Na megnéztem a 3. részt is!
Kezdem sajnálni szegény Henry-t, hogy már senki nem hisz neki. De ő mégis milyen kitartó. Én már rég feladtam volna. A gonosz királynőt ebből a részből hiányoltam, ugyanis bár Reginá-t utálom, a királynőt szeretem. Nem tudom miért van ez. A tanárnő meg egyre kezd szimpatikusabb lenni.
És segítenétek!? Egy dolgot nem értek. Ugye az van, hogy a város lakói a szereplők de ők ezekről nem tudnak. (kivéve Regina)
És a mesevilágban mindenki egy picit eltér az igazi világi énjétől, akkor a herceg miért nem?
Once Upon A Time / Egyszer volt, hol nem volt (2011-2018)
2012. február 18. 14:54
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
2012. február 18. 16:39
Idézet (olsenfan.. @ 2012.02.18. 14:54)
Na megnéztem a 3. részt is!
Kezdem sajnálni szegény Henry-t, hogy már senki nem hisz neki. De ő mégis milyen kitartó. Én már rég feladtam volna. A gonosz királynőt ebből a részből hiányoltam, ugyanis bár Reginá-t utálom, a királynőt szeretem. Nem tudom miért van ez. A tanárnő meg egyre kezd szimpatikusabb lenni.
És segítenétek!? Egy dolgot nem értek. Ugye az van, hogy a város lakói a szereplők de ők ezekről nem tudnak. (kivéve Regina)
És a mesevilágban mindenki egy picit eltér az igazi világi énjétől, akkor a herceg miért nem?
Ez is ki fog derülni valamelyik részben, csak már azt nem tudom, hogy melyikben... De rá fogsz jönni, én is rájöttem utána.. azt hiszem. (legalább is arra, hogy a herceg valóságbeli személyisége miért hasonlít úgy a mesebelire )
1 felhasználónak tetszik:
olsenfan..
2012. február 18. 22:32
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
Idézet (sophiej @ 2012.02.18. 16:39)
Ez is ki fog derülni valamelyik részben, csak már azt nem tudom, hogy melyikben... De rá fogsz jönni, én is rájöttem utána.. azt hiszem. (legalább is arra, hogy a herceg valóságbeli személyisége miért hasonlít úgy a mesebelire )
Köszönöm a segítséget! Már nézem is tovább!
Na, hogy csak titeket untassalak el mondom a véleményem a 4. részről.
Ez a rész, hogy őszinte legyek, annyira nem keltette fel az érdeklődésemet, mint a többi három. Jó volt, nem azt mondom, hisz jó más mesefigurákkal is megismerkedni de úgy a történetben nem haladtunk olyan sokat. A vége amikor eltűnik Thomas az izgalmas.
És nem tudom, hogy ti, hogy vagytok vele de én egyszerűen imádom és majd leesek a székről Rumplelstilskin 'all magic comes to a price' (bocsi ha elírtam) monológja miatt!?
2012. február 19. 01:35
olsenfan.. |
Na elmondom az 5. részről a véleményem, aztán írjon valaki más is, mert kitiltanak a sok egymás utáni hozzászólás miatt!
Szóval:
A tanárnőt mára már nagyon megkedveltem és szurkolok neki és a 'Hercegnek'. Eddig a pszichológus nem volt valami szimpi, de miután olyan jól kiosztotta Reginá-t, és miután olyan jól elbeszélgetett Henry-vel, egyre jobban szimpatizálok vele. Emmá-t ugyanúgy imádom, mint az elején, Reginá-t, meg ugyanannyira utálom.
Szóval:
A tanárnőt mára már nagyon megkedveltem és szurkolok neki és a 'Hercegnek'. Eddig a pszichológus nem volt valami szimpi, de miután olyan jól kiosztotta Reginá-t, és miután olyan jól elbeszélgetett Henry-vel, egyre jobban szimpatizálok vele. Emmá-t ugyanúgy imádom, mint az elején, Reginá-t, meg ugyanannyira utálom.
2012. február 19. 15:30
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6256 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline |
Igaz csak nemrég kezdtem el nézniEmma az abszolúte kedvenc szereplőm,Reginant viszont már sikerült megutálnom. Visszakapja még ő.
olsenfan..
