Úú, micsoda rész! Először nem tűnt nagy durranásnak, de szép lassan beindult. Regina anyja egy igazi ringyó, de komolyan, még talán gonoszabb is, mint Regina, aki annyira fantasztikusan szép és kedves volt régen Egészen kedveltem ezt az oldalát, sőt! Nem Snow-t kéne hibáztatnia, hanem az álnok anyját; de legalább tudjuk, hogy van még benne némi emberség, hiszen Danieltől is van egy kis relikviája Egyébként Emma helyében százszor lesmároltam volna az író csávót, nem mintha olyan jóképű lenne vagy valami, csak olyan bazi jó a kisugárzása, megkedveltem a szőrös, bozontos kinézetét. Mr Goldról pedig már tényleg nem tudom eldönteni, melyik oldalon áll. A következő részben tuti azon fogunk izgulni, hogy Mary Margaretet vajon átszállítják-e, mielőtt be tudnák mutatni, hogy Kathryn él.
Szegény Daniel. Megért pár ajtócsapkodást
Once Upon A Time / Egyszer volt, hol nem volt (2011-2018)
2012. április 04. 15:06
1x19 - The Return - Hivatalos és színfalak mögötti képek
2012. április 04. 15:23
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Idézet (laci9307 @ 2012.04.04. 15:06)
1x19 - The Return - Hivatalos és színfalak mögötti képek
Jól láttom Bae? Asszem a következő részben kiderül,hogy is vált szét Apa & fia
2 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
Twilight6
2012. április 10. 12:20
Peti_1992 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.30. Hozzászólás: 1530 Csatolások: 11272 Azonosító: 70422 offline |
1.20 - The Stranger + 5 BTS kép
8 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
olsenfan..,
Aleex,
Misao,
Twilight6,
zsofeeh,
joe_r,
Galexa93
2012. április 23. 17:01
Komolyan mondom, sírtam, amikor Gold és August összeborultak, annyira vártam, hogy majd leszúrja Goldot. Kíváncsi vagyok, milyen betegségben szenved, bár nagyon sajnálom, hogy nem ő a fia. Mr Gold (és Robert) kezd nagyon szimpatikus lenni a számomra. Davidet nem kommentálom, egy gyökér, Mary Margaret jól teszi, ha lemond, és inkább felkeresi a bunkó orvost
1 felhasználónak tetszik:
Misao
2012. április 23. 18:12
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Te Szentséges...!!! Még mindig sokkban vagyok! Na várjunk csak: először is Bae rohadt cuki Húúú de megkönyebbültem mikor kiderült,hogy nem az Író ember a Rumple/Gold fia..pfúúúú...Hál' Isten! Még a szemük se hasonlít! Szegény Gold is csak végső kétségbeesésébe vette be! Ahogy meg August mondta,hogy 'Papa' nah ott,bármilyen érzelmes momentum is volt,kitört belőlem a röhögés. Dehogy a színészekről is szót ejtsek; Robert egy isten!Hihetetlen amit az a pasi művel a kamera előtt! Hol vele sírok,hol magamra húzom a takarót mert a hátamon is feláll a szőr a játékától.David egy barom,a pigyerkésétől meg a könnyeiből elegem van! Esküszöm egy nő jobban tartja magát sírás nélkül mint az az ember. Visszatérve a fő cselekmény szálra; az August-Gold részeknál végig tövig rágtam a köremimet,amikor meg az Író Goldra fordította a kést..WTF? Küll. tetszik,hogy Gold mindig győztesként távozik! Annyira örültem ennek az epizódnak,viszont most megint egyre több kérdés merült fel bennem az Íróval kapcsolatban; honnan a fenőből tud ő Goldról meg a fiáról? Honnan tudta,hogy kell használni azt a tőrt? És még mindig;hogy került Storybrookba? Miért haldoklik? Mi az amit még tud és én nem? Francba!Most egész este ezen fogok agyalni! Lényegében; Imádom ezt a sorozatot,és kérem a kövi részt!!!
Vampiregirl1
2012. április 23. 20:45
Idézet (Misao @ 2012.04.23. 18:12)
Te Szentséges...!!!
Látom, Robert téged is a hatalmába kerített! Azonnal csekkoltam IMDb-n, van pár film, amit imádok tőle, csak van ez az effektus, hogy ismersz egy filmet, szereted is, de ha évek múlva jön egy színész, aki szerepelt benne, újra kell nézned, mert olyan, mintha egy teljesen más filmet láttál volna azelőtt Szóval holnap szerintem újranézem a zombis filmet
Misao
2012. április 23. 20:59
Misaodracarys™ |
Idézet (Courtneyy @ 2012.04.23. 20:45)
Látom, Robert téged is a hatalmába kerített! Azonnal csekkoltam IMDb-n, van pár film, amit imádok tőle, csak van ez az effektus, hogy ismersz egy filmet, szereted is, de ha évek múlva jön egy színész, aki szerepelt benne, újra kell nézned, mert olyan, mintha egy teljesen más filmet láttál volna azelőtt Szóval holnap szerintem újranézem a zombis filmet
Én a "Hitler the Rise of Evil" -ben láttam az OUAT - előtt,de megnézzem akkor az IMDb-jét (valamiért mindig elfelejtem ) De láttam vmi másik filmben is csak a címe nem jut eszembe,de rémlik ott is valami pszicho karaktert alakított... Bobby már csak vonza az ilyen szerepeket
2012. április 24. 11:13
Peti_1992 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.30. Hozzászólás: 1530 Csatolások: 11272 Azonosító: 70422 offline |
Úgy örültem, hogy végre új rész jött! Csak nem tudom, hogy fogom kibírni a nyáron.
