A következő epizód előzetese. Hú, mi lesz még itt?!
Once Upon A Time / Egyszer volt, hol nem volt (2011-2018)
2013. április 23. 18:30
Jók a képek. És örülök, hogy visszatér a gonosz Regina. Már hiányzott.
2013. április 23. 22:05
mikiegervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 340 Csatolások: 457 Azonosító: 124537 offline |
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.04.23. 18:30)
Jók a képek. És örülök, hogy visszatér a gonosz Regina. Már hiányzott.
Nekem Hook hiányzott már remélem most már több szerepet fog kapni + jó lenne látni már Neverlandot is. (mégiscsak otthon lenne )
2013. április 24. 07:07
Idézet (mikieger @ 2013.04.23. 22:05)
Nekem Hook hiányzott már remélem most már több szerepet fog kapni + jó lenne látni már Neverlandot is. (mégiscsak otthon lenne )
Sajnos számomra Hook nagyon semmilyen karakter lett. Elvesztette azt a gonoszan vicces báját, mikor átment olyan "csak a bosszú érdekel" stílusba. Egyébként már tutira lesz harmadik évad, és ott már lesz Neverland. Sőt, talán már a második évad végén is, hiszen a duplaepizódos finálé címe is egy Peter Pan-idézet. Hook meg lesz, nyugi, bár én jobban örülnék egy Peter Pannak, akit még nem fogunk kapni.
1 felhasználónak tetszik:
mikieger
2013. április 25. 19:04
Hát én elég rendesen kiábrándultam a sorozatból...pedig voltak kedvenceim teszem azt Jefferson akit nem is láthatok a részekben , hófehérke meg már az agyamra megy, Regina-t is eléggé elcseszték .. meg stb.
2013. április 25. 19:06
Idézet (VampireDiares4ever @ 2013.04.25. 19:04)
Hát én elég rendesen kiábrándultam a sorozatból...pedig voltak kedvenceim teszem azt Jefferson akit nem is láthatok a részekben , hófehérke meg már az agyamra megy, Regina-t is eléggé elcseszték .. meg stb.
A dark Regina most tért vissza pár résszel ezelőtt. Szóval szerintem nézd a sorozatot, nem fogsz csalódni. Jefferson meg azért nincs benne, mert Sebastian Stan éppen mást forgat. És végre visszatért Mr. Gold sötétebb oldala is. Nem mintha őt nem imádnám mindenhogy.
2013. április 25. 19:28
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.04.25. 19:06)
A dark Regina most tért vissza pár résszel ezelőtt. Szóval szerintem nézd a sorozatot, nem fogsz csalódni. Jefferson meg azért nincs benne, mert Sebastian Stan éppen mást forgat. És végre visszatért Mr. Gold sötétebb oldala is. Nem mintha őt nem imádnám mindenhogy.
tudom h Jefferson mért nincs benne, de akk is a legkedvesebb karakterem , és csak az a lényeg hogy nincs most benne, és hiányolom
Regina nekem még mindig nem annyira tetszik igaz a legújabb részt még nem néztem meg
ráadásul a spin off-nak is mi értelme, most azt is minek? nem értem miért kell minden sorozathoz egy , hol van az eszük ilyenkor? nekem legalábbis nem nagyon jön be ez az egész, de majd meglátom milyen lesz ha lesz
2013. április 25. 20:02
Jaja, majd meglátod. Elvileg a finálé nagyon ütős lesz. És talán Jefferson is visszatér, bár őt nem ígérték 100%-a még pár hónapja, azóta meg az írók erősen titkolóznak. De lesz Sohaország a fináléban! Amúgy nekem August volt az egyik nagy kedvencem Rumplestiltskin/Mr. Gold mellett, és az ő "eltűnése" azért szíven szúrt. Jeffersont nem kedveltem különösebben. Mary-Margaret és David unalmasak, cask remélni tudom, hogy lesz valami akció még visszatér a badass MM a kedves kis tanárnő helyett, meg a herceg is. Ez a Tamara viszont első látásra tudtam, hogy nem fogom kedvelni. De elvileg az évad végén az ő pici titka is lelepleződik. Azért kivi leszek Neal arcára, ha kiderül, hogy a drága menyasszonykája miben is settenkedik. Főleg Hookkal és Greggel karöltve.
2013. április 30. 07:50
Nos, úgy tűnik, egyenlőre nem érkezik a második évad az M1-re. Ami azt jelenti, hogy a május 10-i indulás valóban csak tervezet volt. Szerintem augusztusnál előbb nem látjuk magyarul a második évadot.