2012. február 19. 16:20
olsenfan.. |
Na szóval. Megnéztem a 6. részt és most megyek nézni a 7-et de gondoltam megírom a véleményem a 6. részről.
Észrevettem az első hibát. Legalábbis ami feltűnt. Eddig minden különleges erő, lény vagy akármit nagyon jól megcsináltak (még a sárkányt is, pedig azt hittem, hogy annál megbuknak), viszont amikor az elején a herceg harcolt azzal a páncélos férfival és beleszúrta a kardját a hercegbe, majd felemelte és áthajította a feje fölött...
Na azon látszott, hogy nem igazából csinálták meg.
Azok a fránya emlékek. Miért jöttek vissza. Nekem különben se szimpatikus Kathryn, szerintem a tanárnővel sokkal jobban összeillik Mr. Nolan-nel.
Ez is bekövetkezett. Hat rész kellett ahhoz, hogy valamelyik megkönnyezzen. Amikor az 'új herceg', szóval az igazi herceg ikertestvére, az édesanyjától búcsúzkodik és kimondja, hogy soha többet nem találkozhatnak...
Észrevettem az első hibát. Legalábbis ami feltűnt. Eddig minden különleges erő, lény vagy akármit nagyon jól megcsináltak (még a sárkányt is, pedig azt hittem, hogy annál megbuknak), viszont amikor az elején a herceg harcolt azzal a páncélos férfival és beleszúrta a kardját a hercegbe, majd felemelte és áthajította a feje fölött...
Na azon látszott, hogy nem igazából csinálták meg.
Azok a fránya emlékek. Miért jöttek vissza. Nekem különben se szimpatikus Kathryn, szerintem a tanárnővel sokkal jobban összeillik Mr. Nolan-nel.
Ez is bekövetkezett. Hat rész kellett ahhoz, hogy valamelyik megkönnyezzen. Amikor az 'új herceg', szóval az igazi herceg ikertestvére, az édesanyjától búcsúzkodik és kimondja, hogy soha többet nem találkozhatnak...
2012. február 20. 19:24
Megnéztem az új részt
Ez az August gyerek kezd egyre inkább tetszetőssé válni, legalábbis a mágiás hablával elnyerte a szívem, de mégis, mi a fenét csinált a könyvvel? Lemásolta? Nagyon fúrja az oldalam a kíváncsiság, hogy mégis mi célja van Storybrooke-kal.. Mindenesetre, eddig én voltam az egyik legnagyobb Snow White & Charming-fan, de nagyon elegem lett Davidből, akkora egy p*cshuszár, Mary Margaret jobban jár, ha egy ideig hidegre teszi a dolgot, úgyis alábbhagyott az a lelkesedés, ez a nagy titkolózás nem villanyozott fel engem sem, akárhányszor találkoztak, viszont Abigailt egészen megkedveltem, annyira szép volt a szerelmi tragédiája.
Az már viszont pofátlanság, hogy Henry ilyen keveset szerepel az utóbbi epizódokban, ő a kedvenc karakterem Mellesleg Rumplestiltskin sem volt sehol, na, ne már.
Szerintetek hova tűnhetett a végén Kathryn? Annyira vártam, hogy végre valaki elhagyhatja a várost, erre bumm.
Ez az August gyerek kezd egyre inkább tetszetőssé válni, legalábbis a mágiás hablával elnyerte a szívem, de mégis, mi a fenét csinált a könyvvel? Lemásolta? Nagyon fúrja az oldalam a kíváncsiság, hogy mégis mi célja van Storybrooke-kal.. Mindenesetre, eddig én voltam az egyik legnagyobb Snow White & Charming-fan, de nagyon elegem lett Davidből, akkora egy p*cshuszár, Mary Margaret jobban jár, ha egy ideig hidegre teszi a dolgot, úgyis alábbhagyott az a lelkesedés, ez a nagy titkolózás nem villanyozott fel engem sem, akárhányszor találkoztak, viszont Abigailt egészen megkedveltem, annyira szép volt a szerelmi tragédiája.
