Once Upon A Time / Egyszer volt, hol nem volt (2011-2018)
2012. augusztus 04. 08:47
mikiegervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 340 Csatolások: 457 Azonosító: 124537 offline |
Idézet (Andro @ 2012.08.04. 06:44)
Nem ő fogja játszani Hook-ot, hanem a HP-filmek Lucius Malfoy-t alakító színésze, Jason Isaacs. Téves az infód.
hát nem tudon ezt honnan vetted, de elég hamis dolog.
http://www.deadline.com/2012/08/colin-odonoghue-gets-key-recurring-role-on-once-upon-a-time-signs-with-uta/
vagy:
http://tvline.com/2012/08/03/once-upon-a-time-colin-odonoghue-captain-hook/
vagy:
http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/once-upon-a-time-captain-hook-358197
vagy:
http://insidetv.ew.com/2012/08/03/once-upon-captain-hook/
Azt hiszemm ennyi elég, hogy bizony ő fogja alakítani.
Jason Isaac nem fog szerepelni benne, szó se volt róla eddig.
2012. augusztus 04. 08:58
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 340 Csatolások: 457 Azonosító: 124537 offline |
Idézet (Andro @ 2012.08.04. 08:53)
Pedig hivatalos forrásból vettem a hírt. Szerintem ez a színész túl fiatal Hook-nak.
Jason Isaac a 2003-as Pán Péter filmben volt Hook kapitány. A színész fiatal az biztos, de tudod eddig minden mesét megcsavartak, így Pán Péternél is lehet rá számítani.
Amúgy a te forrásod mi volt?
2012. augusztus 04. 09:15
Idézet (Andro @ 2012.08.04. 09:02)
Már nem emlékszem. Az egyik angol rajongói oldalon találtam egy linket. Ne kérdezd hol.
De én még mindig amellett vagyok, hogy arcra túl fiatal. Mellesleg, egyre jobban hajlok afelé, hogy Dr. Whale lesz Peter Pan. Bár egyesek szerint Henry az, de az lehetetlen, mivel Henry Phoenix-ben született, és nem a Mesevilágban.
Valamint azt sem tartom kizártnak, hogy Henry apja Baelfire, vagyis Rumplestiltskin fia. Az sem kizárt, hogy ismerte August-ot (Pinokkiót), és ők ketten írták a könyvet, valamint hogy Henry-t Rumple azért hozta a városba, mert tudta, hogy ő Emma fia. Bár ezek az én gondolataim, meg sok más rajongóé is.
De én még mindig amellett vagyok, hogy arcra túl fiatal. Mellesleg, egyre jobban hajlok afelé, hogy Dr. Whale lesz Peter Pan. Bár egyesek szerint Henry az, de az lehetetlen, mivel Henry Phoenix-ben született, és nem a Mesevilágban.
Valamint azt sem tartom kizártnak, hogy Henry apja Baelfire, vagyis Rumplestiltskin fia. Az sem kizárt, hogy ismerte August-ot (Pinokkiót), és ők ketten írták a könyvet, valamint hogy Henry-t Rumple azért hozta a városba, mert tudta, hogy ő Emma fia. Bár ezek az én gondolataim, meg sok más rajongóé is.
Fura lenne Dr.Whale Péter Pánnak, mert akkor idősebb lesz mint Hook. (a két színészből kiindulva).
Közben jött egy új színész is a soriba, akinek rejtélyes módon nem árulta el ABC melyik karaktert fogja játszani, csak ennyit: “mysterious new character”
http://insidetv.ew.com/2012/08/03/michael-raymond-james-once-upon/
2012. augusztus 09. 18:06
A szemfülesek tegnap az M1-en láthatták a Híradóban a kis riportot a sorozatról. De aki nem, hát annak íme:
Sajnos, a képminőség nem a legjobb, de ez is jobb a semminél. Szebb minőségben az MTVA videotárában lehet megtekinteni az egész Híradót.
Sajnos, a képminőség nem a legjobb, de ez is jobb a semminél. Szebb minőségben az MTVA videotárában lehet megtekinteni az egész Híradót.
2012. augusztus 09. 18:22
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Továbbra is azt mondom, hogy az utóbbi években az m1 nagyon szépen újított be. Rengeteg minőségi sorozatot adnak, és messze nem olyan kiszámíthatatlanok, mint a népszerű kereskedelmi csatornák. Ráadásul ezt is a híradóban adták le, ami szintén jó reklámhúzás.
Már csak ezért is nézni fogom a sorozatot szinkronosan is.
2012. augusztus 11. 15:23
Idézet (mse90 @ 2012.08.09. 18:22)
Továbbra is azt mondom, hogy az utóbbi években az m1 nagyon szépen újított be. Rengeteg minőségi sorozatot adnak, és messze nem olyan kiszámíthatatlanok, mint a népszerű kereskedelmi csatornák. Ráadásul ezt is a híradóban adták le, ami szintén jó reklámhúzás.