Másfelől jó hír, hogy Lana Parrilla azt csivitelte Twitteren, hogy a harmadik évad munkálatai már ezév július 2-án kezdődnek. Ezek szerint most már biztosan lesz harmadik évad, főleg, mert Eddy és Adam is elhintettek pár morzsát a harmadik évaddal kapcsolatban. És mivel csak a Once Upon a Time a Revenge maradt meg a húzósorozatok közül, botorság lenne befejezni őket pont most. Főleg, hogy az összes tavalyi és ezévi újonc csúfosan leszerepelt.
Másfelől jó hír, hogy Lana Parrilla azt csivitelte Twitteren, hogy a harmadik évad munkálatai már ezév július 2-án kezdődnek. Ezek szerint most már biztosan lesz harmadik évad, főleg, mert Eddy és Adam is elhintettek pár morzsát a harmadik évaddal kapcsolatban. És mivel csak a Once Upon a Time a Revenge maradt meg a húzósorozatok közül, botorság lenne befejezni őket pont most. Főleg, hogy az összes tavalyi és ezévi újonc csúfosan leszerepelt.
1 felhasználónak tetszik:
xxNikixx
2013. május 03. 06:43
Újabb Sneak Peek a 2X21-es epizódból. Nyugi, angol szinkronos, csak a felirat francia.
2013. május 06. 12:11
Hoztam a második évad fináléjának előzetesét és egy Sneak Peeket is.
2013. május 07. 17:35
Ez a rész brutális volt. SPOILER Regina kínzása odavágott. De Neal..nem hiszem el komolyan. Szándékosan szívatnak. Ott volt Jefferson, most már nincs sehol , erre Neal-nek is annyi. Vagy hát persze nem, de akk is már megint kezdődik ez a máshová került dolog. Idegesít. Nagyon. Remélem az uccsó részben elmennek Storybrooke-ból mert már kezdem unni azt a helyet is. Am Pán Péter története drasztikus változáson ment át, de nekem tetszett.
2013. május 07. 18:24
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline |
A legutóbbi részről:
SPOILER
Engem annyira nem rázott meg Regina kínzása (haha,micsoda szóvicc,pedig véletlen volt),de mondjuk ez a Greg meg Tamara sem túl szimpatikus...Gregnek nagyon gyökér feje van,már elnézést,mint vmi elvakult szektatag,de valószínűleg az is.Tamara meg nagyon sunyi,még mindig,így is,hogy már mindenki tudja,hogy miben is sántikál.
Nem különösebben kedvencem Bae/Neal,de amit vele művelnek,az azért már eléggé túlzás szerintem...Miért ő az egyetlen aki képes abba a nyamvadt portálba belezuhanni?Nem hiszem mondjuk,hogy most láttuk utoljára,de akkor is kihagyhatták volna ezt a lépést.
Azt nem igazán értettem,hogy mikor átkerült a "mi" világunkba,akkor hogyhogy kb. az 1800-as évekbe csöppent? Illetve így hogy él még mindig? Biztos történt még vmi mikor odakerült Hookhoz,remélem ezt még kifejtik,mert így eléggé csak lóg a levegőben ez a szál,az utolsó részben viszont nem tudom mennyi idő lesz erre...
Ez a Pán Péteres sztori kicsit szerintem így gyenge volt,ezt is nagyon félbehagyták,meg nekem is furcsa,hogy kvázi az ellentétére írták át...
SPOILER
Engem annyira nem rázott meg Regina kínzása (haha,micsoda szóvicc,pedig véletlen volt),de mondjuk ez a Greg meg Tamara sem túl szimpatikus...Gregnek nagyon gyökér feje van,már elnézést,mint vmi elvakult szektatag,de valószínűleg az is.Tamara meg nagyon sunyi,még mindig,így is,hogy már mindenki tudja,hogy miben is sántikál.
Nem különösebben kedvencem Bae/Neal,de amit vele művelnek,az azért már eléggé túlzás szerintem...Miért ő az egyetlen aki képes abba a nyamvadt portálba belezuhanni?Nem hiszem mondjuk,hogy most láttuk utoljára,de akkor is kihagyhatták volna ezt a lépést.
Azt nem igazán értettem,hogy mikor átkerült a "mi" világunkba,akkor hogyhogy kb. az 1800-as évekbe csöppent? Illetve így hogy él még mindig? Biztos történt még vmi mikor odakerült Hookhoz,remélem ezt még kifejtik,mert így eléggé csak lóg a levegőben ez a szál,az utolsó részben viszont nem tudom mennyi idő lesz erre...