Az már viszont pofátlanság, hogy Henry ilyen keveset szerepel az utóbbi epizódokban, ő a kedvenc karakterem Mellesleg Rumplestiltskin sem volt sehol, na, ne már.
Szerintetek hova tűnhetett a végén Kathryn? Annyira vártam, hogy végre valaki elhagyhatja a várost, erre bumm.
allyangel
2012. február 20. 20:40
Idézet (Courtneyy @ 2012.02.20. 19:24)
Én is ezen gondolkodtam egy jó darabig. Szerintem köze lehet ahhoz, hogy Regina elégette a levelét, amivel gyakorlatilag búcsút vett Storybrooke-tól. Biztos azzal, hogy megsemmisítette az utolsó darabkát, ami a kisvároshoz kötötte, ő maga is megsemmisült. De lehet, hogy összevissza beszélek. Igazából én se igazán értem.
2012. február 21. 17:31
Crowutolsó csillagharcos |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.20. Hozzászólás: 1230 Csatolások: 456 Azonosító: 445 offline |
Én viszont elvesztettem az érdeklődésemet a sorozat után... 11 részig néztem, de már egyszerűen nem érdekel. Amúgy a Walking Dead is erre a sorsra jutott, most a 2x09 után már az sem köt le...
2012. február 22. 10:01
Peti_1992 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.30. Hozzászólás: 1530 Csatolások: 11272 Azonosító: 70422 offline |
Idézet (Courtneyy @ 2012.02.20. 19:24)
Megnéztem az új részt
Ez az August gyerek kezd egyre inkább tetszetőssé válni, legalábbis a mágiás hablával elnyerte a szívem, de mégis, mi a fenét csinált a könyvvel? Lemásolta?
Ez az August gyerek kezd egyre inkább tetszetőssé válni, legalábbis a mágiás hablával elnyerte a szívem, de mégis, mi a fenét csinált a könyvvel? Lemásolta?
Könyvkötés. Lehet, hogy szétjött, és ő újra rendbehozta.
Idézet (nOmiee @ 2012.02.20. 20:40)
Én is ezen gondolkodtam egy jó darabig. Szerintem köze lehet ahhoz, hogy Regina elégette a levelét, amivel gyakorlatilag búcsút vett Storybrooke-tól. Biztos azzal, hogy megsemmisítette az utolsó darabkát, ami a kisvároshoz kötötte, ő maga is megsemmisült. De lehet, hogy összevissza beszélek. Igazából én se igazán értem.
Regina menjen a p*csába! Rosszabb mint az Evil Queen!
2012. február 26. 20:45
olsenfan.. |
Idézet (Crow @ 2012.02.21. 17:31)
Én viszont elvesztettem az érdeklődésemet a sorozat után... 11 részig néztem, de már egyszerűen nem érdekel. Amúgy a Walking Dead is erre a sorsra jutott, most a 2x09 után már az sem köt le...
Fura. Én pedig pont úgy vagyok vele, hogy az első 6 rész is fantasztikus volt de a 7-nél kezdetem el igazán élvezni. Most a 10. résznél vagyok, pontosabban még ne tudtam befejezni, mert nem tölti be a putlocker...
Ha már itt járok, leírom a véleményem a 7., 8., és a 9. részről!
A 7. rész fantasztikus volt. Amikor a serrif elkezdett emlékezni és követte a farkast, az szörnyen izgalmas volt.
A végén amikor Regina megfogta a szívét és összeszórította, odamentem volna és jól megütöttem volna...
Annyira sajnáltam Emmá-t.
A 8. rész volt eddig (szerintem) a legunalmasabb. Egyáltalán nem hozott lázba. Az viszont tetszett benne, ahogy a végén Regina odaadta Emmá-nak a serrifjelvényt. Az az arckifejezés. Az a megvetés.
És hát végül a 9. rész!
Eddig ez volt a lejobb rész! Annyira imádtam, amikor beszökött Jancsi és Juliska a mézeskalács házba. És amikor Jancsi beleharapott a muffinba és kinyílt a szeme a vak boszorkánynak. Szörnyen hátborzongató, mégis hihetetlenül izgalmas volt. Juliska nagyon szimpatikus volt és örültem, hogy 'igazából' végül örökbefogadta az apuka a gyerekeit!
