Starity

Once Upon A Time / Egyszer volt, hol nem volt (2011-2018)

50 oldal 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 30. 20:27 #381
- törölt felhasználó -    
Idézet (Harmony Clara @ 2012.11.30. 16:57)
Hát, sajnos a héten félévadzáró, és a sorozat csak januárban folytatódik. De én úgy érzem, a 2X09-es rész nagyon izgalmas lesz. Kíváncsi vagyok, ki lehet a Szívkirálynő, és vajon hogy jutnak vissza Emmáék Storybrooke-ba. Na, meg hogy Cora és Hook felbukkanása mit fog okozni.

Nee. sad.gif
2012. november 30. 22:01 #382
RachelWillows
RachelWillows
Meme Ma'am™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1500
Csatolások: 18304
Azonosító: 37583
Idézet (Harmony Clara @ 2012.11.30. 16:57)
Hát, sajnos a héten félévadzáró, és a sorozat csak januárban folytatódik. De én úgy érzem, a 2X09-es rész nagyon izgalmas lesz. Kíváncsi vagyok, ki lehet a Szívkirálynő, és vajon hogy jutnak vissza Emmáék Storybrooke-ba. Na, meg hogy Cora és Hook felbukkanása mit fog okozni.

Szerintem az eddigiek alapján valószínű, hogy Cora a Szívkirálynő wink.gif
2012. december 01. 07:16 #383
- törölt felhasználó -    
Idézet (RachelWillows @ 2012.11.30. 22:01)
Szerintem az eddigiek alapján valószínű, hogy Cora a Szívkirálynő wink.gif

Szerintem nem. Az túl egyértelmű lenne, én pedig nem hiszem, hogy az alkotók ilyen kézenfekvő megoldáshoz nyúlnának. De majd hétfőn meglátjuk.
2012. december 03. 09:20 #384
- törölt felhasználó -    
No, megvolt a félévadzáró, és szerintem nagyon ütősre sikerült. Sok mindent zsúfoltak a részbe, de legalább lesz mit várni januárban. Plusszban itt a 2X10 - The Cricket Game c. rész előzetese is.

Akinél nem lenne hang, az Explorerrel nézze meg!

És itt az 1X15 - Vérpiros c. rész magyar nyelvű előzetese is. Nekem mellesleg ez az egyik kedvenc epizódom az első évadból.

1 felhasználónak tetszik: dorii_TVD
2012. december 03. 11:56 #385
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Ez aztán epizód volt a javából - nagyon tetszett! pompom.gif
Kíváncsi vagyok Cora&Hook visszatérése mit von majd maga után. Evil Regina csak nekem hiányzik? Olyan papucs volt ebben a részben. biggrin.gif Jared Gilmore előtt meg le a kalappal. Ügyes volt a kölök' nagyon ott volt a végén. meghajolo.gif
Bsszus,hogy fogom én kibírni Januárig?
2 felhasználónak tetszik: Minimanó94, Snowkiss
2012. december 03. 12:29 #386
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misao @ 2012.12.03. 11:56)
Ez aztán epizód volt a javából - nagyon tetszett! pompom.gif
Kíváncsi vagyok Cora&Hook visszatérése mit von majd maga után. Evil Regina csak nekem hiányzik? Olyan papucs volt ebben a részben. biggrin.gif Jared Gilmore előtt meg le a kalappal. Ügyes volt a kölök' nagyon ott volt a végén. meghajolo.gif 
Bsszus,hogy fogom én kibírni Januárig?

