Once Upon A Time / Egyszer volt, hol nem volt (2011-2018)
2013. március 20. 09:47
Zack Estrin és Jane Espenson írja a Once Upon A Time-spinoffot, mely középpontjában nem a Kalapos lesz (ezt elvetették), hanem Alice, az Átok Utáni világban fog játszódni és lesznek benne flashback-ek is. A forgatás 04.07-én kezd Vancouver-ben.
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2013. március 25. 08:18
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Ómájgáss! Watacrazybiatch! Őszintén unom már August-ot és a történetét,de ezegyszer most izgalmas volt nagyon is. Neal menyasszonya... már ott bűzlött az egész,hogy Tamara a neve - ne kérdezzétek miért, személyes okokból. Alig hunyt el szegény Cora, erre kaptunk még egy gonosz,elvetemült nőszemélyt. Snow/Mary Margaret nyivákolása már kezd nagyon idegesítő lenni. Értem én büntudata van,amiért megmentette az egész mesevilágot a gonosztól,megtörtént,ennyi,lépjen tovább. Btw, tudtam hogy az az ember - névszerint Owen, okkal van ott. Mekorra WTF-moment volt már amikor kiderült Tamarával szövetkezik. Fogadok a sárkány meg Mulannak volt valakije,csakhogy még több összefüggés legyen.
Nagyon jó epizód volt,továbbra is várós a kövi!
u.i: Rumplestilskin-Belle dolgot örülök,hogy szüneteltetik, mivel az évad elsőfelében csak őket néztük,így ideje volt már.
Nagyon jó epizód volt,továbbra is várós a kövi!
u.i: Rumplestilskin-Belle dolgot örülök,hogy szüneteltetik, mivel az évad elsőfelében csak őket néztük,így ideje volt már.
2 felhasználónak tetszik:
Adrianna,
Charlotte Benning
2013. március 25. 08:50
Én most szedem, és őszintén szólva, örülök, hogy August visszatért. Alig várom, hogy meg tudjam nézni a részt. Mellesleg nem lepődöm meg, hogy Tamarának és Owennek közük van egymáshoz. Túl nyilvánvaló volt eddig is, az előzetes után meg pláne. De várok míg lejön a rész.
2013. március 25. 10:28
Na, megnéztem, és mellbevágott, bár számítottam hasonlókra. Tamara és Greg már meg sem leptek. Remélem a csajszit mihamarabb kiiktatják, vagy csúnya dolgok lesznek ottan Storybrooke-ban.
Augustot meg sajnáltam, mert már hiányzott, és erre nem... Hát de.
Szerintem nagyon jó rész volt, érdemes volt megnézni. Három hét múlva itt a "Price of magic" c. összefoglaló-kulisszatitkos special, majd rá egy hétre a "Lacey" c. epizód. Hoztam is előzetest. A leendő új karakternek meg nagyon, nagyon örülök.
Augustot meg sajnáltam, mert már hiányzott, és erre nem... Hát de.
Szerintem nagyon jó rész volt, érdemes volt megnézni. Három hét múlva itt a "Price of magic" c. összefoglaló-kulisszatitkos special, majd rá egy hétre a "Lacey" c. epizód. Hoztam is előzetest. A leendő új karakternek meg nagyon, nagyon örülök.
mikieger
2013. március 26. 13:29
Na, aki még nem értesült volna róla, annak mondanám. A sorozat egy hónapos szünetre vonul - megint, de már kezdjük megszokni -, viszont a finálé előtt ez az utolsó szünet. Viszont! Három hét múlva, tehát április 14-én jön egy Special epizód tele kulisszatitkokkal, meg miegymással. Remélem, valaki felrakja majd netre.
A 2X19-es epizód pedig április 21-én lesz látható (nálunk április 22-én hajnali 2-kor, ha valaki fenn tud maradni XD).
A 2X19-es epizód pedig április 21-én lesz látható (nálunk április 22-én hajnali 2-kor, ha valaki fenn tud maradni XD).
