Idézet (Adrianna @ 2012.10.23. 11:39)
Rövidített változat:
Biztos, hogy jön (nem az a kérdés, hogy lesznek-e, hanem hogy mikor): A kis hableány/Ariel , Óz a varázsló
Nagy esély van rá, hogy lesz: Robin Hood
Lehetséges: Tarzan, Jack Sparrow kapitány (ha Johnny Depp elvállalná), Tom Sawyer, Akhilleusz, Ahab kapitány, Tron, Mary Poppins, A szürke ötven árnyalata/Fifty Shades of Grey szereplő(i) (ez utóbbi csak poén volt szerintem, vagyis remélem )
Nem valószínű: Mickey egér, Dzsingisz Kán
Lett volna, csak nem kapták meg a jogokat: Sherlock Holmes (ő lett volna az eredeti seriff)
Khmm... érdekes. Vélemények? Amúgy csak én hittem azt, hogy csak meseszereplők lesznek benne? Úgy néz ki elég széles lesz a paletta. Én nem bánnám, ha az összes Disney hercegnőt behoznák. Az újak is tök jól meg lettek csinálva.
Áh, végül nem bírtam ki, hogy ne válaszoljak erre.
Először is nagyon szépen köszönöm a "rövidített változatot", ugyanis jóformán semmit sem értettem a videóból, csak egy-két szót. (de ez az én bajom.)
De ez azért már túlzás! De most komolyan!
Oké, mondjuk a Arielt és Ózt még megértem. Elmegy, na de Jack Sparrow ? Jaj nem lesz egy kicsit sok a kalózokból? Már itt van Hook, akiért hálás vagyok, sokat dob a színvonalon, de hogy Jack is, na nem. Két dudás nem fér meg egy csárdában. Szerintem.
Robin Hood se éppen idevaló, de mivel én odáig meg vissza vagyok a Robin of Locksley -ért talán elnézem majd. Na de Akhilleusz, Mary Poppins és Tron? Ne már. Nem kell átesni a ló túloldalára, üzenem a rendezőknek és a forgatókönyvíróknak.