csak így tovább. Mit szoktatok még az ilyen cikkre? Na mindegy is. Zsíros hajú Anikónak úgyis mindegy, csak celeb legyen az illető.
2011. május 16. 14:37
őőőhhh.. hááát... nemtom..
most bence háát.. na m1.. én szeretem őket de külön külön.
most bence háát.. na m1.. én szeretem őket de külön külön.
2011. május 16. 14:39
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline |
nagy doldog...
2011. május 16. 14:39
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline |
dolog*
2011. május 16. 14:46
hát én nem értem,miért mindig a bányarémek pasiznak/csajoznak be előbb,mint a tényleg szép emberek,mert szerintem anikó 1000-szer szebb,mint mondjuk az olivér barátnője,az enikő.? ez tök furi amúgy... de szerintem annyira nem illenek össze
2011. május 16. 14:47
Albino Vernyulúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.04. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 150548 offline |
Idézet (Brittany @ 2011.05.16. 14:36)
Hát igen. Ölelgetéseken, meg sírás-rívásokon kívül semmi se történt a villában. Amúgy egy későbbi nyilatkozat..:
"A Bors megkereste Anikót is, akitől azt tudakoltuk, mi a magyarázatuk a gyakori fellángolásoknak, illetve egy ilyen csinos lány miért nem találja meg álmai lovagját.
– Beszéltem Bencével az eset óta, abban maradtunk, azért nem lett nagy gáz a leleplezésből. Nem is vagyok összetörve, de meg kell még tanulnom, mit szabad és mit nem, ami nem könnyű, mert fiatal vagyok és picit bohém – próbált meg rávilágítani arra, miért törnek fel belőle olykor váratlanul és hirtelen a nagy érzések, ahogy Olivér, Béci, vagy éppen Király L. Norbi esetében is, majd miért múlnak el ugyanolyan hirtelen.
Anikó őszintén elmondta a Borsnak azt is, hogy a hat hónapos villaéletet is beleszámítva egy éve nincs komoly kapcsolata.
– Nagyon zavar, hogy nincs velem senki, aki kiáll mellettem, akit szerethetek. Korábban egy három- és egy egyéves kapcsolatom volt, de egy éve valamiért nem jön össze semmi. Mindenki hülyének néz. Nem tudom, kiben bízhatok, ki akar jót és ki akar kihasználni. A legnagyobb baj, hogy a bizalmatlanság már alapjáraton bennem van. Nincs ideálom, de tény, kigyúrt, kockás hasú pasim még soha nem volt – mondta nevetve a bajai lány. –Az a fontos csak, hogy megfogjon a másikban valami. A randiktól ezután sem fogok elzárkózni, valaki talán jókor lesz jó helyen – tette hozzá reménykedve."
2011. május 16. 14:49
xdkacsaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 233 Csatolások: 0 Azonosító: 132749 offline |
Ez most komoly ?
Kezdek ferde szemmel nézni erre az Istenes Bencére..>.<
Mindenkit végigcsókolgat..
Anikó meg, mindegy hogy kivel kavar, tuti hogy legközelebb is egy magyar "celebbel" fogjuk csókolózgatni látni..-.-
Kezdek ferde szemmel nézni erre az Istenes Bencére..>.<
Mindenkit végigcsókolgat..
Anikó meg, mindegy hogy kivel kavar, tuti hogy legközelebb is egy magyar "celebbel" fogjuk csókolózgatni látni..-.-
2011. május 16. 14:53
És ez a hír? Gratulálok Magyarország!
2 felhasználónak tetszik:
Rékakroki72,
tothbianka
2011. május 16. 14:53
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3520 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline |
Idézet (szavy @ 2011.05.16. 14:36)
Cukik. Arik. Dejó. Szurkolok nekik. Hajrá Anikó. Hajrá Ben. Csak így tovább. Mit szoktatok még az ilyen cikkre? Na mindegy is. Zsíros hajú Anikónak úgyis mindegy, csak celeb legyen az illető.
1.Mást nagyon nem lehet írni.
2.Olvasd el a mondatod.
3.Ne haragudj !
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.