Engem idegesített, hogy Rumplestiltskin a bolhából elefántot csinált. Bae megkarcolta magát, és kész! Gyerek. Nekik nem árt semmi, és ettől még nem pusztul el a világ! Érdekes, hogy Rumplestiltskin/Mr. Gold az, aki mindig betartatja az alkuit, és erre ő szegi meg. Várom ennek a következményét, mert biztos lesz. Kicsit én is sajnáltam, hogy August nem Mr. Gold fia, de előbb-utóbb biztos megtalálja. Örültem, hogy nem volt Mary Margaret-David nyáladzás. Valahogy most erre nem vagyok kíváncsi.
Engem idegesített, hogy Rumplestiltskin a bolhából elefántot csinált. Bae megkarcolta magát, és kész! Gyerek. Nekik nem árt semmi, és ettől még nem pusztul el a világ! Érdekes, hogy Rumplestiltskin/Mr. Gold az, aki mindig betartatja az alkuit, és erre ő szegi meg. Várom ennek a következményét, mert biztos lesz. Kicsit én is sajnáltam, hogy August nem Mr. Gold fia, de előbb-utóbb biztos megtalálja. Örültem, hogy nem volt Mary Margaret-David nyáladzás. Valahogy most erre nem vagyok kíváncsi.
Misao,
Vampiregirl1
2012. április 26. 11:51
Egy kis off, akit érdekel:
Elkészült a Once Upon a Time August W. Boothjának, azaz Eion Bailey-nek az adatlapja.
Elkészült a Once Upon a Time August W. Boothjának, azaz Eion Bailey-nek az adatlapja.
2012. április 26. 16:46
Misaodracarys™ |
Legyen már Hétfő!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nuiQ0UjeAJg
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nuiQ0UjeAJg
mikieger,
Vampiregirl1
2012. április 30. 17:54
Misaodracarys™ |
Ouch...hogy lehet ez a sztori egyre jobb és jobb? Nekem rohadtul tetszett ez a rész is.Nem hittem volna,hogy ilyen kevés idő alatt megértetik a nézőkkel hogy került az Író (+Emma) Storybrook & Valóvilág v. (nekik nem való) ...világba...najóó most ebbe belebonyolódtam de tudjátok hogy értem... Bár számomra még mindig vicces az ötlet,hogy August Pinocchio,de am oké... Azért furcsa,hogy mesék terén az volt a soros és senkinek sem nőtt meg az orra,még hazudozás sem nagyon volt...Amikor meg kiderült,hogy az Író lába egy fadarab...milyen WTF? - volt már,ahogy az is hogy Emma,szószerint,elrabolta Henry-t.Oks,ezt úgy is lehet értelmezni,hogy visszaveszi a fiát de figyelembe véve a szituálciót gyerekrablásnak minősül. Emma meg kezdjen már el hinni,nem mindig az igazság elől futni.
Megint egy nagyon jó epizódot volt (szerintem),és ne feledjük már nagyon az évad vége fele járunk.A season eleje csak élvezhető volt,de most így a végére igazi körömrágcsálós részeket kapunk,mindenesetre én végig izgultam az egészet...
u.i: a nézettségi adatok alapján,több helyen olvastam,hogy nagyon esélyes a 2. évad,bár hivatalosan még nincs megerősítve,de van miért reménykedni.
Megint egy nagyon jó epizódot volt (szerintem),és ne feledjük már nagyon az évad vége fele járunk.A season eleje csak élvezhető volt,de most így a végére igazi körömrágcsálós részeket kapunk,mindenesetre én végig izgultam az egészet...
u.i: a nézettségi adatok alapján,több helyen olvastam,hogy nagyon esélyes a 2. évad,bár hivatalosan még nincs megerősítve,de van miért reménykedni.
2012. május 06. 11:43
Diana9visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 318 Csatolások: 129 Azonosító: 164671 offline |
Nem rég néztem meg a 1x20 rész és iszonyuan tetszet,nem hiném hogy Emma tényleg elhagyná Storybrooken t mert csak ő tudja megtörni az átkot Az elején nem hittem volna hogy Agust Pinokio Nagyon kíváncsi leszek majd a második évadra is
2012. május 07. 21:34
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline |
1x22 - "A Land Without Magic" (FINÁLÉ) hivatalos képek (HQ)
10 felhasználónak tetszik:
allyangel,
Peti_1992,
Vampiregirl1,
bogarka_95,
zsofeeh,
katie993,
KataCullen,
joe_r,
Galexa93,
Riley13
2012. május 10. 16:24
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline |
Idézet (benyaw93 @ 2012.04.21. 15:20)
1x21 - "Apple Red as Blood" hivatalos és forgatási képek (HQ)
+6 új hivatalos kép (HQ)
9 felhasználónak tetszik:
saii,
Twilight6,
Vampiregirl1,
Alison Lerman,
zsofeeh,
katie993,
joe_r,
Galexa93,
Riley13
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.