Idézet (Andro @ 2012.08.16. 06:37)
Adrianna, és Misao: Sajnos nem tudok csak pár képet betenni, mivel folyamatosan jönnek a forgatási képek. És tudod, van, akinek tetszik. Inkább legyen több kép, mint egy sem.
Akinek meg nem tetszenek a képek, maximum nem nézi. ^^
Ma is hoztam négyet, amelyen James és Henry harcolnak. Úgy tűnik, a herceg harcolni tanítja a fiút. ^^
+ egy poszter a második évadról időponttal. Nem tudom, mennyire hivatalos, de ezt találtam. ^^
De ilyen hangyafing nagyságú képeket minek feltölteni? Csinálj akkor egy oldalt és
aki akarja, majd megnézi. Tudod sokan vannak, akik nem nézik a forgatási képeket, mert vagy nem érdekli őket, vagy nem akarják tudni mi várható a sorozatban. Az utóbbiak közé tartozok én is. Gondolom észrevetted, hogy a topik elején még jóval többen voltunk, most meg szinte már csak te írsz ide. Nem is baj, csak ne legyen
minden 2. hsz a tiéd, ráadásul tele kisebbnél-kisebb képekkel, amik csak a tárhelyet foglalják és semmi értelmük. Tudni kell alkalmazkodni, mert nem csak pár emberé az oldal és ezt nem bántásból mondom. Többet ér pár HQ (azaz nagy felbontású) kép, mint rengeteg pici. Attól pedig, hogy folyamatosan jönnek ezek, még nem kell elárasztani az oldalt velük.
A poszter pedig csak egy rosszabbul sikerült photoshop kreáció.
2 új magyar HQ promó kép (nem engedi felrakni)