Ez a Pán Péteres sztori kicsit szerintem így gyenge volt,ezt is nagyon félbehagyták,meg nekem is furcsa,hogy kvázi az ellentétére írták át...
2013. május 08. 07:02
SPOILER![size=14][/size] Neal-t csak meglőtték, nem hiszem, hogy neki annyi, mindössze átesett a portálon. És ha mázlink van, Sohaországban landolt. De szerintem tuti viszontlátjuk még. Regina kínzása engem is odavágott.
Jessy: Valszeg, mivel a bab téren és időn át vitte - erről az első évadban volt is szó -, így került a 19. századba. Majd mikor Sohaországba vitte Peter árnyéka, ott ugye nincs idő, mint ahogy Csodaországban sem. Gondolom eltöltött pár száz évet Hook hajóján, és nem öregedett. De a készítők mondták, hogy a Hook és Bae szálról többet megtudunk a fináléban, plusz ott ha jól olvastam a kövi rész tartalmát, Hook kalózt csinál Bae-ből. Ez magyarázza, hogy tudta Neal vezetni a Jolly Rogert.
És ne feledjük, Adamék megmondták, hogy az általunk ismert mesék kissé ki vannak forgatva. Mellesleg az eredeti Peter Pan könyvekben Peter egyszer gonosz lesz, amikor legyőzi - igazából megöli Hookot - és felveszi a kabátját. Tehát lehet, hogy itt is valami ilyesmi van, hogy Peter gonosz, gyerekeket rabol, akiket nem enged el. De fogadok, ezt majd a harmadik évadban fejtik ki jobban, tekintve most éppen mindenki arra fog koncentrálni, hogy élve jusson ki Storybrooke-ból ugyebár.
VampireDiaries4ever: Igen, el fognak menni, mivel Adamék pedzegették, hogy új világokat fognak felkutatni. Gondolom Emma és Gold menni akarnak megkeresni Nealt/Bae-t (én bírom a karaktert), meg hát ha a város elpusztul, akkor valahová sürgősen húzni kell, nem? Szóval irány Sohaország, ahol a gyerekek sosem nőnek fel!
Amúgy a kifordított Peter Pan történet nekem is bejött. Tuti nem minden fekete-fehér itt sem, és kapunk majd jó pár csavart a kövi évadban.
Jessy: Valszeg, mivel a bab téren és időn át vitte - erről az első évadban volt is szó -, így került a 19. századba. Majd mikor Sohaországba vitte Peter árnyéka, ott ugye nincs idő, mint ahogy Csodaországban sem. Gondolom eltöltött pár száz évet Hook hajóján, és nem öregedett. De a készítők mondták, hogy a Hook és Bae szálról többet megtudunk a fináléban, plusz ott ha jól olvastam a kövi rész tartalmát, Hook kalózt csinál Bae-ből. Ez magyarázza, hogy tudta Neal vezetni a Jolly Rogert.
És ne feledjük, Adamék megmondták, hogy az általunk ismert mesék kissé ki vannak forgatva. Mellesleg az eredeti Peter Pan könyvekben Peter egyszer gonosz lesz, amikor legyőzi - igazából megöli Hookot - és felveszi a kabátját. Tehát lehet, hogy itt is valami ilyesmi van, hogy Peter gonosz, gyerekeket rabol, akiket nem enged el. De fogadok, ezt majd a harmadik évadban fejtik ki jobban, tekintve most éppen mindenki arra fog koncentrálni, hogy élve jusson ki Storybrooke-ból ugyebár.
VampireDiaries4ever: Igen, el fognak menni, mivel Adamék pedzegették, hogy új világokat fognak felkutatni. Gondolom Emma és Gold menni akarnak megkeresni Nealt/Bae-t (én bírom a karaktert), meg hát ha a város elpusztul, akkor valahová sürgősen húzni kell, nem? Szóval irány Sohaország, ahol a gyerekek sosem nőnek fel!
Amúgy a kifordított Peter Pan történet nekem is bejött. Tuti nem minden fekete-fehér itt sem, és kapunk majd jó pár csavart a kövi évadban.
2 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman,
CandUs
2013. május 08. 09:38
Már nagyon kellett egy ilyen rész, mivel egy ideje nem nagyon foglalkoztatott a sorozat, de kezd tetszeni ismét. Jó lenne ha valóban Sohaországban kötnének ki, ott legalább Hook nagyobb szerepet kaphatna v vmi, mert szegényem nagyon ki van használva. És kicsit sem szimpatikus már a szerepe.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.