Szerk: Észrevettem a 2. és 3. bakit. Szerintem amikor a 9. részben a gonosz boszorkány Jancsira és Juliskára küldi az indákat, az nagyon mű. Meg még a mézeskalács ház is.
De a többi ilyen kitalált, csodás dolgokat, annyira jól megtudták eddig csinálni!
2012. február 27. 14:41
Idézet (Peti_1992 @ 2012.02.27. 14:39)
1.15 - Red-Handed
Már nagyon várom!!! Végre egy rész Piroskáról/Ruby-ról.
2012. február 29. 08:14
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Halihó (:
Én tegnap láttam az első epizódott (most töltöm a következőt),őszintén szólva nem hittem volna,hogy ennyire meg fog fogni a sztori.Azelőtt is sok jót hallottam a sorozatról,de igazán a youtube-n győzött megróla barátnőm,hogy kezdjemel én is nézni...nem bántam meg az biztos! Eleve tetszik,ez a kreativitás ez a másság amit a sorozat mutat (végre nem vámpír,vérfarkas,boszorkány...xd) - habár boszik vannak,persze, de hál'istenek nem tini-banyák A megvalósítás is profinak tűnik,habár volt egy-két elég béna CGI trükk,de gondolom ez csak javulni fog ahogy halad előre a sztori.A szerelmi szál nem igazán lopta be magát a szívembe,gyakorlatilag kicsit untattak a Hófehérke&Herceg nyáladzások,viszont a Emma&Henry jelleneteken hol nevettem,hol velük sírtam...Nem is pötyögök tovább,nem mondom,hogy tövig rágom a körmömet,hogy lássam a kövi részt,inkább kíváncsi vagyok...nem semmi színészgárda (gondolok itt Robert Carlyle-re/Jennifer Morrison) - igyekszem bepótolni a lemaradásomat,ha a történet ilyen jól megy tovább,biztos maradok nála még egy ideig...(:
Én tegnap láttam az első epizódott (most töltöm a következőt),őszintén szólva nem hittem volna,hogy ennyire meg fog fogni a sztori.Azelőtt is sok jót hallottam a sorozatról,de igazán a youtube-n győzött megróla barátnőm,hogy kezdjemel én is nézni...nem bántam meg az biztos! Eleve tetszik,ez a kreativitás ez a másság amit a sorozat mutat (végre nem vámpír,vérfarkas,boszorkány...xd) - habár boszik vannak,persze, de hál'istenek nem tini-banyák A megvalósítás is profinak tűnik,habár volt egy-két elég béna CGI trükk,de gondolom ez csak javulni fog ahogy halad előre a sztori.A szerelmi szál nem igazán lopta be magát a szívembe,gyakorlatilag kicsit untattak a Hófehérke&Herceg nyáladzások,viszont a Emma&Henry jelleneteken hol nevettem,hol velük sírtam...Nem is pötyögök tovább,nem mondom,hogy tövig rágom a körmömet,hogy lássam a kövi részt,inkább kíváncsi vagyok...nem semmi színészgárda (gondolok itt Robert Carlyle-re/Jennifer Morrison) - igyekszem bepótolni a lemaradásomat,ha a történet ilyen jól megy tovább,biztos maradok nála még egy ideig...(:
2012. március 11. 10:22
Peti_1992 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.30. Hozzászólás: 1530 Csatolások: 11272 Azonosító: 70422 offline |
Itt, Szerbiában a héten kezdték el adni a sorozatot, és tegnap láttam az ismétlését. Valahogy arra számítottam, hogy kicsit fura lesz majd újra életbe látni a Sheriff-et, de nem volt.
2012. március 12. 13:49
Úristen! Megnéztem a tegnapi részt... Hát erre tényleg nem számítottam. Csavar csavar hátán. Szerintem ez volt az eddigi legjobb, legizgalmasabb és legérdekesebb rész. Szóhoz se jutok, annyira lesokkolt az egész.
2 felhasználónak tetszik:
allyangel,
Vampiregirl1
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.