Regina csak próbál jó anya lenni Henry számára. Ebben én nem látok semmi rosszat. + meg akarja védeni a "fiát". Henry meg nagyot alakított, ahogy Emma is Hookkal. XD
1 felhasználónak tetszik: Adrianna
2012. december 03. 22:17 #387
- törölt felhasználó -    
Kicsit túl varázslatos volt már ez az epizód. Amúgy simán meghívhatták volna Reginát is kajálni, megérdemelte volna. Nekem nem hiányzik a gonoszsága, sokkal inkább fájt, hogy Hook mégiscsak a rossz oldalra állt. Remélem, még nem késő megtéríteni laugh.gif
Január olyan messze van!
4 felhasználónak tetszik: Misao, Adrianna, mse90, Harmony Clara
2012. december 04. 08:18 #388
- törölt felhasználó -    
Hook szerintem a saját oldalán áll, senki másén. Annak segít, aki az ő érdekeit szolgálja.
2 felhasználónak tetszik: Adrianna, RachelWillows
2012. december 04. 14:45 #389
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Jó volt ez. smileeee.gif Örülök, hogy nem próbálták kihasználni itt a Hook/Emma dolgot, mármint oly mód, ahogy attól az előző rész után féltem volt, szegény Reginát viszont valaki igazán meghívhatta volna a kajáldába, meg a kútnál is ott fetrengett szerencsétlen az átoktól, erre meg szinte le se bagózták. Tudom, tudom, sok van a számláján, de Lana Parrilla lehetetlenné teszi, hogy ne szakadjon meg érte a szívem minden ilyen pillanatban.
4 felhasználónak tetszik: Adrianna, Misao, Snowkiss, RachelWillows
2012. december 04. 22:25 #390
RachelWillows
RachelWillows
Meme Ma'am™
Hozzászólás: 1500
Csatolások: 18304
Azonosító: 37583
2x09 - Queen of Hearts heart.gif hullam.gif
4 felhasználónak tetszik: Snowkiss, Harmony Clara, brylyn1979, Galexa93
2012. december 05. 09:02 #391
- törölt felhasználó -    
Ugyan még egy első évados kép, de szerintem nagyon jól sikerült.

Valamint itt egy kép az OUAT-s buszról. Ez megér egy misét, szerintem. ^^
2 felhasználónak tetszik: brylyn1979, Galexa93
2012. december 06. 16:13 #392
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12072
Csatolások: 195680
Azonosító: 107508
Idézet (RachelWillows @ 2012.12.04. 22:25)
2x09 - Queen of Hearts heart.gif

stills HQ
5 felhasználónak tetszik: Misao, Harmony Clara, RachelWillows, brylyn1979, Galexa93
2012. december 06. 17:27 #393
- törölt felhasználó -    
Ma néztem meg feliratosan a 2x09- Queen of hearts részt.Fantasztikus volt beer.gif .Alig vártam hogy Snow felébressze Jamest wub3.gif .Reginát kissé megsajnáltam pedig néha igazán megéri a pénzét.Kíváncsi vagyok hogy Mulan és Aurora hogyan fogják "feléleszteni" Fülöp herceget
1 felhasználónak tetszik: Harmony Clara
2012. december 06. 19:25 #394
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
Hozzászólás: 4158
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Tegnap én is megnéztem gyorsan, ami a befejező részt illeti, hát igencsak várós lett a január végül mégiscsak Cora lett a Szívkirálynő. Mondjuk nekem most tetszett, Regina is, eddig is a kedvencem volt, most is az maradt. Igencsak új oldalról mutatkozott meg, mondjuk a végén meghívhatták volna őt is, én már komolyan azt vártam hogy Emma vagy a kiskölyök, vagy esetleg Snow visszalép és meghívja. Hát nem jött be. dry.gif Érdekel az is, hogy mi lesz most, hogy Cora és Hook is megjöttek! Végre. Amúgy szerintem Cora se annyira gonosz, ezt megmutatta, mikor nem ölte meg a lányát, pedig meg akarta. blush.gif HÁt tény, hogy megpróbálom mindenkiben a jót látni, de ez van. pardon.gif
Lényeg a lényeg, várom a következő részt.
2 felhasználónak tetszik: RachelWillows, Snowkiss
2012. december 07. 11:33 #395
- törölt felhasználó -    
Szerintem Cora simán pszichopata. Imádja nézni, ahogy más szenved.
1 felhasználónak tetszik: Snowkiss
2012. december 08. 22:01 #396
- törölt felhasználó -    
Mit ne mondjak elég nagy késéssel, de azért csak megnéztem a részt biggrin.gif
nem panaszkodom mert nagyon tetszett - még többet megtudtunk Emmáról, bár szeretném ha már a kövi rész után felbukkana harry apja, mert ez a szál engem nagyon érdekel, persze hook-al nagyon jól mutatnak, de nem látok esélyt jelenleg ennek a kapcsolatnak, hook még mindig szereti a nőt, akit nem értem hogyan szerethet na mindegy
ahhoz képest hogy mulánt és a hercegnőt kezdetben mennyire feleslegesnek tartottam végül megszerettem, és persze engem is kicsit idegesített ahogy regina-val a végén bántak, de én hiányolom a gonoszságát, mármint bírtam amikor emmával egymást idegesítették, ahogyan regina kijátszotta mindig, most az anyja engem nagyon idegesít, de ha jót játszana akkor is, ez a színésznő nagyon nem szimpatikus nekem
remélem rövid úton kiírják a sorozatból
meg már jó lenne ha valahogyan vissza kerülnének a régi világba ahol rumpelstilskin újra a sötét úr lenne akitől mindenki fél, szval jó lenne ha már elhagynák mindannyian storybroke-ot
1 felhasználónak tetszik: Snowkiss
2012. december 08. 22:21 #397
Misao
Misao
dracarys™