az olimpia ideje alatt rengeteget nézem az m1-et és igazad van
a reklámok alatt nem kapok agybajt a sok hülyeség miatt, és maga az egész nagyon szépen feljavult
ráadásul a híradó is messze túl mutat az rtl vagy a tv2 ével, normálisan feltudnak benne öltözni, ez már plusz pont
régebben cikis volt az m1 a tv2 meg az rtl volt a menő, hát meglehet nézni most hogy melyik a színvonalasabb, hatalmasat változtak a dolgok a csatornákon, meg amiket sugároznak, az rtl minden jó sorozatot megszűntet a hülyeségeket meg adják, ráadásul nem látok javulást, nem érdemes nézni
a szinkron meg nekem eddig bejön
2012. augusztus 13. 13:34
az olimpiai záróünnepség előtt láttam, sztem az első rész előzetese lehetett, de sehol nem találom
2012. augusztus 13. 14:41
végülis elég jók a szinkron hangok
emmájé nagyon tetszik,olyan teljesen más hangulatot ad az egésznek
de nem okoztak caalódást, csak rumpelnél fura nekem, de hozzá szokok, csak ahhoz nem h másként fogják szólítani, ezt biztosan mondom h nem tudom megszokni
Rumplestiltskin nek kellett volna maradnia, de ez már nem aktuális téma
emmájé nagyon tetszik,olyan teljesen más hangulatot ad az egésznek
de nem okoztak caalódást, csak rumpelnél fura nekem, de hozzá szokok, csak ahhoz nem h másként fogják szólítani, ezt biztosan mondom h nem tudom megszokni
Rumplestiltskin nek kellett volna maradnia, de ez már nem aktuális téma
1 felhasználónak tetszik:
Andro
2012. augusztus 14. 12:02
Plume |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 647 Csatolások: 90 Azonosító: 176589 offline |
Én az első 2 részt néztem meg barátnőmmel. Az az igazság, hogy megfogni megfogott, csak annyira mégse. :D A folytatásban már felpezsdülnek az események? Hanyadik résznél járunk?
2012. augusztus 14. 12:50
Idézet (Plume @ 2012.08.14. 12:02)
Én az első 2 részt néztem meg barátnőmmel. Az az igazság, hogy megfogni megfogott, csak annyira mégse. A folytatásban már felpezsdülnek az események? Hanyadik résznél járunk?
én kb a 4. 5. résznél mondtam azt h tovább nézem, mert őszintén nem tetszettek az első részek, szóval adj neki esélyt, nekem megérte
am már az első évad lement teljesen de ugye még csak feliratosan lehet megtalálni
Andro
2012. augusztus 14. 13:02
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Idézet (VampireDiares4ever @ 2012.08.14. 12:50)
Szerintem is megéri,nagyon jó kis sorozat. Bár nem az a körömrágcsis fajta amin borzaztóan izgulsz,de a történet nagyon ott van.
A szinkront illetően: Henry hangja szörnyű,Emma/Jenniferé oké,Regináé is elmegy,Rumple - na az fáj,meg se közelíti az eredetit. Végülis nekem mindegy,nem szokásom sorozatokat szinkronosan nézni.
Adrianna
2012. augusztus 14. 13:08
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Idézet (Plume @ 2012.08.14. 12:02)
Én az első 2 részt néztem meg barátnőmmel. Az az igazság, hogy megfogni megfogott, csak annyira mégse. A folytatásban már felpezsdülnek az események? Hanyadik résznél járunk?
Csatlakozva az előttem szólókhoz: a harmadik részt még mindenféleképpen próbáld be, érdemes. De ha aztán is úgy érzed, hogy nem fogott meg, nyugodt szívvel kaszálhatod, nem erőszak a disznótor. Én sem tudok egy csomó sorozatra ráhangolódni, hiába tartom őket alapból jónak.
Andro
2012. augusztus 15. 07:00
Én már az első részbe belezúgtam, hiába, imádom a meséket, még felnőtt fejjel is. Aztán másfél hét alatt ledaráltam az egész első szezont. Azóta megnéztem még háromszor, lennvan a gépemen angolul (felirat nélkül), és imádom. Szeptember 30-án jön a második évad az USA-ban.
A hangokról annyit, hogy nekem mindenkié tetszik, bár Henryé kissé fura. Igen, Rumple hangját szokni kell, de szerintem Háda Jánossal még így is jól jártunk. Robert Carlyle hangját meg amúgy sem tudta volna senki visszaadni úgy, ahogy azt ő csinálja Rumple-ként. Nekem tetszik, egyáltalán nem lett rossz. Igen, hiányozni fog a Rumple-es hang, de semmi sem lehet tökéletes.
Már csak négyet alszunk vasárnapig! ^^
És hoztam megint pár második évados forgatási képet, ezúttal Josh Dallasról (James herceg/David Nolan), és Jared Gilmoore-ról (Henry Mills).
___
A topikba nem való MQ forgatási képek törölve.
A hangokról annyit, hogy nekem mindenkié tetszik, bár Henryé kissé fura. Igen, Rumple hangját szokni kell, de szerintem Háda Jánossal még így is jól jártunk. Robert Carlyle hangját meg amúgy sem tudta volna senki visszaadni úgy, ahogy azt ő csinálja Rumple-ként. Nekem tetszik, egyáltalán nem lett rossz. Igen, hiányozni fog a Rumple-es hang, de semmi sem lehet tökéletes.
Már csak négyet alszunk vasárnapig! ^^
És hoztam megint pár második évados forgatási képet, ezúttal Josh Dallasról (James herceg/David Nolan), és Jared Gilmoore-ról (Henry Mills).
___
A topikba nem való MQ forgatási képek törölve.
mikieger
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.