2013. március 29. 17:06
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
2x19 - Lacey stills & BTS HQ
10 felhasználónak tetszik:
Adrianna,
Misao,
Jeanne,
Jessy,
Nita09,
Charlotte Benning,
zsofeeh,
Minimanó94,
Galexa93,
Riley13
2013. április 04. 11:37
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Úgy döntöttem, hogy lemondok Lana Parrilla és Jamie Dornan lapjáról. Ha valakit érdekelne, szívesen várom a jelentkezését levélben, mondjuk a hét végéig.
Lehetőleg olyan jelentkezzen, aki úgy szereti őket, mint én. Vagy még jobban.
Lehetőleg olyan jelentkezzen, aki úgy szereti őket, mint én. Vagy még jobban.
2013. április 05. 15:45
A hírekkel ellentétben a Once Upon a Time spinoff címe nem Once: Wonderland lesz, hanem Once Upon a Time in Wonderland.
Ezen kívül kiderült, hogy Emma Rigby fogja alakítani a Vörös Királynőt. A könyvben a Vörös Királynő karaktere lobbanékony volt, és kegyetlenül elbánt azokkal, akik semmibe vették, vagy elárulták őt. Kíváncsiak vagyunk, vajon a sorozatban mennyire fog változni a jelleme, vagy mennyire tartják meg az alkotók az eredeti karaktert.
Alice-t az Angliában született ausztrál színésznő, Sophie Lowe fogja alakítani. A karakterről annyit kell tudni, hogy nagyon kedves, jószívű és egy nehéz élet sebeit hurcolja magával.
Ezen kívül már megvan Peter Cadiot, aki Cyrust, Alice szerelmi érdeklődésének tárgyát fogja játszani, valamint Michael Socha, aki a Kör Bubit fogja alakítani. A Kör Bubi egy kalandor, a tettek embere, magányos és igazi szívtipró.
Az első öt jelenetet Vancouverben fogják forgatni miután idén áprilisban befejezték az OUAT második évadának forgatását A produkciót az American Horror Storyhoz hasonlítják, és egyenlőre 13 részt rendeltek be belőle. Edward Kitsis és Adam Horowitz - a Once Upon a Time alkotói - segítenek majd a sorozatban.
Az is kiderült, hogy a történet nem az átok után, hanem előtte fog játszódni, de valószínűleg a Kalapos nem fog megjelenni benne. Ugyanis a készítők nem akarnak új Kalapost Sebastian Stan helyére, aki éppen a Bosszúállók c. film második részét forgatja.
A készítők a Once Upon a Time in Wonderland sorozatra Barbara Hershey-t (Cora) is meg akarják megnyerni, aki a Once Upon a Time-ban is szerepelt, de vele csak akkor tárgyalnak, ha az ABC berendeli a sorozatot (és akkor csatlakozhat a sorozathoz a Kalapos és a Macska is). A Nyúl hangja egyébként Paul Ruebens lesz, a rendező pedig Ralph Hemecker. Bár eddig úgy hírlett, hogy nem az ABC nem keres új színészt a Jeffersont játszó Sebastian Stan helyére, azonban úgy tűnik, ez a hír megdőlni látszik. Kíváncsiak vagyunk, mi lesz belőle.
Ezen kívül kiderült, hogy Emma Rigby fogja alakítani a Vörös Királynőt. A könyvben a Vörös Királynő karaktere lobbanékony volt, és kegyetlenül elbánt azokkal, akik semmibe vették, vagy elárulták őt. Kíváncsiak vagyunk, vajon a sorozatban mennyire fog változni a jelleme, vagy mennyire tartják meg az alkotók az eredeti karaktert.
Alice-t az Angliában született ausztrál színésznő, Sophie Lowe fogja alakítani. A karakterről annyit kell tudni, hogy nagyon kedves, jószívű és egy nehéz élet sebeit hurcolja magával.
Ezen kívül már megvan Peter Cadiot, aki Cyrust, Alice szerelmi érdeklődésének tárgyát fogja játszani, valamint Michael Socha, aki a Kör Bubit fogja alakítani. A Kör Bubi egy kalandor, a tettek embere, magányos és igazi szívtipró.
Az első öt jelenetet Vancouverben fogják forgatni miután idén áprilisban befejezték az OUAT második évadának forgatását A produkciót az American Horror Storyhoz hasonlítják, és egyenlőre 13 részt rendeltek be belőle. Edward Kitsis és Adam Horowitz - a Once Upon a Time alkotói - segítenek majd a sorozatban.