Idézet (VampireDiares4ever @ 2012.12.08. 22:01)
az anyja engem nagyon idegesít, de ha jót játszana akkor is, ez a színésznő nagyon nem szimpatikus nekem
remélem rövid úton kiírják a sorozatból

Érdekes - én Barbara Hershey-t tartom az egyik legtapasztaltabb és ezzel együtt az egyik legjobb színésznőnek a sorozatban. pardon.gif Legutóbb a Fekete Hattyúban is nagyon tetszett a semmit mondó karaktere. rohog.gif Igazábók azt szeretem benne,hogy mindegy milyen szerepet játszik igyekszik a legtöbbet kihozni belőle. Rá mindent lehet mondani csak azt nem hogy rossz színésznő lenne. A hölgy meg inkább zseniális mintsem idegeítő - persze ez csak az én véleményem. Remélem még marad egy ideig mint főgonosz. Egy Rumple - Cora összecsapást meg szívesen megnéznék. cool.gif
2 felhasználónak tetszik: RachelWillows, Cintii
2012. december 08. 22:25 #398
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misao @ 2012.12.08. 22:21)
Érdekes - én Barbara Hershey-t tartom az egyik legtapasztaltabb és ezzel együtt az egyik legjobb színésznőnek a sorozatban. pardon.gif Legutóbb a Fekete Hattyúban is nagyon tetszett a semmit mondó karaktere. rohog.gif Igazábók azt szeretem benne,hogy mindegy milyen szerepet játszik igyekszik a legtöbbet kihozni belőle. Rá mindent lehet mondani csak azt nem hogy rossz színésznő lenne. A hölgy meg inkább zseniális mintsem idegeítő - persze ez csak az én véleményem. Remélem még marad egy ideig mint főgonosz. Egy Rumple - Cora összecsapást meg szívesen megnéznék. cool.gif

Szerintem adja, legalább van 1 olyan gonosz, akit nem sajnálok kicsit sem secret.gif
Egy Rumple vs Cora bunyót én is megnéznék yes.gif
2 felhasználónak tetszik: Misao, Cintii
2012. december 08. 22:30 #399
Misao
Misao
dracarys™

Idézet (Candies @ 2012.12.08. 22:25)
Szerintem adja, legalább van 1 olyan gonosz, akit nem sajnálok kicsit sem secret.gif
Egy Rumple vs Cora bunyót én is megnéznék  yes.gif

Úristen, most az jutott eszembe mi lenne ha shippelném őket. nevet2.gif Persze miután nem voltak képesek végezni egymással a nagy bunyó után. Dehoogy. biggrin.gif Olyan jó villain mindkettő aligvárom,hogy Cora viszont találkozzon velük beleértve Reginával is. rohog.gif
Kenyednek meg nagyon bájos avatarja van. cool.gif
2012. december 08. 23:27 #400
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misao @ 2012.12.08. 22:30)
Úristen, most az jutott eszembe mi lenne ha shippelném őket. nevet2.gif Persze miután nem voltak képesek végezni egymással a nagy bunyó után. Dehoogy. biggrin.gif Olyan jó villain mindkettő aligvárom,hogy Cora viszont találkozzon velük beleértve Reginával is. rohog.gif 
Kenyednek meg nagyon bájos avatarja van. cool.gif

Lehet jobban mutatna, mint a Belle jánnyal secret.gif hát ha összecsapnának, nem tudom melyik győzne rofl.gif hogy fogom kibírni Januárig? reklamalo.gif Köszönöm, de most lecseréltem egy aurora/mulan ikonra ( spiteful.gif )
1 felhasználónak tetszik: Misao
50 oldal 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!