Nyíltan csókolózott Istenes Bence és VV Anikó
2011. május 23. 10:45
kriszti0912új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 148006 offline |
nem nagy cucc!
2011. május 23. 16:51
helyesek eggyutt, akk meg? , jojjenek ossze nos annyi
2011. május 23. 17:17
sophie.williamsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 204 Csatolások: 4 Azonosító: 148459 offline |
ebből mit kell nagy hisztériát csinálnii??
én örülnék ha együtt lennének,szerintem helyesek együtt..
én örülnék ha együtt lennének,szerintem helyesek együtt..
2011. május 23. 18:08
És most,ez miért gond? Ahogy Ani mondta,fiatalok még,és a fiatalok sok hülyeséget csinálnak,de szerintem nagyon helyesek lennének együtt
2011. május 23. 18:46
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline |
ez sztem magánügy
2011. május 23. 20:22
Idézet (joe_r @ 2011.05.22. 19:08)
Már ne is haragudjaok, de annyi marhaságot tudtok írni, egy ilyen hírhez, hogy az minimum vicces.
Nem mindegy, hogy ki, kivel, hol, és legfőképpen mit csinált, és azt miért csinálta? Ha még mindig képesek vagytok meglepődni a magyar "cölöb" világon, akkor az elgondolkodtató. Az meg méginkább, aki úgy általában a sztárvilágból választ magának példaképet (tisztelet a kivételnek, ugyebár).
Másrészt viszont a sorozatos "nem gondoltam volna", "nem hiszem el", "csalódtam" hozzászólások tízből kilenc és fél cikkhez beírhatő lenne, csak az a baj vele, hogy semmi értelme.
És még egy megjegyzés: azoknak a 10-13 éves leányzóknak, akik itt nagy hévvel szidják Anikót, van egy rossz hírem, nyugodjatok meg, ti is ilyenek lesztek, csak rólatok nem fog a színvonalas híreiról ismert Bors egy sort sem közölni.
Nem mindegy, hogy ki, kivel, hol, és legfőképpen mit csinált, és azt miért csinálta? Ha még mindig képesek vagytok meglepődni a magyar "cölöb" világon, akkor az elgondolkodtató. Az meg méginkább, aki úgy általában a sztárvilágból választ magának példaképet (tisztelet a kivételnek, ugyebár).
Másrészt viszont a sorozatos "nem gondoltam volna", "nem hiszem el", "csalódtam" hozzászólások tízből kilenc és fél cikkhez beírhatő lenne, csak az a baj vele, hogy semmi értelme.
És még egy megjegyzés: azoknak a 10-13 éves leányzóknak, akik itt nagy hévvel szidják Anikót, van egy rossz hírem, nyugodjatok meg, ti is ilyenek lesztek, csak rólatok nem fog a színvonalas híreiról ismert Bors egy sort sem közölni.
ó, jeee! Ámen! Végre valaki, aki egy véleményen van velem. Hihetetlen mennyiségű baromságot tudnak össze-vissza firkálni, ami még hagyján, de a legtöbb hozzászólás pontgyűjtés céljából van megírva. Pl. azok, amiket felsoroltál. Semmi értelme. Mindenesetre ámen, mert voltak olyan gondolataid, amiket nem fejtettem ki, de egyetértek velük.
1 felhasználónak tetszik:
joe_r
2011. május 23. 20:41
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Ti meglepődtök ezen? Én meg azon, hogy van-e még az RTL közeli pasik között olyan akinek még nem dugta a nyelvét a szájába ...
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. május 24. 12:01
csillagbogárúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.24. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 151653 offline |
Most nem azért, de kik ezek? Mármint, olyan mind1 nem? Ezzel csak az foglalkozik akinek túl unalmas a saját élete. Ők nem is sztárok, Bence még talán valaki, de ez a csaj, ez tényleg egy nagy senki, nem tett le semmit az asztalra szóval olyan mindegy, hogy épp kivel van.
2011. május 24. 14:45
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline |
Szeretem VV Anit, emrt ő volt a kedvencem, de msot komolyan ezeket a magyarokat nevezi sztárnak? -.- ezek ugyanolyan emberek mint mi cska a tv-ben szerepeltek egy nyomi tehetségkutatóban már ha a villát annak leeht mondani -.- Kit érdekel? Azt csinálnak tőlem amit akarnakk!4
2011. május 24. 19:45
kondratadriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 128356 offline |
Illenek egymáshoz!!
2011. május 24. 20:09
kutikin_0405visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 327 Csatolások: 30 Azonosító: 149561 offline |
Szerintem Bence velem illene össze
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.