Az is kiderült, hogy a történet nem az átok után, hanem előtte fog játszódni, de valószínűleg a Kalapos nem fog megjelenni benne. Ugyanis a készítők nem akarnak új Kalapost Sebastian Stan helyére, aki éppen a Bosszúállók c. film második részét forgatja.
A készítők a Once Upon a Time in Wonderland sorozatra Barbara Hershey-t (Cora) is meg akarják megnyerni, aki a Once Upon a Time-ban is szerepelt, de vele csak akkor tárgyalnak, ha az ABC berendeli a sorozatot (és akkor csatlakozhat a sorozathoz a Kalapos és a Macska is). A Nyúl hangja egyébként Paul Ruebens lesz, a rendező pedig Ralph Hemecker. Bár eddig úgy hírlett, hogy nem az ABC nem keres új színészt a Jeffersont játszó Sebastian Stan helyére, azonban úgy tűnik, ez a hír megdőlni látszik. Kíváncsiak vagyunk, mi lesz belőle.
2013. április 05. 15:46
Az MTVA hírei szerint a második évad első 14 epizódjának szinkronja már készen van, jelenleg ugyanis eddig vették meg a részeket. Hogy pontosan mikor kerülnek adásba, az még kérdés, de úgy hírlik, hamarosan, talán már a hónap végén, vagy május elején. Ez pedig jó jel, mert az USA-ban május 12-én ér véget a második évad, így az M1-nek lehetősége van folyamatosan készíteni majd a megmaradt 8 epizód szinkronját. Az USA-ban amúgy a 2X18-as epizódig adták már le az évadot.
Bessie
2013. április 07. 16:49
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Na jó én most két részt gyűrtem le egyszerre, mert megcsúsztam egy kicsit, de mikor megláttam, hogy az egyik rész a múltban játszódik a seriffel hát majdnem dobtam egy hátast, mondjuk Graham halálást sose bocsátom meg, de most mégis örültem egy ilyen kis nosztalgikus résznek, meg annak, hogy kiderült végre, hogy ki a balesetet szenvedett pasi, hát mondjuk már az elején sejtettem, de mikor nem Owenként emlegették elbizonytalanodtam, de a végén... Hát rájöttem.
Charlotte Benning
2013. április 07. 16:57
Hivatalosan ma jelenik/jelent meg a Reawakened c. regény, ami az első évad eseményeiről szól Emma, illetve Hófehérke tolmácsolásában. Magyarán lehet rendelni, és imádkozzunk, hogy egyszer hozzánk is eljut a könyv.
2013. április 09. 15:47
Szeretnék lemondani Meghan Ory lapjáról. Ha érdekel valakit, írjon
2013. április 20. 16:57
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.04.20. 16:53)
Emberek, nem tudom, ki hallotta, de az M1-en a második évad tervezett premieridőpontja május 10. Bár az nem jelenti azt, hogy akkor el is kezdik adni, de már legalább van egy tervezett pontos időpontunk.
Ez tök jó, majdnem végeznek majd, mikor elkezdődik a 3. évad, ha lesz, de nagyon remélem,h ogy igen! Ráadásul a héten már lesz is rész..végre. Hosszú volt ez az egy hónap..
Charlotte Benning
2013. április 20. 17:10
Idézet (kurrek @ 2013.04.20. 16:57)
Ez tök jó, majdnem végeznek majd, mikor elkezdődik a 3. évad, ha lesz, de nagyon remélem,h ogy igen! Ráadásul a héten már lesz is rész..végre. Hosszú volt ez az egy hónap..
Szinte biztos, hogy lesz harmadik évad, mert Eddyék már elfecsegték, hogy sok mindenre csak a következő évadban derül fény. És mivel csak az OUAT és a Revenge azok a sorozatok, amik még nem buktak be az ABC-n, kétlem, hogy dobnák bármelyiket is. Tekintve, hogy az összes 2012-es és 2013-mas eddigi újoncuk befuccsolt és kaszálva lett.
És az új rész tiszteletére hoztam pár Sneak Peeket is!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.